Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Tips για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Περίληψη: Αν αναζητάς ιδέες για έναν όμορφο, απλό και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακό στολισμό για το σπίτι σου, τότε δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο πέρα από το να διαβάσεις μερικά χρήσιμα tips.

Ετοιμάζεις το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι σου, αλλά έχεις το άγχος ότι ο στολισμός του σπιτιού σου δεν είναι ο κατάλληλος για να υποδεχτείς τους καλεσμένους; Αρχικά πρέπει να τονίσουμε πως δεν υπάρχει σωστός και λάθος στολισμός για τις γιορτινές ημέρες. Μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο σου, όπως εσένα σ’ αρέσει και σου φτιάχνει το κέφι. Όπως και να ‘χει, εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε μερικά tips για να σου δώσουμε ιδέες!

Tip #1

Επίλεξε στολίδια σε γήινες αποχρώσεις. Χρώματα όπως το μπεζ ή το καφέ παραμένουν διαχρονικά όμορφα και δίνουν την ηρεμία που χρειάζεται κάθε άνθρωπος στο σπίτι του. Έντονες αποχρώσεις, όπως κόκκινο ή μπλε προκαλούν «φασαρία» στο χώρο και, πολλές φορές, δε βοηθούν στη χαλάρωση των ανθρώπων. Αυτό όμως, δε χρειάζεται να σε αποτρέπει από το να επιλέξεις, όποιο χρώμα εσύ προτιμάς!

Tip #2

Διαλέξτε τον κατάλληλο στολισμό της τραπεζαρίας σου, ούτως ώστε να μην καλύπτει όλο το χώρο του τραπεζιού. Να χωράνε και τα πιάτα βρε αδερφέ! Μερικά κλαδιά από το Χριστουγεννιάτικό δέντρο και λίγα αναμμένα κεράκια, μπορούν να δημιουργήσουν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για το Χριστουγεννιάτικο – ή και το Πρωτοχρονιάτικο – γεύμα.

Tip #3

Καλωσόρισε τους καλεσμένους σου με μία θερμή υποδοχή. Αν έχεις γλαστράκια να στέκουν αγέρωχα έξω από το σπίτι σου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να βάλεις μερικά φωτεινά λαμπάκια πάνω σε αυτά. Αμέσως δημιουργείται μία cozy αισθητική και φυσικά φτιάχνει τη διάθεση κάθε ανθρώπου.

Hint: Αν ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους για στολισμό δέντρου, έχουμε τη λύση. Στο δρόμο θα βρεις πολλές φορές πεσμένα κλαδιά από δέντρα. Ήρθε η ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις! Με λίγες μπάλες και μερικά λαμπάκια, θα έχεις το πιο in και πρωτότυπο δεντράκι!

Πήρες την έμπνευση που χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις τη διακόσμηση; Αν σου λείπουν κάποια προϊόντα, μην ανησυχείς καθόλου. Στο Public μπορείς να βρεις ό,τι χρειαστείς. Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και αγάπη!