Εντοιχιζόμενες συσκευές: «Λύνουν» χέρια και... σώζουν σπίτια!

Περίληψη: Υπάρχει λόγος να μην επιλέξεις εντοιχιζόμενες συσκευές; Ανανέωσε την κουζίνα σου, για να της δώσει νέα εμφάνιση και βελτιωμένη εργονομία!

Σαν βγεις στην... αναζήτηση οικιακών συσκευών, αποκλείεται να μην έχεις βρεθεί μπροστά σε εντοιχιζόμενα μοντέλα, που δείχνουν φουλ πρακτικά και σωτήρια για μικρούς χώρους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσες συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν ανάμεσα σε συρτάρια και ντουλάπια, ώστε να δώσουν minimal και ομοιόμορφη όψη στην κουζίνα σου κερδίζοντας παράλληλα χώρο. Γιατί, όμως, να επιλέξει κάποιος εντοιχιζόμενες συσκευές αντί για ελεύθερες;

Το πρώτο πλεονέκτημα το αναφέραμε ήδη – είναι η εμφάνιση της κουζίνας. Το δεύτερο (και σημαντικότερο) προτέρημά τους είναι η οικονομία χώρου που προσφέρουν. Στην περίπτωση της ηλεκτρικής κουζίνας έχεις την επιλογή να χωρίσεις τον φούρνο από τις εστίες, επιλέγοντας ανεξάρτητες μονάδες. Μπορείς, δηλαδή, να συνδυάσεις διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, χωρίς να περιορίζεσαι στον συνδυασμό που έχει δημιουργήσει ένας κατασκευαστής!

Επιπλέον μπορείς να τοποθετήσεις τον εντοιχιζόμενο φούρνο σε μεγαλύτερο ύψος, για να μη χρειάζεται να σκύβεις κατά το μαγείρεμα. Το ίδιο ισχύει και για τους εντοιχιζόμενους φούρνους μικροκυμάτων, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν στο ύψος που σε βολεύει και όχι στο ύψος του πάγκου.

Εξίσου πρακτικά είναι και τα εντοιχιζόμενα ψυγεία, καθώς και ένα έξυπνο κόλπο να χωρέσεις σχετικά μεγάλη συσκευή σε μικρό χώρο. Δεν στερούνται τίποτα σε αυτονομία και χωρητικότητα από τα κλασικά ψυγεία και χάρη στην αναστρέψιμη πόρτα τους προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σου. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην επιλέξεις εντοιχιζόμενες συσκευές, λοιπόν; Ανανέωσε την κουζίνα σου για να της δώσει νέα εμφάνιση και βελτιωμένη εργονομία!

Ψάχνεις κορυφαίες επώνυμες οικιακές συσκευές; Το Public Marketplace καλωσορίζει τη Media Markt, την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη!