«Αλλάζω & Εξοικονομώ»: Ποιες συσκευές εντάσσονται στη νέα πρωτοβουλία των Public;

Περίληψη: Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι εδώ και τα Public προσφέρουν ακόμα περισσότερα κορυφαία offers και 5πλό όφελος σε εκατοντάδες οικιακές συσκευές!

Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» των Public είναι εδώ για σένα που θες να αλλάξεις και να αντικαταστήσεις τις παλιές σου οικιακές συσκευές με καινούριες, υπερ-αποδοτικές, τελευταίας τεχνολογίας συσκευές οι οποίες καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια ενώ ταυτοχρόνως διαθέτουν όλες τις ανέσεις που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Τα οφέλη πολλά και οι κατηγορίες οικιακών ακόμα περισσότερες, για να ξεκινήσεις ξέγνοιαστα την ανανέωση του σπιτιού σου!

Αλλάζω & Εξοικονομώ by Public

Το ότι στα Public βρίσκεις οικιακές συσκευές κάθε είδους, κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το ξέρεις ήδη. Αυτό που ίσως να μην ξέρεις, όμως, είναι το ότι πλέον μπορείς να αναβαθμίσεις όσες οικιακές συσκευές θέλεις, με μοντέλα υψηλής ενεργειακής κλάσης για να βοηθήσεις και το περιβάλλον με εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και το πορτοφόλι σου με όφελος… 5+1! Απλά γιατί τα Public σου δίνουν πολλαπλά κίνητρα για να κάνεις το μεγάλο βήμα. Πάμε να τα δούμε εν τάχει!

allazw-exoikonomw-kathgories-01

Πενταπλό όφελος Public για να Αλλάξεις & να Εξοικονομήσεις

Το νέο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» πρόκειται για τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία των Public και ως τέτοιο έχει επιπλέον οφέλη! Ποια είναι αυτά; Λοιπόν:

10+ κατηγορίες συσκευών

Στα Public θα βρεις πολλές κατηγορίες και όχι μόνο ψυγεία και κλιματιστικά. Θα τα αναλύσουμε πιο κάτω!

Όλα άτοκα

Στα Public μπορείς να πληρώσεις είτε με 3 άτοκες δόσεις μέσω της Klarna, είτε μέσω του FlexPay, από 2 έως 36 άτοκες δόσεις και με άμεση έγκριση, για να πάρεις τα προϊόντα σου και να φύγεις… ή να στα φέρουμε!

Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως €100

Αν θέλεις να ξεφορτωθείς την παλιά σου συσκευή, αναλαμβάνουμε εμείς την αποκομιδή και την ανακύκλωση. Και μάλιστα σου προσφέρουμε και bonus με δωροεπιταγή ανακύκλωσης αξίας €100 για κλιματιστικά, και €30 για ψυγεία, πλυντήρια, και κουζίνες.

Δωρεάν εγκατάσταση σε κλιματιστικά

Τα Public αναλαμβάνουν και να αφαιρέσουν την παλιά σου μονάδα, αλλά και να εγκαταστήσουν τη νέα, χωρίς επιβάρυνση!

allazw-exoikonomw-kathgories-04

Επιστροφή αξίας στο Public+ wallet

Εκτός όλων των άλλων προνομίων του Public+ wallet, κάθε σου αγορά από τα Public θα μεταφραστεί και σε επιστροφή στο Public+ wallet σου, για τις επόμενες αγορές σου.

Πολλές κατηγορίες για Αλλαγή & Εξοικονόμηση σε όλες τις συσκευές

Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» των Public δεν περιορίζεται σε κλιματιστικά και λευκές συσκευές! Μπορείς να αλλάξεις πολλές περισσότερες συσκευές, για να κάνεις το σπίτι σου σύγχρονο και ενεργειακά αποδοτικό. Πάμε να δούμε τις κατηγορίες και τι κερδίζεις αλλάζοντας συσκευή από κάθε μία.

Κλιματιστικά

Εδώ τα οφέλη είναι γνωστά και τα έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα. Τα σύγχρονα κλιματιστικά έρχονται όλα με υψηλότατη ενεργειακή κλάση. Όλα πλέον χρησιμοποιούν μοτέρ τύπου inverter για τεράστια οικονομία, ενώ χρησιμοποιούν και ψυκτικό υγρό νέας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα στις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας με μειωμένη κατανάλωση, ενώ δεν καταστρέφει το όζον και παράλληλα έχει την μικρότερη επίδραση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τέλος, τα περισσότερα νέα κλιματιστικά έρχονται με Wi-Fi και μπορούν να ελεγχθούν από app στο smartphone, με δυνατότητα προγραμματισμού και σεναρίων! Ένα καλό παράδειγμα σύγχρονου κλιματιστικού είναι το «εννιάρι» Inventor Neo Eco.

