Cyber Monday στο Public Marketplace: Top offers από την άνεση του σπιτιού σου!

Περίληψη: H Cyber Monday είναι εδώ και «σκοράρει» στο Public Marketplace! Πάμε να δούμε μαζί έναν σύντομο οδηγό!

Ναι, μπορεί η Black Friday να έφτασε στο τέλος της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι προσφορές σταματούν εδώ - κάθε άλλο! Σήμερα, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, έφτασε η ξακουστή συνέχειά της, γνωστή ως Cyber Monday, που έχει ειδικότητα στα online offers. Τι θα βρεις σε προσφορά σήμερα στο Public Marketplace; Πάμε να δούμε μαζί έναν σύντομο οδηγό!

Παραδέξου το: στη Black Friday γέμισες το... καλάθι με τεχνολογία, τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσεις όλα τα υπόλοιπα. Στο «ρεσιτάλ» προσφορών τα προϊόντα φωτισμού & deco ξεχωρίζουν, καθώς, θα τα βρεις με τιμές έως και -85%. Μόνο με νέο φωτισμό, όμως, δεν κλείνει το κεφάλαιο «σπίτι». Για συνολική ανανέωση του χώρου σου, στο Public θα βρεις έπιπλα γραφείου και είδη κουζίνας με έκπτωση έως και 72% ενώ στα έπιπλα σπιτιού η έκπτωση φτάνει μέχρι και το 78%.

Και αφού τακτοποιήσαμε τις εκκρεμότητες του χώρου, πάμε για λίγο self care. Στα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης θα βρεις εκπτώσεις μέχρι και 85%. Τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια είναι οικονομικότερα έως και 74%, όπως και ρολόγια και κοσμήματα, σε τιμές έως και -77%. Τέλος, η Cyber Monday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναβαθμίσεις και τον... εξοπλισμό του μωρού σου, με τις προσφορές στα βρεφικά να αγγίζουν το -72%!

Η προσωπική βελτίωση δεν σταματά εδώ - για σένα νοιάσου και γυμνάσου! Που σημαίνει ότι σκυτάλη παίρνουν τα όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, που θα τα βρεις στο public.gr ως και 78% οικονομικότερα. Έως 76% χαμηλότερες είναι οι τιμές σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς ενώ το 70% φτάνουν οι εκπτώσεις των συσκευών περιποίησης.

Και αφού ανανεώθηκες πλήρως, μήπως είναι καιρός για ένα ταξιδάκι; Οι βαλίτσες ταξιδίου είναι φθηνότερες έως και 60% για αυτή τη Cyber Monday! Δες όλα τα offers εδώ!