Χρήσιμες συμβουλές για να στολίσεις το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Περίληψη: Ανακάλυψε μερικά χρήσιμα tips για να αποκτήσεις το πιο cozy και όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος!

Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που δεν έχουν στολίσει ακόμα ενώ βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα; Ποτέ δεν είναι αργά! Παρακάτω θα βρεις τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να στολίσεις με όμορφα στολίδια το δέντρο σου, ανάλογα με το στυλ που σου ταιριάζει. Ας ξεκινήσουμε!

Το παραδοσιακό δέντρο

Το παραδοσιακό δέντρο είναι μία κλασική καλή επιλογή. Εδώ, η επιλογή του δέντρου μπορεί να είναι ένα απλό δέντρο ή ένα δέντρο με ελαφρώς χιονισμένα κλαδιά. Τα φωτάκια μπορούν να είναι σε μικρό και διακριτικό μέγεθος με θερμό φως. Τα χρώματα που κυριαρχούν στα στολίδια είναι το εκπληκτικό σκούρο πράσινο, κόκκινο και χρυσό. Τα ιδανικά στολίδια σε έναν παραδοσιακό δέντρο είναι μπάλες και στα τρία αυτά χρώματα, καρό φιογκάκια, στολίδια σε σχήμα κουτιών δώρων, γλειφιτζούρια ριγέ κ.α. Καλό είναι όλα τα στολίδια να βρίσκονται σε αυτές τις 3 αποχρώσεις και να επαναλαμβάνονται ώστε να υπάρχει συνοχή.

Το πολύχρωμο δέντρο

Αυτές οι μέρες, είναι μέρες γιορτής, γιατί λοιπόν φέτος να μην στολίσεις με πολλά χαρούμενα χρώματα το δέντρο σου; Ειδικά αν έχεις και παιδιά, θα ξετρελαθούν! Εδώ για να πετύχεις σωστά την διακόσμηση και να μην παραφορτωθεί, θα χρειαστείς ένα δέντρο με πολλά πολύχρωμα λαμπάκια, σε συνδυασμό με πιο μικρά λευκά και κρεμ φωτάκια. Οι μπάλες μπορούν να είναι να σε όλα τα χρώματα αλλά καλό είναι να έχει μόνο ένα χρώμα πάνω η κάθε μπάλα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στολίδια, μπορείς να προθέσεις οτιδήποτε στις ίδιες αποχρώσεις με τις μπάλες.

Το κομψό δέντρο

Αν προτιμάς ένα δέντρο με πιο απαλή και κομψή αισθητική τότε πρέπει να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές. Θα χρειαστείς ένα δέντρο με πλούσια κλαδιά, το οποίο θα γεμίσεις με στολίδια και μπάλες σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις. Ιδανικά θα ταιριάξουν με όμορφους αγγέλους και λαμπάκια που εκπέμπουν λευκό φως. Τέλος, πρόσθεσε από κάτω τα δώρα τυλιγμένα με ασημί ή χρυσές κορδέλες.

Το δέντρο των βιβλιόφιλων

Αν ανήκεις στην κατηγορία των βιβλιόφιλων, μία καταπληκτική, γρήγορη και εύκολη ιδέα είναι να δημιουργήσεις ένα δέντρο από βιβλία! Εδώ θα βάζεις κάθε ένα βιβλίο δίπλα στο άλλο κυκλικά και θα ξεκινάς πρώτα από τα πιο πλατιά και σκληρά βιβλία για να έχεις μία καλή βάση. Έπειτα συνεχίζεις με όλο και πιο μικρά βιβλία. Προσθέτεις και χαριτωμένα λαμπάκια γύρω γύρω, και ένα υπέροχο αστραφτερό αστέρι πάνω πάνω και είσαι έτοιμος!

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για να στολίσεις φέτος το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, στα καταστήματα Public και στο Public.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι μέχρι και την τελευταία στιγμή!