Ψυγεία

Στα ψυγεία και τους ψυγειοκαταψύκτες ισχύουν τα ίδια επιχειρήματα με τα κλιματιστικά: όλα πλέον είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης, έρχονται με μοτέρ inverter και νέας γενιάς ψυκτικό υγρό, ενώ και η μόνωσή τους έχει αναβαθμιστεί. Τα σύγχρονα ψυγεία καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια και λειτουργούν απροβλημάτιστα στις συνθήκες της Ελλάδας. Κάποια μάλιστα έχουν και Wi-Fi… αλλά κάπου εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες, μιας και ο κάθε κατασκευαστής ενσωματώνει δικές του τεχνολογίες. Δες το LG Total No Frost για να πάρεις μια εικόνα ενός σύγχρονου ψυγείου.

allazw-exoikonomw-kathgories-02

Πλυντήρια / Στεγνωτήρια

Στο πλύσιμο και στο στέγνωμα, η τεχνολογία έχει κάνει θαύματα! Πρώτο και κύριο, το direct drive, το οποίο μετατρέπει ολόκληρο τον κάδο σε μοτέρ, αφαιρώντας ιμάντες και δονήσεις. Έπειτα, η τεχνολογία inverter επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας του μοτέρ με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, εκτοξεύοντας την αποδοτικότητα. Τέλος, η σύγχρονη τεχνολογία των ηλεκτρονικών αφαιρεί τον παλαιολιθικό επιλογέα και πλέον μπορείς να προγραμματίζεις το πλυντήριο εύκολα, με κατανοητές ενδείξεις και απλές ρυθμίσεις για κάθε πλύση. Bonus, το Wi-Fi που σου επιτρέπει να τα κάνεις όλα από το smartphone! Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα σύγχρονου πλυντηρίου το LG των 9 κιλών!

Κουζίνες και εστίες

Κι όμως, η τεχνολογία έχει μπει και στις κουζίνες και τις εστίες, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας. Ξέχνα τα παλιά «μάτια», τώρα ζούμε στην εποχή της επαγωγής! Οι επαγωγικές εστίες έχουν πολλαπλάσια αποδοτικότητα και προσφέρουν πολύ καλύτερο έλεγχο της θερμότητας. Παράλληλα, είναι και πιο ωραίες αλλά και καθαρίζονται πιο εύκολα. Εδώ ίσως φαίνεται περιττό, αλλά υπάρχει και Wi-Fi, για να σου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό όταν τελειώνει το μαγείρεμα, για να μη σου καεί ποτέ φαΐ, αλλά και να μπορείς να προγραμματίζεις το ψήσιμο στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Πώς; Δες τη NEFF και θα καταλάβεις.

Σκούπες stick & robot

Αν νομίζεις πως εδώ δεν υπάρχει πρόοδος, δε θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος! Στις σκούπες κι αν έχει γίνει επανάσταση. Κατ' αρχήν οι σκούπες stick έχουν μπει για τα καλά στο ρεπερτόριο, προσφέροντας μεγάλη βολικότητα και ισχύ, χωρίς να χρειάζεται να σέρνεις από πίσω τίποτα. Και ύστερα έχουμε τις σκούπες robot, οι οποίες έχουν φέρει μια τεράστια επανάσταση, μιας και μπορείς πλέον να έχεις το σπίτι σου πεντακάθαρο χωρίς να σηκώσεις παρά μόνο ένα δάχτυλο: αυτό που θα πατήσει το app του smartphone! Χαρτογραφούν το σπίτι, αποφεύγουν έπιπλα και… κατοικίδια, και κρατάνε το πάτωμα καθαρό σε καθημερινή βάση! Θες παράδειμα; Δες τη Xiaomi S20+ για να πάρεις μια ιδέα.

Τηλεοράσεις

Εδώ κι αν έχει γίνει… χαμός. Οι τεχνολογίες στις τηλεοράσεις έχουν κάνει άλματα τα τελευταία λίγα χρόνια, με την έλευση των OLED αλλά και των microLED για τις LCD, εκτοξεύοντας τη φωτεινότητα, την χρωματική απόδοση, την ανάλυση, αλλά κυρίως το contrast. Παράλληλα, τα μεγέθη έχουν πάρει την ανιούσα και πλέον μπορείς να έχεις τηλεόραση 75 ιντσών χωρίς να χρειαστεί να κάνεις… ριφιφί στην τράπεζα. Οι τηλεοράσεις πλέον είναι smart, συνδέονται με το internet και παίζουν τα πάντα από streaming. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Απόδειξη αυτού, η LG OLED των 55" που πλέον μπορείς να κάνεις δική σου άνετα!

allazw-exoikonomw-kathgories-03

Smart Home

Το σπίτι μεταμορφώνεται. Πλέον μπορείς να έχεις ένα έξυπνο σπίτι, με αυτοματισμούς και προγραμματισμένες λειτουργίες, το οποίο να σε βοηθά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου χωρίς εσύ να κάνεις το παραμικρό. Έξυπνα φώτα, κάμερες για ασφάλεια, αισθητήρες, αλλά και έξυπνοι βοηθοί φωνής, τα κομμάτια ενός παζλ το οποίο στο άμεσο μέλλον θα προσθέσει κι άλλα, για ένα σπίτι που λειτουργεί μόνο του.

Αλλάζω & Εξοικονομώ μόνο στα Public

Τώρα ξέρεις! Έλα στο Public που σε βολεύει ή απλά μπες στο Public.gr για να βρεις όλες τις συσκευές που θέλεις, και αντικατάστησε τις παλιές στο σπίτι σου, κερδίζοντας πολλαπλά! Μείωσε την κατανάλωση ρεύματος και απόλαυσε τις λειτουργίες που σου δίνει η σύγχρονη τεχνολογία με 5× όφελος, μόνο στα Public.