Xmas Cooking Sessions: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Public με τη Miele!

Περίληψη: Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ και στο Public το γιορτάζουμε με μια σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τη Miele!🎄

Χριστούγεννα - η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων πλησιάζει! Οι δρόμοι στολίστηκαν, οι βιτρίνες έβαλαν τα γιορτινά τους, χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούγονται από τα παράθυρα και στην ατμόσφαιρα μπορείς να "μυρίσεις" την ελπίδα για τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Και επειδή εμείς στο Public αγαπάμε τις γιορτινές ημέρες λίγο παραπάνω, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από φανταστικές χριστουγεννιάτικες  και... "πεντανόστιμες" εκδηλώσεις που θα σας βάλουν ακόμα περισσότερο σε christmas mood! Είστε έτοιμοι; 

Ξεκινάμε την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, όπου ο chef της Miele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης θα σας περιμένει στο Public Golden Hall για να δημιουργήσετε μαζί λαχταριστά μελομακάρονα με mousse σοκολάτας, που υπόσχονται να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Ετοιμαστείτε να κρατήσετε σημειώσεις γιατί σίγουρα θα θέλετε να τα φτιάξετε ξανά και ξανά! Tip: ετοιμάστε τα μελομακάρονα, βάλτε τα σε ένα γιορτινό κουτί, τυλίξτε τα με μια πολύχρωμη κορδέλα και προσφέρετέ τα στα αγαπημένα σας πρόσωπα μαζί με το δώρο τους.

Συνεχίζουμε με μια εκδήλωση που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό. Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, το Public Golden Hall θα μοσχομυρίσει από τα πεντανόστιμα gingerbread cookies που θα ψήσει ο chef της Miele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την οργάνωση Choose Life, η οποία ιδρύθηκε για την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα, για τη θεραπεία τους και για την ανακούφιση των δεινών των ασθενών και των οικογενειών τους. Όσο ο Chef θα φτιάχνει μπισκότα με τα χρώματα του λογότυπου του ιδρύματος, 2 εθελοντές θα βρίσκονται στο χώρο μαζί μας για να ενημερώνουν το κοινό και όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Η πρώτη εβδομάδα εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 18:00-20:00 και πάλι στο Public Golden Hall, όπου ο chef Αλέξανδρος Συνγκιρίδης σας έχει μια ιδαίτερη πρόταση για τη φετινή βασιλόπιτα. Βασιλόπιτα Carrot Cake, λοιπόν, για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκινήσει με όμορφο και γευστικό τρόπο η νέα χρονιά! Ο chef θα μοιραστεί μαζί σας μικρά και μεγάλα μυστικά ώστε η φετινή βασιλόπιτα να είναι η καλύτερη που έχετε δοκιμάσει ποτέ. 

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις με τη Miele δεν θα μπορούσαν να λείπουν - φυσικά - και οι ιδέες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι! Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, ο chef Αλέξανδρος Συνγκιρίδης θα σας περιμένει και πάλι στο Public Golden Hall για να σας προτείνει φανταστικές ιδέες και συνταγές για να απογειώσετε το γιορτινό τραπέζι. Εάν φέτος θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να δοκιμάσετε πρωτότυπες γιορτινές γεύσεις, αυτή την εκδήλωση δεν πρέπει να τη χάσετε!

Ο κύκλος των εκδηλώσεων ολοκληρώνεται μια ανάσα πριν την αλλαγή της χρονιάς. Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 18:00-20:00, η πολυαγαπημένη chef ambassador της Miele Ντίνα Νικολάου θα σας περιμένει στο Public Golden Hall, όπου θα ετοιμάσει εύκολα και γρήγορα finger food για aperitif! Δεν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα, αλλά πιστέψτε μας οι ιδέες που έχει σκοπό να μοιραστεί μαζί σας η chef θα ξετρελάνουν τους πάντες! 

Μην τις χάσετε!