Black Friday 2023: Οδηγός επιβίωσης για οικιακές συσκευές!

Περίληψη: Η Black Friday πλησιάζει! Εκτός από smartphones, κονσόλες και gadgets, στα Public θα βρεις top προσφορές και σε οικιακές συσκευές. Ανακάλυψέ τις από τώρα!

Ένας μήνας και κάτι ψιλά μας χωρίζουν από την φετινή Black Friday. Μπορεί να σου φαίνεται αρκετά νωρίς για να μπεις σε ρυθμούς «Μαύρης Παρασκευής», όπως όμως συνηθίζει να λέει ο σοφός λαός «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αν αφήσεις τις αγορές σου για την εβδομάδα της Black Friday, υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στην αναμπουμπούλα των ημερών να χάσεις δυνατά deals αλλά και να ξεφύγεις από το budget σου. Μιας και αναφερθήκαμε στο μαγείρεμα, να σου θυμίσουμε ότι την Black Friday 2023 παίζουν μεγάλες προσφορές και σε οικιακές συσκευές. Τα προϊόντα τεχνολογίας είθισται να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα, ωστόσο η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις μια γερή ανανέωση και στο σπίτι σου, μέσα από το “Public + home”, και ειδικά στην κουζίνα. Μάλιστα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς λίγο νωρίτερα, με ειδικές προσφορές Pre Black Friday σε πολλές από τις χρησιμότερες συσκευές του σπιτιού.

Ψυγεία: Λειτουργικότητα, στιλ και άνεση σε τιμές Black Friday

Το ψυγείο είναι μαζί με τον φούρνο η ψυχή της κουζίνας σου. Εκεί αποθηκεύεις τα ψώνια από το σουπερμάρκετ και κρατάς το φαγητό σου, οπότε θες πρώτα από όλα να είναι αξιόπιστο. Η επένδυση σε ένα ψυγείο τελευταίας τεχνολογίας, συμφέρει και με το παραπάνω. Εκτός από ψύξη υψηλών προδιαγραφών, τα μοντέλα υψηλής ενεργειακής κλάσης μπορούν να σου εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα σε βάθος χρόνου, καθώς είναι μακράν πιο αποδοτικά. Φυσικά, ένας στιλάτος ψυγειοκαταψύκτης αναδεικνύει την αισθητική και το design ολόκληρης της κουζίνας. Αν οι ανάγκες του νοικοκυριού είναι μεγαλύτερες, τώρα που πλησιάζει η Black Friday, αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε έναν ξεχωριστό καταψύκτη με μεγάλη χωρητικότητα. Ένα καινούριο ψυγείο μπορεί επίσης να σταθεί αφορμή για να υιοθετήσεις πιο βιώσιμες πρακτικές όπως η μείωση του food waste.

black-friday-oikiakes-syskeyes-03

Ηλεκτρικές κουζίνες για το τέλειο μαγείρεμα

Είτε μαγειρεύεις αραιά και που για την παρέα, είτε πας καρφί για αστέρι Michelin, η ηλεκτρική κουζίνα είναι η συσκευή που μεταμορφώνει τα φαγητά σου σε απολαυστικές γαστρονομικές καλλιτεχνίες. Ακόμα και να μην ανάβεις πότε σου το μάτι, η παρουσία και μόνο μιας καινούριας ηλεκτρικής κουζίνας δίνει άλλη αίσθηση στο χώρο. Οι νέες ηλεκτρικές κουζίνες έρχονται με ποικιλία προγραμμάτων για να πετυχαίνεις το φαγητό κάθε φορά ακόμα και αν είσαι αρχάριος. Στα bonus, οι smart λειτουργίες, οι οποίες κάνουν το μαγείρεμα (ακόμα μεγαλύτερη) διασκέδαση. Εδώ θα βρεις έναν πλήρη οδηγό για το πώς θα επιλέξεις την ιδανική για σένα ηλεκτρική κουζίνα. Αν θες να βγεις έξω από την πεπατημένη, συνδύασε το φούρνο με μια εστία αερίου. Καλό το μάτι της κουζίνας, με το αέριο όμως μπορείς να κάνεις πράγματα και θαύματα.

