«Buy Now, Pay Later» και η ζωή γίνεται άπειρα πιο άνετη

Περίληψη: Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράζεις κάτι και να το πληρώνεσαι όποτε σε βολεύει; Τώρα γίνεται και αυτό με το Public Now, Pay later! Δες πώς η καινοτομία της klarna αλλάζει τη ζωή μας

Ας θυμηθούμε μαζί το υπέροχο cult -ή όχι και τόσο- feeling της ελευθερίας που έχουμε όταν παίζουμε μπιλιάρδο ή bowling σε ένα μαγαζί. Πάμε εκεί, παίρνουμε τη στέκα ή τα παπούτσια μας, δίνουμε τα ονόματά μας, βάζουμε τα στοιχήματά μας και ξεκινάμε το παιχνίδι. Έτσι απλά. Χωρίς να χρειαστεί να βγάλουμε το πορτοφόλι και να το ακουμπήσουμε στον πάγκο. Χωρίς καν να πρέπει να νοιαστούμε γι' αυτό. Γιατί μας ενδιαφέρει το τώρα και αυτό το τώρα μας δίνει τη χαρά της εμπειρίας ενός παιχνιδιού. Και τίποτα περισσότερο. Ε λοιπόν, σκέψου αυτήν τη μαγική ελευθερία να μπορούσες να την έχεις σε κάθε σου κίνηση. Στα Public όχι μόνο το σκεφτήκαμε αλλά είπαμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Γι' αυτό και πλέον, μπορείς να κάνεις τώρα την αγορά του αγαπημένου σου προϊόντος από το Public.gr και χάρη στην πρωτοποριακή λογική της υπηρεσίας Buy Now, Pay Later της Klarnaνα προχωρήσεις στην εξόφλησή του επιλέγοντας έως και 3 άτοκες δόσεις αργότερα. Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Αυτό μπορεί αν συμβεί ακόμα και αν δεν έχεις στη διάθεσή σου κάποια πιστωτική κάρτα. Η ευελιξία που προσφέρει ένα «Buy Now, Pay Later» σύστημα όπως αυτό της Klarna, είναι τεράστια και έρχεται για να βελτιώσει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητά σου! Διαφωνείς; Ας το κάνουμε μαζί εικόνα:

Buy Now, Pay later στις καλοκαιρινές διακοπές

Σκέψου για παράδειγμα αυτό να σου συνέβαινε και στο κλείσιμο των καλοκαιρινών διακοπών. Και αντί να κοιτάς και να ξανακοιτάς για μέρη, εισιτήρια, διαμονή και όλα τα σχετικά, και στο τέλος, να μένεις με τη σκέψη, να μπορείς να κάνεις το κλικ σου στο «Book Now» χωρίς να χρειάζεται να το μετανιώσεις. Σκέψου αυτό να μπορούσε να συμβεί σε κάθε αγαπημένη σου συνήθεια. 

Buy Now, Pay Later στο σινεμά 

Και εκείνα τα καταραμένα πρώτα 5 λεπτά που χάνεις από την ταινία περιμένοντας να εγκριθεί η κάρτα σου στο ταμείο του σινεμά ή να βρει ρέστα ο υπάλληλος, εξαφανίζονται. Μπαίνεις στην ώρα σου, απολαμβάνεις, και φεύγοντας πληρώνεις το αντίτιμο και φεύγεις με μία σακούλα άγχους λιγότερη. Δεν θα ήταν και άσχημα ε;

Γιατί όσο φανταστικό είναι το να μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου όπως τις θέλεις ή να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία ή παράσταση αντίστοιχα υπέροχο είναι το να έχεις τη δυνατότητα να καθορίζεις εσύ τον τρόπο που θα κάνεις δικά σου τα προϊόντα που έχεις βάλει στο μάτι. Όταν ξέρεις τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, δεν είναι ωραίο να βάζεις φρένο στα σχέδιά σου. Ούτε να μπαίνεις στη λογική του «άσ' το για αργότερα». Εκτός αν αυτό απευθύνεται στον τρόπο πληρωμής. Γι’ αυτό στα Public προσθέσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία της KlarnaBuy Now, Pay Later στις επιλογές πληρωμής που θα βρεις στο Public.gr! Και έτσι τώρα πια μπορείς μεταξύ άλλων να κάνεις τα ψώνια σου σωστά και με λιγότερο άγχος. Αν συνεχίζει να σε περιτριγυρίζει μία δυσπιστία για την ευκολία του πράγματος, πάμε λίγο να το δούμε και πιο ειδικά το θέμα:

«Buy Now, Pay Later», ή αλλιώς, «Try Now, Pay Later» 

