One:Quick / Εντυπωσιάζει η νέα σειρά conference monitors της LG

Περίληψη: Η νέα σειρά επαγγελματικών monitors της LG, One:Quick series, εκτοξεύει την παραγωγικότητα και ενισχύει τη συνεργατικότητα και τον νέο υβριδικό τρόπο εργασίας.

Η νέα κανονικότητα άλλαξε δραματικά τον τρόπο εργασίας σε όλους τους τομείς, ενώ όλες οι επιχειρήσεις ανά τον κόσμο προσπαθούν να προσαρμοστούν στον νέο υβριδικό τρόπο εργασίας. Ο συνδυασμός απομακρυσμένης εργασίας αλλά και επί τόπου εργασίας έχει εκτοξεύσει την ανάγκη για επικοινωνία και αποτελεσματική μεταφορά πληροφορίας και ιδεών μεταξύ των εργαζομένων. Η νέα αυτή πραγματικότητα αποκάλυψε όλες τις αδυναμίες του παραδοσιακού χώρου εργασίας, εκθέτοντας τις τεχνολογικές λύσεις παλαιοτέρων γενεών.

Σε αυτή την νέα πραγματικότητα, η LG έχει δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, conference/meeting room displays, σχεδιασμένα για το εταιρικό περιβάλλον, με μοναδικό στόχο να δώσει λύσεις για τις ανάγκες σας στην επικοινωνία της επιχείρησής σας. Η βραβευμένη με Red Dot Design Award νέα σειρά οθονών και προϊόντων One:Quick series έρχεται για να φέρει στο meeting room της επιχείρησής σας δυνατότητες που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ! Οι πρωτοποριακές λύσεις της LG ενισχύουν την επικοινωνία και εκτοξεύουν τη συνεργατικότητα στο περιβάλλον της επιχείρησής σας, ενώ επιτρέπουν τη διεξαγωγή υβριδικών meetings στα οποία τόσο οι παρόντες όσο και οι συμμετέχοντες εξ αποστάσεως έχουν μια άψογη εμπειρία με κορυφαία εικόνα και αξιόπιστο ήχο. Με τα νέα μοντέλα της LG, το συμβατικό meeting room μετατρέπεται σε hub επικοινωνίας και συνεργασίας!

lg-conference-monitor-01

One:Quick Works - Λύση μεγάλου μεγέθους και δυνατοτήτων

Μοιάζει με μια μεγάλη τηλεόραση 55 ιντσών. Δεν είναι, όμως! Η LG One:Quick Works δεν είναι μια απλή τηλεόραση, ούτε καν μια smart TV. Πρόκειται για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα τηλεδιασκέψεων, το οποίο έρχεται για να μετασχηματίσει το meeting room. Διαθέτει πολλά πρωτοποριακά συστήματα, τα οποία βασίζονται σε ριζοσπαστικές τεχνολογίες. Για να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, στο Works κρύβεται ένας κανονικός, πλήρης υπολογιστής! Μάλιστα, τρέχει και Windows! Ο επεξεργαστής του είναι ένας πανίσχυρος AMD Ryzen, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει συμβατότητα με όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας. Για την εικόνα σας, μια κάμερα με ανάλυση 4k φροντίζει να καταγράψει υψηλής ποιότητας βίντεο, ενώ μια σειρά από μικρόφωνα αναλαμβάνουν την καταγραφή άψογου ήχου. Πάνω σε αυτά «πατάει» και το σύστημα Smart Auto Focusing, το οποίο επιτρέπει τόσο στην κάμερα όσο και στα μικρόφωνα να εστιάζουν στον εκάστοτε ομιλητή, καλύπτοντας απόσταση έως και έξι μέτρων και εξαλείφοντας τους θορύβους του περιβάλλοντος! Αλλά και η ίδια η οθόνη, εκτός της προφανούς λειτουργίας, διαθέτει και σύστημα multitouch 10 σημείων ενώ διαθέτει και touch pen για καλύτερη χρήση και πιο εύκολη δημιουργία σημειώσεων και σχημάτων πάνω στην οθόνη. Μάλιστα, τόσο τα σχήματα και οι σημειώσεις που δημιουργούνται σε κάθε meeting, μαζί με ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση του κάθε meeting μπορούν να αποθηκευτούν και να αποσταλούν μέσω e-mail. Για την υποστήριξη όλων των συστημάτων και υπηρεσιών τηλεδιασκέψεων, η LG διαθέτει το Conference App Store, στο οποίο υπάρχουν apps από όλες τις γνωστές και δημοφιλείς πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων. Συνολικά, η LG One:Quick Works αποτελεί μια ενιαία και πλήρη λύση για το meeting room.

