Όλα όσα θα χρειαστείς για να ζήσεις το Euro 2024 στον απόλυτο βαθμό!

Περίληψη: Θες να ζήσεις το Euro 2024 στο φουλ; Η κατάλληλη τηλεόραση είναι μόνο το ένα κομμάτι του... παζλ! Όλα τα απαραίτητα για μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές στο σπίτι είναι εδώ.

Η 14η Ιουνίου έχει σημειωθεί εδώ και μέρες στο ημερολόγιό μας! Τότε θα ακουστεί το πρώτο σφύριγμα του Euro 2024, δίνοντας το επίσημο έναυσμα για έναν ολόκληρο μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο. Η Γαλανόλευκη δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας δυστυχώς, αλλά το ενδιαφέρον για το θέαμα που θα έρθει σύντομα στις τηλεοράσεις μας παραμένει αμείωτο. Για να ζήσεις κι εσύ κάθε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στο φουλ, το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι μία κορυφαία τηλεόραση. Μόνο που η προετοιμασία σου για το Euro δεν σταματά εκεί. Θα χρειαστείς μερικά ακόμα πράγματα έτσι ώστε η εμπειρία του ποδοσφαιρικού καλοκαιριού να ολοκληρωθεί. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά!

Γηπεδική ατμόσφαιρα στο σπίτι

Όσοι ταξιδέψουν στη Γερμανία για το Euro θα ζήσουν από κοντά τον παλμό της εξέδρας κατά τη διάρκεια των αγώνων της διοργάνωσης. Για να ζήσεις κι εσύ κάτι παρόμοιο, θες ο ήχος που θα φτάνει στο σαλόνι σου να είναι δυνατός και καθαρός. Τα συναισθήματα, τα συνθήματα και οι αντιδράσεις του κοινού μπορούν να ακούγονται σαν να ήσουν κι εσύ εκεί αν εξοπλίσεις την καινούργια σου τηλεόραση με ένα ποιοτικό soundbar. Μπορεί οι νέες τηλεοράσεις να έχουν απίστευτη εικόνα, αλλά στον ήχο δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα εξειδικευμένο σύστημα. Και τα soundbars είναι η καλύτερη λύση καθώς παρέχουν και υψηλή ακουστική ποιότητα και δεν πιάνουν πολύ χώρο, όπως ένα surround σύστημα με πολλά ηχεία διασκορπισμένα περιμετρικά στο σαλόνι. Για ήχο επιπέδου γηπεδικής θύρας λοιπόν, το soundbar είναι μονόδρομος!

euro-gadgets-03Sonos Beam Gen 2

Το Beam είναι ένα soundbar για υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει Dolby Atmos αλλά και επεξεργαστή ήχου έτσι ώστε να παίζει με phased-array για να δημιουργεί ένα τρισδιάστατο ηχητικό τοπίο μέσα στο σαλόνι σου, χωρίς την ανάγκη για ηχεία γύρω-γύρω! Απλά μοναδικό!

JBL Bar 500 5.1

Ποιότητα ήχου στα 590W με ασύρματο subwoofer και Dolby Atmos 3D, από την JBL. Έρχεται με αλγόριθμους ενίσχυσης φωνής PureVoice για να μην χάνεις ούτε ψίθυρο, ενώ έχει και είσοδο HDMI αλλά και Bluetooth 5.0 για να συνδέεις και το smartphone.

Sony HT-S400

Με ισχύ 330W και subwoofer, το soundbar της Sony έρχεται για να φέρει την τεχνολογία S-Firce Pro Front Surround στο σαλόνι σου, εξομοιώνοντας τρισδιάστατο ήχο επιπέδου σινεμά, χωρίς περιφερειακά ηχεία. Ίσως το πιο value-for-money για αυτά που προσφέρει!

Αγώνας χωρίς τσίμπι δεν γίνεται!

Μήπως για σένα το γήπεδο είναι συνυφασμένο με το «βρώμικο» μετά τη λήξη του αγώνα; Αν δεν έχεις καντίνα ακριβώς δίπλα από το σπίτι σου τότε δύσκολα θα συνδυάσεις το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του Euro 2024 με «κλασικά» γηπεδικά σνακ. Τη λύση έρχονται να δώσουνε οι μικροσυσκευές κουζίνας, με τις οποίες μπορείς να προετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα πολλά σνακ για εσένα και την παρέα. Πρώτη και καλύτερη η φριτέζα αέρος, στην οποία μπορείς να προετοιμάσεις ένα σωρό διαφορετικά σνακ και μεζέδες για να τσιμπάτε την ώρα του αγώνα.

euro-gadgets-02Rohnson SmartChef XL

Με χωρητικότητα κάδου στα 8 λίτρα, με το Rohnson θα φτιάξεις τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κεφτεδάκια, μίνι πιτσάκια, πατάτες, και ό,τι άλλο θέλεις για να μασουλάς βλέποντας μπάλα. Παράλληλα, έχει και app και σύνδεση με Wi-Fi για να σου έρχεται ειδοποίηση όταν είναι έτοιμα τα σνακ, για να μην χάσεις φάση!