Πλυντήρια πιάτων - Όχι πια πολυτέλεια

Ίσως άμα είσαι φοιτητής ή μένεις μόνος σου να τα βγάζεις πέρα με το πλύσιμο των πιάτων στον νεροχύτη. Ακόμα και τότε όμως, έχεις αναρωτηθεί πόσο νερό καταναλώνεις; Χώρια το απορρυπαντικό. Αν έχεις δε οικογένεια και παιδιά, τότε το πράγμα ξεφεύγει. Μετά από ένα μεγάλο τραπέζι είναι που καταλαβαίνεις την αξία ενός πλυντηρίου πιάτων. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιείς με κάθε αφορμή! Ο λογαριασμός του ρεύματος και το περιβάλλον απαιτούν χρήση με φειδώ. Τα πλυντήρια που μπορείς να βρεις στα Public – και εννοείται πώς θα παίξουν στην Black Friday – φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων brands αλλά και πολλές νέες λειτουργίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας. Μαζί με τις απαραίτητες Black Friday συσκευές, δες και μερικά εύκολα tips για να διατηρείς την κουζίνα σου πάντα οργανωμένη. Αν ασχολείσαι με τη μαγειρική, ξέρεις πως λίγα λεπτά αρκούν για να δημιουργηθεί το απόλυτο χάος!

black-friday-oikiakes-syskeyes-01

Black Friday offers σε πλυντήρια και στεγνωτήρια

Μαζί με τον φούρνο και το ψυγείο, το πλυντήριο ρούχων είναι η οικιακή συσκευή που στηρίζει ολόκληρο το νοικοκυριό. Όπως θα έχεις διαπιστώσει, το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο ακούγεται. Ο σχεδιασμός, οι λειτουργίες και φυσικά η ηλικία του πλυντηρίου, παίζουν το καθένα καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το πλυντήριό σου έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα θα πρέπει να τσεκάρεις τα εξής: Καθαρίζουν σωστά τα ρούχα; Βλέπεις τυχόν υπολείμματα από το απορρυπαντικό; Έχεις παρατηρήσει μήπως φθορά στο ύφασμα; Πέρα από χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση τα νεότερα μοντέλα πλυντηρίων είναι εφοδιασμένα με προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να κρατούν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στο καθάρισμα. Τώρα που η Μαύρη Παρασκευή πλησιάζει, στα Public θα βρεις κορυφαία pre-Black Friday offers σε πλυντήρια αλλά και στεγνωτήρια.

“Public + home”: τα πάντα για το σπίτι

Όταν μιλάμε για σπίτι, ούτως ή άλλως τα Public είναι ο πρώτος προορισμός. Τώρα, όμως, με την προσθήκη των mega καταστημάτων “Public + home”, γίνονται και ο μοναδικός προορισμός! Η γνώση των ανθρώπων μας μπορεί να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει στην επιλογή των καλύτερων συσκευών και εξοπλισμού για το σπίτι σου! Με 30 καταστήματα, η φετινή Black Friday θα φέρει μοναδικές προσφορές και απίστευτες ευκαιρίες, για να μη σου αφήσουν καμία δικαιολογία!

black-friday-oikiakes-syskeyes-02

Black Friday 2023: Ο προορισμός για οικιακές συσκευές λέγεται Public

Οκ, πάνω-κάτω το κομμάτι «οικιακές συσκευές» το καλύψαμε. Λογικά, θα έχεις σταμπάρει και πολλά καλούδια από τις υπόλοιπες κατηγορίες των Public και “Public + home”. Πώς θα καταφέρεις να μη χάσεις τη μπάλα, θα πεις. Σωστό. Όπως είπαμε και στην αρχή, ξεκίνα την έρευνα αγοράς όσο γίνεται νωρίτερα. Αφού έχεις βρει τα προϊόντα που θέλεις, θα είναι ευκολότερο να πετύχεις τα καλύτερα deals. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και το newsletter, με το οποίο μπορείς να ενημερώνεσαι για όλες τις δυνατές προσφορές. Και πίστεψέ μας, θα είναι πολλές!

Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου λοιπόν, έχεις αρκετό χρόνο να ξεκινήσεις το ψάξιμο σε ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ακόμα περισσότερες οικιακές συσκευές. Οπότε, βγάλε χαρτί και μολύβι, φτιάξε τη λίστα σου και ετοιμάσου σιγά σιγά για ακόμα μία αξέχαστη Black Friday Week!

Τα λέμε τον Νοέμβριο!