Χριστούγεννα και… ακουστικά για τα αυτιά σου και μόνο!

Περίληψη: Μπορεί να είσαι από αυτούς που θέλουν να ακούνε Χριστουγεννιάτικες playlists συνεχώς – ή μπορεί να είσαι από αυτούς που δεν τα αντέχουν! Για όλους, η λύση είναι… ακουστικά!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα του 2021! Για πότε πέρασε κι αυτός ο χρόνος, ούτε που το καταλάβαμε. Όπως και να 'χει, όμως, το κρύο έπιασε, τα πρώτα χιόνια έπεσαν, τα λαμπάκια ανέβηκαν σε δέντρα, στύλους και μπαλκόνια, και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα ξαναπήραν τη θέση τους στα σαλόνια μας. Μαζί με αυτά, βέβαια, ήρθαν και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία… ναι, ναι, τα ακούμε κάθε χρόνο. Από τον Sinatra μέχρι τους Wham! και το "All I want for Christmas is you" της Mariah Carey, οι γνωστές μελωδίες πλημμυρίζουν μαγαζιά, δρόμους και σπίτια! Αν είσαι από αυτούς που δεν αντέχουν άλλο αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μην ανησυχείς! Σου έχουμε τη λύση! Ακουστικά από το Public! Βέβαια, μπορεί να είσαι από τους άλλους, αυτούς που δε χορταίνουν να τα ακούνε! Μάντεψε! Και για 'σένα η λύση είναι η ίδια! Ακουστικά από το Public! Αλλά μπορεί να είσαι απλώς από αυτούς που ψάχνουν ένα δώρο, επομένως… έλα, έλα, ξέρεις την απάντηση! …ακουστικά από το Public!

Όπως φαντάζεσαι, έχουμε κάνει την ψηφιακή μας βόλτα στο Public και έχουμε διαλέξει τα καλύτερα ακουστικά όλων των τύπων και στα παρουσιάζουμε! Είτε θέλεις να ακούς την αγαπημένη σου Χριστουγεννιάτικη μουσική συνεχώς κι ακαταπαύστως, είτε ΔΕ θες να ακούς την αγαπημένη τους Χριστουγεννιάτικη μουσική συνεχώς κι ακαταπαύστως, είτε απλά θες να πας για ένα τρέξιμο για να κάψεις αυτό το έξτρα μελομακάρονο… σου έχουμε τα καλύτερα ακουστικά!

Χριστουγεννιάτικο δώρο ακουστικά από το Public

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τους… cuore sportivo της παρέας, οι οποίοι θα πάνε για "ελαφρό" τρεξιματάκι 15 χιλιομέτρων το πρωί της πρωτοχρονιάς. Sony MDR-AS210APB sport in-ear, λοιπόν, τα οποία δεν πρόκειται να φύγουν από τ' αυτιά σου, ακόμη κι αν κάνεις parkour, ενώ το ειδικό τους σχήμα δεν κουράζει το αυτί. Α, έχουν και μικρόφωνο για να απαντήσεις στο τηλεφώνημα των υπολοίπων που θα σε ψάχνουν πρωτοχρονιάτικα! Εναλλακτικά, τσέκαρε και τα Powerbeats 2 για ακόμη καλύτερο ήχο και αδιάβροχη κατασκευή!

Μπορεί, όμως, να μην είσαι σε mood Rocky Balboa που ετοιμάζεται να δείρει τον Ρώσο στα βουνά της Σιβηρίας και απλώς να θέλεις να ακούσεις λίγη μουσικούλα με την ησυχία σου, καθώς περπατάς. Sennheiser Momentum InEar G για κορυφαία ποιότητα ήχου και πρακτικά μηδενικό βάρος. Και… καλώδιο που δε μπλέκεται, για να μην έχεις να λύσεις τον γόρδιο δεσμό κάθε πρωί.
Εναλλακτικά, τσέκαρε και τα Marshall Mode EQ, τα οποία έχουν εξ ίσου κορυφαία ποιότητα ήχου, απλώς είναι… ρυθμισμένα περισσότερο για rock tunes.

Περνάμε, τώρα, σε μια άλλη κατηγορία. Για αυτούς που είναι στο σπίτι τους και θέλουν να απολαύσουν κορυφαίο ήχο, με άνεση και χωρίς να ακούν ή να τους ακούν οι άλλοι στο σπίτι. Ασύρματα "μπιφτέκια" λοιπόν – καλά, καλά, "ακουστικά κεφαλής" αν είσαι… vegetarian – για να καλύπτεις εντελώς τα αυτάκια σου και να μην ακούς τίποτε άλλο! JBL 660NC με σύνδεση Bluetooth, μαξιλαράκια αλλά και μπάσο από άλλο… subwoofer! Διαθέτουν και noise cancelling, για να μην ακούς τίποτε άλλο!

Αν θέλεις το απόλυτο noise cancelling, όμως, δεν υπάρχει καλύτερο από τα Sony h.ear on 3 τα οποία έχουν και χειρισμό αφής, μπαταρία που κρατά 35 ώρες, τρισδιάστατο ήχο και είναι συμβατά με Siri, Alexa και Google Assistant. Και έχουν το καλύτερο σύστημα noise cancelling που μπορείς να βρεις οπουδήποτε.

Κάπου εδώ θα πρέπει να πάμε και στα δύο κορυφαία, το καθένα στον τομέα του. Ξεκινάμε με τη Samsung και με τα Samsung Galaxy Buds2 τα οποία αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το στρατόπεδο των Android. Πρωτοποριακή σχεδίαση, άψογος ήχος, αυτονομία, noise cancelling… τα έχουν όλα!

Και τώρα… πάμε στα… έλα τώρα, ξέρεις για ποια μιλάμε. Μιλάμε για τα… δύο και μοναδικά, τα κορυφαία, τα αψεγάδιαστα, τα… Apple AirPods 3ης γενιάς! Τι άλλο; Αν είσαι φανατικός της εταιρείας με το λογότυπο που θυμίζει… προπατορικό αμάρτημα, αυτά εδώ αντιπροσωπεύουν το απόλυτο "must have". Apple AirPods Gen 3 και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Τα ξέρεις ήδη! Μην το σκέφτεσαι… δάγκωσε κι εσύ το καθόλου απαγορευμένο μήλο και δεν θα το μετανιώσεις!

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Τα καταστήματα Public και το Public.gr είναι εδώ με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση και με εξ ίσου ανεβαστικό playlist. Τι; Δεν τα αντέχεις; Ε, πάρε ένα σετ ακουστικά κι άκου τα δικά σου!

Καλές γιορτές!