Χριστούγεννα στο σπίτι: 5+1 ιδέες για ατμόσφαιρα γιορτής

Περίληψη: Λαμπιόνια, μπάλες, αστέρια, γιρλάντες, διακοσμητικά, χαρτιά περιτυλίγματος... όλα όσα φέρνουν τη γιορτή μέσα και έξω από το σπίτι είναι εδώ!

Τα χριστουγεννιάτικα φώτα άναψαν. Μαζί τους οι δρόμοι γέμισαν με λαμπιόνια - ακόμη και ο καιρός έριξε τη θερμοκρασία σε πιο «χουχουλιαστά» για την εποχή επίπεδα. Ε, ναι λοιπόν, έφτασαν τα Χριστούγεννα! Μπορεί να μην έχεις διακοσμήσει ακόμα το σπίτι σου ή, όπως κι εμείς, να ψάχνεις το κάτι παραπάνω. Κράτα σημειώσεις και ετοιμάσου για τις πιο ατμοσφαιρικές γιορτές χάρη στο public.gr!

Ξεκινάμε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που οι περισσότεροι έχουμε ήδη στολίσει. Αν, όμως, ανήκεις σε εκείνους που κάθε χρόνο το φροντίζουν τελευταία στιγμή ή απλώς θες να προσθέσεις λίγα στολίδια παραπάνω, διάλεξε: μπάλες, γιρλάντες και αστέρι είναι στα πλέον απαραίτητα για ένα γεμάτο δέντρο. Και αν η υπόθεση «christmas tree» έχει κλείσει για σένα, ευκαιρία να ομορφύνεις τον χώρο με επιπλέον χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά... Τα Χριστούγεννα αγαπούν την υπερβολή, οπότε feel free να διακοσμήσεις κάθε δωμάτιο, για να είναι όλο το σπίτι ντυμένο στα «καλά του».

Δώσε βάση στον φωτισμό! Και όταν μιλάμε για φωτισμό, δεν εννοούμε μόνο λαμπάκια και λαμπιόνια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, αλλά και όσα θα στολίσουν το μπαλκόνι και τις γλάστρες σου. Μήπως να ετοιμάσεις και ένα δεύτερο δέντρο για τη (μικρή έστω) βεράντα; 

Και αν φέτος αποφασίσεις να είσαι οικοδεσπότης ή οικοδέσποινα μαγειρεύοντας (ή, έστω, παραγγέλνοντας) για τους φίλους, μη ξεχάσεις να διακοσμήσεις και το τραπέζι σου στα χρώματα των γιορτών!

Φτάνουμε στη μεγάλη στιγμή της ανταλλαγής δώρων - εδώ φρόντισε να δώσεις την προσωπική σου νότα. Πώς; Ανακάλυψε δεκάδες είδη συσκευασίας, όπως χαρτιά περιτυλίγματος, χριστουγεννιάτικες τσάντες και αυτοκόλλητες ταινίες σε διάφορα σχέδια. Μη ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και μια ευχετήρια κάρτα με λόγια θερμά, ενθαρρυντικά.

Ό,τι χρειάζεσαι για να γίνει ο κόσμος σου πιο γιορτινός, θα το βρεις στο Public. Επισκέψου το κοντινότερό σου κατάστημα ή μπες στο public.gr, για να βρεις χριστουγεννιάτικα είδη για κάθε περίσταση. Βιάσου μόνο - οι γιορτές είναι σχεδόν εδώ!