Black Friday Mega Deal σε Οικιακές Συσκευές: -50% στη 2η συσκευή

Περίληψη: Η Black Friday έφτασε και φέρνει έξτρα μεγάλη προσφορά στις οικιακές συσκευές! Απόκτησε δύο συσκευές της επιλογής σου και πάρε 50% έκπτωση στη δεύτερη!

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της Black Friday, με τις προσφορές να είναι διαθέσιμες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες! Ποιος είπε όμως ότι τα deals σταματούν εδώ; Στη μεγαλύτερη Black Friday των Public οι προσφορές είναι περισσότερες από ποτέ. Στα Public αυτή τη στιγμή θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς σε χιλιάδες προϊόντα, δωροεπιταγές, δωρεάν υπηρεσίες, δώρο συνδρομές σε streaming υπηρεσίες… Και τώρα σου έχουμε ακόμα ένα μεγάλο deal, για εσένα που ψάχνεις οικιακές συσκευές στη Black Friday: Επιλέγοντας δύο οικιακές συσκευές, σου κάνουμε έκπτωση 50% στη μία από αυτές!

Κέρδισε -50% στη 2η οικιακή συσκευή

Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες της πολύ μεγάλης προσφοράς. Αρχικά, να σου πούμε πως η προσφορά μας θα «τρέχει» μέχρι τις 24/11 στις 23:59! Κάνοντας τις αγορές σου για οποιεσδήποτε οικιακές συσκευές (εκτός προϊόντων κλιματισμού και Marketplace), η τιμή της οικονομικότερης από τις δύο πέφτει αυτόματα κατά -50% στο καλάθι σου! Έτσι μπορείς να κερδίσεις διπλά, αφού η αρχική τιμή είναι ήδη χαμηλότερη λόγω της Black Friday και το έξτρα Mega Deal μας σου δίνει ακόμα 50% έκπτωση σε μία από τις 2 συσκευές που θα επιλέξεις. Απλά έχε στο νου σου πως εκμεταλλευόμενος αυτή την προωθητική ενέργεια δεν μπορείς να τη συνδυάσεις με άλλες εκπτώσεις/δωροεπιταγές.

Και όταν λέμε οικιακές συσκευές, δεν εννοούμε μόνο μεγάλες συσκευές όπως ψυγεία και κουζίνες. Μπορείς να αξιοποιήσεις το Mega Deal για να αποκτήσεις όποια δύο προϊόντα θες από τις κατηγορίες μεγάλων οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών, συσκευών προσωπικής περιποίησης, και συσκευών θέρμανσης. Θες να αποκτήσεις ηλεκτρική σκούπα και καφετιέρα; Έχεις -50% στη δεύτερη συσκευή! Σκέφτεσαι να πάρεις πιστολάκι αλλά και πλυντήριο πιάτων; Η οικονομικότερη επιλογή σου παίρνει έκπτωση 50%! Μήπως εξοπλίζεις το σπίτι σου και ψάχνεις ψυγείο και πλυντήριο ρούχων; Και εδώ σου δίνουμε -50% στην τιμή της οικονομικότερης από τις δύο επιλογές σου, για να αποκτήσεις στις πιο προσιτές τιμές τις μεγάλες οικιακές συσκευές που χρειάζεται ένα σπίτι!

Υπηρεσίες πληρωμής για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία

Φυσικά, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη αγορά, οι Black Friday αγορές σου μπορούν να γίνουν με την ευελιξία που σου προσφέρουν οι δόσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις οικιακές συσκευές που θα αποκτήσεις μέσω του Mega Deal μας για -50% στην τιμή της δεύτερης. Επίλεξε το Flex Pay για να «σπάσεις» την αγορά σου σε έως και 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική, ή εκμεταλλεύσου την υπηρεσία Public Now, Pay Later με Klarna για να κάνεις την αγορά σου σε 3 άτοκες δόσεις, και πάλι χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Το Mega Deal δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα

Βιάσου λοιπόν! Μέχρι το τέλος της Black Friday, δηλαδή της Παρασκευής 24/11 έως τις 23:59, μπορείς να βγεις διπλά κερδισμένος αγοράζοντας δύο οικιακές συσκευές! Κάνε τον συνδυασμό που σε βολεύει επιλέγοντας μεταξύ μεγάλων οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών, συσκευών προσωπικής φροντίδας και συσκευών θέρμανσης και πάρε -50% στην τιμή της οικονομικότερης συσκευής.