Huawei FreeBuds 3: Τα ασύρματα ακουστικά γίνονται ακόμα πιο smart!

Περίληψη: Τα Huawei FreeBuds 3 με τον Kirin A1 επεξεργαστή προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση Bluetooth, καθαρό ήχο και τις πιο smart λειτουργίες που θα βρεις σε ακουστικά. Αν τα προπαραγγείλεις, σου δίνουν και δώρο!

Πόσο... έξυπνα μπορεί να είναι τα ακουστικά σου; «Πολύ» είναι η απάντηση, αν μιλάμε για τα Huawei FreeBuds 3, που εξοπλίζονται με τον Kirin A1. Τα νέα true wireless ακουστικά της Huawei θα σε ενθουσιάσουν με τις πρωτοποριακές λειτουργίες τους! 

Πάμε, λοιπόν, να τα εξερευνήσουμε! Για αρχή η συνδεσιμότητα: τα Huawei FreeBuds 3 διαθέτουν το πρώτο σύστημα Bluetooth διπλής λειτουργίας, το οποίο προσφέρει τη σταθερότερη σύνδεση, χωρίς προβλήματα συγχρονισμού. Επιπλέον ο Kirin A1 είναι υπεύθυνος και για την ακύρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο, για να φτάνει στα αυτιά σου ο ήχος που θέλεις και όχι οι ενοχλητικοί ήχοι του περιβάλλοντος. Οι αισθητήρες των ακουστικών μπορούν ακόμα και να «καταλάβουν» πότε αφαιρείται ένα ακουστικό από το αυτί και να κάνουν αυτόματη παύση της μουσικής!

Ο επεξεργαστής αναλαμβάνει τις περισσότερες «δουλειές», αλλά τα FreeBuds 3 οφείλουν τον κρυστάλλινο ήχο τους στα ηχεία 14 χιλιοστών. Το προφίλ του ήχου έχει ρυθμιστεί με μεγάλη ακρίβεια, για να δίνει ευκαιρία σε κάθε τόνο να ξεχωρίσει. Μπάσο, υψηλές συχνότητες, ένταση, τα FreeBuds 3 αναπαράγουν κάθε ήχο με ποιότητα studio ηχογράφησης.

Ακόμα και η θήκη φόρτισης είναι «έξυπνη». Τα Huawei FreeBuds 3 διαθέτουν θήκη, η οποία φορτίζει μέσω θύρας USB Type C αλλά και ασύρματα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να φορτίσεις τη θήκη και τα ακουστικά σου ακόμα και με τη χρήση ενός άλλου smartphone. Το Huawei P30 Pro, για παράδειγμα, διαθέτει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, οπότε απλά ακουμπάς τη θήκη επάνω και τα ακουστικά φορτίζουν. Η αυτονομία των ακουστικών φτάνει τις 4 ώρες, αλλά η θήκη δίνει ακόμα 4 φορτίσεις, για συνολική αυτονομία 20 ωρών πριν αδειάσουν ακουστικά και θήκη.

Εκτός από όλα τους τα πλεονεκτήματα, τα Huawei FreeBuds 3 σου κάνουν και δώρο! Με κάθε προπαραγγελία τους θα πάρεις μαζί και το activity tracker Huawei Color Band A2. Προπαράγγειλε το δικό σου ζευγάρι μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου για να το εξασφαλίσεις κι εσύ!