Ετοιμάζει το Netflix σειρά για το Resident Evil;

Περίληψη: Aν είσαι οπαδός του Resident Evil, έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι αυτή την περίοδο! Για...

Aν είσαι οπαδός του Resident Evil, έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι αυτή την περίοδο! Για αρχή σήμερα κυκλοφορεί το Resident Evil 2 Remake, το οποίο όχι μόνο δεν είναι το συνηθισμένο remake-αρπαχτή, αλλά η Capcom έχει υπερβάλει εαυτόν και θα φροντίσει τους παίκτες με επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο τους μήνες που έρχονται.

Έπειτα, είναι και τα νέα που έσκασαν χτες. Σύμφωνα με δημοσίευση στο site Deadline, το Netflix βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής σειράς που βασίζεται στον κόσμο του Resident Evil.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το Netflix έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την γερμανική εταιρεία παραγωγής/διανομής Constantin Film, η οποία βρίσκεται πίσω από τις ταινίες RE, για τη δημιουργία νέας πρωτότυπης σειράς, η οποία θα βασίζεται και θα επεκτείνει το lore του franchise.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να υπάρχει βεβαιότητα, η σειρά φαίνεται ότι θα περιστρέφεται γύρω από τα σκοτεινά μυστικά της Umbrella Corporation και τις συνέπειες μίας επιδημίας t-Virus, που ως γνωστών μετατρέπει κάθε ζωντανό οργανισμό σε ζόμπι.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς την περιμένουμε ήδη πώς και πώς!