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θες να ψωνίσεις κάτι online αλλά να σε σταματά το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να το επιστρέψεις; Έστω ότι μπαίνεις στο Public.gr και αγοράζεις μία πετσέτα θαλάσσης αλλά τελικά το χρώμα δεν σου αρέσει μόλις το δεις από κοντά. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αρχικά θα έχεις ήδη πληρώσει για το προϊόν ή θα έχεις βάλει δόσεις σε πιστωτική. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις το ποσό έχει ήδη δεσμευθεί ολόκληρο και αν τελικά επιστέψεις κάτι θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να σου πιστωθεί ξανά. Και κάπως έτσι σκέφτεσαι «που να μπλέκω τώρα;» και μένεις στο virtual window shopping. Με την επιλογή «Buy Now, Pay Later», όμως, δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Αγοράζεις αυτό που θες και επιλέγεις την αντίστοιχη επιλογή στο check out. Τα πράγματα έρχονται, τα βλέπεις από κοντά, στέλνεις πίσω ό,τι δεν θες, και δεν έχει δεσμευτεί τίποτα από το λογαριασμό σου. Ή θα ακυρωθεί πλήρως η συναλλαγή ή, αν πήρες πολλά πράγματα μαζί και επιστρέψεις μόνο μερικά από αυτά, η πρώτη πληρωμή που θα κάνεις θα γίνει με βάση το νέο τελικό ποσό της αγοράς, το οποίο θα διαμορφωθεί μετά την επιστροφή.

Προγραμματισμός εξόδων 

Το budget-άρισμα είναι σημαντική υπόθεση κάθε μήνα. Μερικά έξοδα όμως δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Πρόσφατα, ας πούμε, το laptop σου μπορεί να αποφάσισε πως είναι καιρός να… αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ό,τι κι αν έκανες δεν ήταν αρκετό για να το πείσεις να επιστρέψει και έμεινες εν τέλει να κοιτάς μία μαύρη οθόνη. Να μείνεις χωρίς laptop αυτή την περίοδο δεν παίζει – από το να πηγαίνεις στο γραφείο προτιμάς να δουλεύεις remotely σε κάποιο beach bar. Μπαίνεις λοιπόν στο Public.gr και επιλέγεις καινούργιο laptop. Αυτομάτως αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τον τρέχοντα μήνα ίσως χρειαστεί να ρίξεις αρκετά άκυρα στην παρέα καθώς αυτή η αγορά σε έβγαλε εκτός προγράμματος. Αν, λέμε τώρα αν είχες το Public Now, Pay Later στη διάθεσή σου θα μπορούσες να αποφύγεις το FOMO (Fear of missing out) και να μη χάσεις στιγμή από τις βόλτες με τους φίλους σου.

Σύγχρονη λύση για το digital παρόν

Σε αντίθεση με παλιότερους τρόπους απόκτησης πίστωσης, η υπηρεσία «Buy Now, Pay Later» της Klarna, που ενσωματώνεται στο κομμάτι των πληρωμών του Public.gr, σου δίνει πρόσβαση σε πληρωμή με άτοκες δόσεις χωρίς γραφειοκρατία, τη στιγμή που το θες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις πράγματα που χρειάζεσαι, τη στιγμή που τα χρειάζεσαι και να «σπάσεις» την πληρωμή σε ισόποσες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα και, πάνω από όλα, χωρίς επιτόκιο. Άρα μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις τις αγορές σου online, όπως και σήμερα, αλλά έχοντας στη διάθεσή σου ακόμα μία μέθοδο πληρωμών η οποία σου προσθέτει ευελιξία χωρίς να απαιτεί επιπλέον διαδικασίες – είναι απλά ένα πλήκτρο στο check out. Είναι σαν να έχεις μία πιστωτική κάρτα στη διάθεσή σου όταν τη χρειάζεσαι αλλά χωρίς τις αντίστοιχες δεσμεύσεις. Με λίγα λόγια, οι αγορές με άτοκες δόσεις γίνονται πιο ξένοιαστα από ποτέ, ενώ κερδίζεις επίσης και σε χρόνο. Προσθέτοντας σε αυτά και το γεγονός πως οι έκτακτες αγορές, για τις οποίες μόλις συζητήσαμε παραπάνω, δεν σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, η υπηρεσία «Buy Now, Pay Later» της Klarna προσφέρει ευελιξία που δεν έχει ανταγωνισμό. Εσύ απλά απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο maximum με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, με τη βοήθεια της Klarna εγκαινιάζουμε στο Public.gr το «Public Now, Pay Later». Σπάζοντας την πληρωμή σε τρία μικρότερα κομμάτια μπορείς να έχεις όλα όσα θες, την ώρα που τα θες. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η αυτή η υπηρεσία δεν είναι απλώς άτοκες δόσεις. Το «Public Now, Pay Later» είναι πολλά περισσότερα και σου επιτρέπει να ζήσεις την best life σου! ✨