Έφτασαν οι πολυχρηστικές ασύρματες σκούπες Bosch Unlimited 8!

Περίληψη: Οι νέες ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Bosch Unlimited 8 είναι τόσο δυνατές όσο αυτές με καλώδιο και με απεριόριστη αυτονομία. Μάθε τα πάντα εδώ!

Οι σκούπες stick έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία χρήσης λόγω της έλλειψης καλωδίου και η ευελιξία που σου παρέχουν αφού μπορείς να καθαρίσεις από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, ή ακόμα και το αυτοκίνητο χωρίς κόπο. Από την άλλη, οι σκούπες με καλώδιο υπερισχύουν σε τομείς όπως η απόδοση καθώς ενσωματώνουν ισχυρότερα μοτέρ και δεν δουλεύουν με μπαταρία. Αυτά ήξερες μέχρι σήμερα για τις σκούπες. Ετοιμάσου, όμως, να τα ξεχάσεις! Μόλις έφτασαν στο Public οι νέες σκούπες Bosch Unlimited 8! Οι σκούπες της σειράς Unlimited 8 γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ σκούπας stick και σκούπας με καλώδιο, προσφέροντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καθαριότητας σε ένα βολικό πακέτο!

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των Bosch Stick Vacuum Unlimited 8

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία υπεροχής των Unlimited 8 εντοπίζεται στις μπαταρίες τους. Η Bosch έχει εμπειρία δεκαετιών στο χώρο και οι σκούπες Unlimited 8 έρχονται με μπαταρίες Bosch POWER FOR ALL νέας γενιάς. Οι νέες μπαταρίες έχουν μικρό μέγεθος, είναι ελαφριές, αλλά έχουν χωρητικότητα που δεν φαντάζεσαι. Φτάνουν μέχρι και τα 5Ah και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε εργαλεία μαστορέματος και κήπου!

Bosch Stick Vacuum Unlimited 8 01

Το μεγαλύτερο «ατού» της νέας σειράς προκύπτει από το γεγονός ότι οι δύο αποσπώμενες μπαταρίες 4Ah ή 5Ah σε συνδυασμό με τον ταχυφορτιστή, ανάλογα με το μοντέλο, σου δίνουν όσο χρόνο χρειάζεσαι για να καθαρίσεις κάθε σημείο του σπιτιού χωρίς να ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια. Πώς γίνεται αυτό; Όσο εσύ σκουπίζεις σε λειτουργία Eco, που είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό ορατής βρωμιάς, η δεύτερη μπαταρία φορτίζει στον ταχυφορτιστή. Έτσι, έχεις απεριόριστη διάρκεια λειτουργίας! Όσο εσύ σκουπίζεις, η δεύτερη μπαταρία φορτίζει. Μόλις τελειώσει η μία μπαταρία, συνεχίζεις με τη δεύτερη, που είναι ήδη πλήρως φορτισμένη σε λιγότερο από 51’!

Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα των σκουπών της σειράς Bosch Unlimited 8 εντοπίζεται στο μοτέρ. Ο κινητήρας που έχει τοποθετηθεί στις νέες σκούπες είναι εξαιρετικά ελαφρύς αλλά ταυτόχρονα ισχυρός! Μάλιστα, η απόδοσή του στη λειτουργία Turbo φτάνει στα ίδια επίπεδα συλλογής σκόνης που ορίζονται για τις σκούπες με καλώδιο. Με λίγα λόγια, η ισχύς είναι αντίστοιχη μίας συμβατικής σκούπας, αλλά η Unlimited 8 την προσφέρει σε ένα φορητό και ασύρματο πακέτο. Και χάρη στην αξιοπιστία της Bosch, η νέα σου σκούπα θα δουλεύει άριστα για χρόνια καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ.