One:Quick Flex - Η φορητότητα συναντά την ισχύ

Η LG έχει φροντίσει με την Flex και καλύπτει τις περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη ευελιξία και όπου οι παραδοσιακές λύσεις δεν επαρκούν. Η Flex δεν είναι απλά μια τηλεόραση αλλά ένα πλήρες σύστημα τηλεδιάσκεψης, το οποίο έρχεται σε μέγεθος τηλεόρασης 43 ιντσών και διαθέτει όλο το απαραίτητο hardware έτσι ώστε να λειτουργεί αυτόνομα. Μάλιστα, έρχεται με τη δική της τροχήλατη βάση, ο οποία επιτρέπει και την περιστροφή της οθόνης κατά 90°, αν είναι απαραίτητη η κάθετη προβολή, αλλά και την αυξομείωση του ύψους κατά έως και 10 εκατοστά.

Όπως και η Works, έτσι και η Flex έρχεται με «συνοδευτικό» hardware, δηλαδή κανονικό υπολογιστή με Windows 10 και επεξεργαστή AMD Ryzen, που σημαίνει πως η εγκατάσταση προγραμμάτων και apps είναι απλή υπόθεση. Και εδώ υπάρχει οθόνη αφής αλλά και touch pen για σημειώσεις, ενώ οι δυνατότητες της Flex είναι παρόμοιες με αυτές του μεγαλύτερου μοντέλου.

lg-conference-monitor-02

One:Quick Share - Ο τέλειος συνεργάτης της οθόνης σας

Η LG έχει φροντίσει και για άλλη μια παράμετρο της λειτουργίας ενός σύγχρονου meeting room: αυτό της συνδεσιμότητας. Συχνά υπάρχει η ανάγκη για τη σύνδεση υπολογιστών στην οθόνη του meeting room. Το One:Quick Share είναι μια συσκευή η οποία επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και τεσσάρων υπολογιστών σε μια οθόνη της σειράς LG Signage, υλοποιώντας μια ασύρματη σύνδεση χωρίς καλώδια! Η διαδικασία του pairing είναι απλούστατη. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση του dongle με την οθόνη και έπειτα τη μεταφορά του στον υπολογιστή που επιθυμούμε να συνδέσουμε. Παράλληλα, μέσω του Share, είναι δυνατή και η ρύθμιση παραμέτρων της οθόνης, όπως ένταση ήχου, φωτεινότητα και λοιπά, μέσω του αντίστοιχου προγράμματος One:Quick Share. Παράλληλα, υποστηρίζεται και το Screen Manager για ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

LG One:Quick Series

Συνολικά, η LG με τη σειρά One:Quick προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το σύγχρονο meeting room, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ παρισταμένων και εξ αποστάσεως συμμετεχόντων, αλλά και δίνοντας προηγμένες λειτουργίες, όπως το touch pen ή το σύστημα Smart Auto Focusing, το οποίο κάνει το meeting room να λειτουργεί σαν να υπήρχε κάμερα και σκηνοθέτης, μεταφέροντας το focus σε αυτόν που μιλάει κάθε στιγμή! Τη σειρά LG One:Quick θα τη βρείτε στο Public.gr αλλά και στα καταστήματα Public.