Philips Essential HD9252

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και πολλά προγράμματα, σε mega deal τιμή, η Philips θα φτιάξει ό,τι τραβάει η όρεξή σου, ενώ δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς ούτε για το καθάρισμα, μιας και μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Μία ακόμα αγαπημένη επιλογή είναι το ποδόσφαιρο με συνοδεία αλμυρών σνακ όπως τα ποπ κορν. Για να τα φτιάξεις στο σπίτι θα χρειαστείς απλά μία συσκευή ποπ κορν. Μετά τον αγώνα τραβιέται ένα γλυκό. Κι επειδή το Euro γίνεται μέσα στο καλοκαίρι, η πιο δροσιστική γλυκιά δημιουργία που μπορείς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι είναι ένα παγωτό, απλά εξοπλίζοντας την κουζίνα σου με μία παγωτομηχανή! Τέλος, φρόντισε να είναι και το ψυγείο γεμάτο με όλα τα απαραίτητα ποτά, και η απόλαυση κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι εγγυημένη!

Η γιγαντοοθόνη του γηπέδου στο σπίτι σου!

Εκτός από τηλεόραση, έχεις ακόμα μία επιλογή για να δεις με θεαματικό τρόπο το φετινό Euro, αλλά και όλες τις μεγάλες μελλοντικές διοργανώσεις. Αυτή δεν είναι άλλη από έναν projector! Με έναν projector μπορείς να απολαύσεις εικόνα τεραστίων διαστάσεων με μία πολύ μικρή συσκευή. Και το καλύτερο; Μπορείς πανεύκολα να πάρεις τον βιντεο-προβολέα παντού μαζί σου πολύ εύκολα, έτσι ώστε να έχεις πελώρια εικόνα παντού, χωρίς να έχεις ξεχωριστή τηλεόραση παντού. Στο χωριό, στο εξοχικό, στο σαλόνι σου, στο σαλόνι του κολλητού – ένας προτζέκτορας μπορεί να σε ακολουθήσει πολύ εύκολα.

euro-gadgets-04

Xgimi Aura

Για εσένα που θες κάτι εξαιρετικό σε εικόνα και μέγεθος, αλλά όχι για κάθε μέρα. Ο Xgimi Aura είναι projector με ανάλυση 4k σε DLP, για να μπορείς να μετατρέπεις το σαλόνι σου σε κινηματογράφο με απίστευτη ποιότητα εικόνας. Τόσο απλά.

Samsung Freestyle 2nd Gen

Αν θέλεις φορητότητα πάνω απ' όλα, ο Freestyle είναι ο φορητός projector της Samsung, ο οποίος σου επιτρέπει ακόμη και να πας στο σπίτι φίλων και να δείτε εκεί κάποιο παιχνίδι του Euro, σε πολύ μεγάλη οθόνη! Με ενσωματωμένα ηχεία, αυτόματη εστίαση, keystone, και ίσιωμα, αλλά και εύκολη σύνδεση, είναι ιδανικός για… επισκέψεις με άρωμα ποδοσφαίρου!

Πράγματα που ίσως χρειαστείς για ένα αψεγάδιαστο Euro

Με το Euro να ξεκινάει σύντομα, θα πρέπει να διασφαλίσεις πως όλα θα είναι όπως πρέπει, για να μην έχεις θεματάκια τεχνικού είδους. Ας πούμε, με την θέση και την κλίση της τηλεόρασης. Αν έχεις καλέσει πολύ κόσμο και θες να γυρίσεις λίγο την τηλεόραση, ίσως θα πρέπει να πάρεις μια βάση για τον τοίχο με δυνατότητα περιστροφής! Ή μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο έπιπλο τηλεόρασης για να βρει το νέο σου απόκτημα τη σωστή του θέση. Σε ένα άλλο επίπεδο, επειδή πλέον όλα γίνονται μέσω internet και Wi-Fi, καλό θα είναι να διασφαλίσεις πως η τηλεόραση «πιάνει» σήμα–καμπάνα, για να μην έχεις διακοπές ή πτώση στην ποιότητα της εικόνας. Μήπως χρειάζεσαι κάποιο access point ή powerline extender, για να φτάσει το σήμα από το router στην τηλεόραση; Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις το σήμα την ώρα του… σουτ και γκολ!

euro-gadgets-05

Euro στο σπίτι και στο… τέρμα!

Εμείς μετράμε τις μέρες μέχρι την ποδοσφαιρική… εξτραβαγκάνζα που πλησιάζει. Εντάξει, έχουμε και μερικά ματς στο ενδιάμεσο, αλλά μπορείς να τα δεις αυτά ως το μεγάλο τεστ του σαλονιού σου, για να είσαι 100% βέβαιος πως όλα δουλεύουν ρολόι: η νέα σου τηλεόραση (ή ο projector) δείχνει τέλεια εικόνα, το soundbar παίζει άψογα τους ήχους του γηπέδου, το Wi-Fi δουλεύει στην εντέλεια, και όλες οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς εκεί που πρέπει! Κι αν κάτι σου λείπει, εμείς στα Public έχουμε φροντίσει να τα έχουμε όλα, για να συμπληρώσεις το setup σου με τα καλύτερα! Προλαβαίνεις ακόμα… 23 μέρες και κάτι ώρες έμειναν!