Έξυπνα χαρακτηριστικά και σχεδίαση

Οι λόγοι για να επιλέξεις μία σκούπα Bosch Unlimited 8 δεν σταματούν εδώ. Οι νέες σκούπες της Bosch έρχονται με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη. Μπορείς, για παράδειγμα, να επιλέξεις μεταξύ τριών τρόπων λειτουργίας. Στη λειτουργία Eco απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης αλλά με πραγματικά ορατά αποτελέσματα καθαρισμού, ενώ με τη λειτουργία Turbo έχεις τη μέγιστη ισχύ για εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Η λειτουργία Auto, όμως, είναι η εξυπνότερη επιλογή καθώς αισθητήρες αντιλαμβάνονται το είδος δαπέδου που καθαρίζεις και προσαρμόζουν αυτόματα την ισχύ για να έχεις πάντα τέλεια αποτελέσματα και μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Bosch Stick Vacuum Unlimited 8 02

Επιπλέον, οι σκούπες Unlimited 8 εξοπλίζονται με LED φώτα στο πέλμα, για να εντοπίζεις τη σκόνη σε κάθε γωνία. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει το εύκολο καθάρισμα παντού είναι η δυνατότητα περιστροφής του πέλματος κατά 180° και η εργονομική λαβή. Φυσικά, όταν χρειαστεί, μπορείς να αφαιρέσεις τον κεντρικό σωλήνα και το πέλμα, για να χρησιμοποιήσεις τη σκούπα ως σκουπάκι χειρός ή να προσθέσεις επιπλέον εξαρτήματα και να καθαρίσεις επιφάνειες πλην του πατώματος, όπως ταπετσαρίες επίπλων, εσοχές, σοβατεπί ή ακόμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου.

Όταν έρθει η ώρα για το άδειασμα του ενσωματωμένου κάδου, αυτό γίνεται χωρίς να γεμίζει ο χώρος με σκόνη. Πολύ απλά, γυρνώντας τον κόκκινο τροχό που ενσωματώνεται στον δοχείο συλλογής σκόνης μπορείς να ρίξεις τα σκουπίδια και τη σκόνη απευθείας στον κάδο απορριμμάτων. Όσο για το φίλτρο, αυτό καθαρίζεται χωρίς πλύσιμο. Το ίδιο εύκολος είναι και ο καθαρισμός της βούρτσας στο πέλμα, η οποία αφαιρείται και καθαρίζεται γρήγορα.

Ποια σκούπα Bosch Stick Vacuum Unlimited 8 σου ταιριάζει;

Η νέα σειρά Bosch Unlimited 8 αποτελείται από 4 μοντέλα. Πάμε να γνωρίσουμε τι κάνει το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστό για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου.

Bosch Stick Vacuum Unlimited 8 03

Στην κορυφή της γκάμας θα βρεις το ισχυρότερο μοντέλο, την Unlimited 8 ProPower. Διαθέτει δύο πανίσχυρες μπαταρίες 5Ah και ταχυφορτιστή. Με αυτή τη σκούπα θα καθαρίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές, σε κάθε δάπεδο ακόμα και σε χαλιά υψηλού πέλους. Αν στο σπίτι έχεις κατοικίδια τότε χρειάζεσαι την Unlimited 8 ProAnimal. Η σκούπα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σκουπίζει γρήγορα και εξαιρετικά αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικίδιων από δάπεδα και υφάσματα. Η Unlimited 8 BSS8224 διαθέτει δύο αποσπώμενες μπαταρίες 4Ah και ταχυφορτιστή για να έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για το σκούπισμα του σπιτιού, ενώ έρχεται και με χρήσιμα αξεσουάρ, όπως το μακρύ εύκαμπτο ρύγχος, για να σε βοηθήσει να φτάσεις παντού. Τέλος, αν επιλέξεις την Unlimited 8 BCS82MAT14, θα έχεις εξίσου ισχυρή απόδοση όπως στις σκούπες με καλώδιο και μία μπαταρία 4Ah που αρκεί για να σκουπίσεις αποτελεσματικά κάθε σημείο που επιθυμείς.

Ανακάλυψε όλα τα μοντέλα Bosch Unlimited 8 στο Public.gr ή στα καταστήματα Public Golden Hall & Athens Metro Mall και αναβάθμισε την εμπειρία σκουπίσματος στο σπίτι!