Last call: Αγόρασε νέο κλιματιστικό στο... παρά 5 του καλοκαιριού!

Περίληψη: Έπιασαν οι ζέστες και είσαι χωρίς κλιματιστικό; Μήπως το παλιό air condition καίει πολύ; Ό,τι και αν ισχύει, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις Public δίνουν τη λύση!

Ζεσταίνεσαι; Λογικό! Το φετινό καλοκαίρι έφτασε πιο νωρίς από ποτέ και άρχισε με καύσωνες, συνέχισε με καύσωνες, και όλα δείχνουν πως θα είναι το πιο ζεστό καλοκαίρι στην ιστορία. Και δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στα μισά! Ήδη τα κλιματιστικά κάνουν υπερωρίες και είναι δύσκολο να κάτσεις, πόσο μάλλον να δουλέψεις ή να κοιμηθείς χωρίς ένα από αυτά να ρίχνει τη θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα. Τι γίνεται, όμως, αν δεν έχεις, ή αν αυτό που έχεις πάλιωσε και δεν τραβάει; Μη φοβάσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε δροσιά με υψηλή αποδοτικότητα και προηγμένη τεχνολογία για οικονομία, στις καλοκαιρινές εκπτώσεις Public!

Οικονομία με κλιματιστικό Α+++

klimatistiko-kalokairines-ekptoseis-2024-01

Πολλοί σκεφτόμαστε τα κλιματιστικά και αυτομάτως μας έρχεται στο νου ο λογαριασμός του ρεύματος. Κι όμως, τα σύγχρονα κλιματιστικά είναι πιο οικονομικά από ποτέ, με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να έχουν αναγκάσει τις κατασκευάστριες εταιρείες να σχεδιάσουν μηχανήματα πολύ πιο αποδοτικά, τα οποία ψύχουν καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+++, όπως το Gree Mistral. Στα Public, μάλιστα, θα βρεις μοντέλα σε καλοκαιρινές εκπτώσεις, αλλά και στην πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» που σου εξασφαλίζει πολλά οφέλη! Πολλά είναι και τα κλιματιστικά που έχουμε άμεσα διαθέσιμα, για να αποκτήσεις ένα και να το έχεις σε λειτουργία όσο πιο άμεσα γίνεται!

Αλλάζω & Εξοικονομώ by Public για να αλλάξεις το παλιό

Στην πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» των Public έχεις πολλαπλά οφέλη. Κι αν αλλάξεις το παλιό σου κλιματιστικό και το στείλεις για ανακύκλωση τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα! Εμείς θα σου φέρουμε το καινούριο, θα στείλουμε τους τεχνικούς να αφαιρέσουν το παλιό και να εγκαταστήσουν το νέο, αλλά και θα κανονίσουμε για τη συλλογή του παλιού και την απόσυρσή του, με σωστό τρόπο, με υπευθυνότητα, και σεβασμό προς το περιβάλλον. Όλα αυτά δωρεάν! Παράλληλα, εσύ θα απολαύσεις πολλές άτοκες δόσεις (και χωρίς κάρτα), θα πάρεις δωροεπιταγή ανακύκλωσης, και επιστροφή έως €100 στο Public+ Wallet, για ακόμη μεγαλύτερο όφελος!

Κλιματιστικό για το εξοχικό

klimatistiko-kalokairines-ekptoseis-2024-02

Παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο, να θέλεις να πας στο εξοχικό αλλά να σκέφτεσαι πως δεν έχει κλιματιστικό και δεν σε ψήνει… να σε ψήνει. Όπως και να έχει, αν το εξοχικό σου είναι μικρομεσαίου μεγέθους, τότε αρκεί ένα μικρό κλιματιστικό, όπως το 12άρι Fujitsu ή ακόμη και το 9άρι. Στην περίπτωση που έχεις μεγάλο εξοχικό, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέλο μικρής ισχύος για κάθε χώρο, ή αν υπάρχουν ενιαίοι χώροι τότε μπρείς να πας σε ένα μεγάλο κλιματιστικό. Όπως το 24άρι Inventor Legend, το οποίο μπορεί να καλύψει χώρους μέχρι και 75 τετραγωνικών μέτρων.

Προσοχή όμως, για εξοχικά με κεκλιμένη στέγη, ο όγκος του αέρα είναι πολύ μεγαλύτερος από ένα τυπικό σπίτι με ταβάνι στα 3 μέτρα, επομένως θα πρέπει να υπολογίσεις μεγαλύτερη ψυκτική ισχύ.

Κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο δεν χρειάζεται μεγάλη ψυκτική ισχύς, εκτός κι αν έχεις υπνοδωμάτιο… γήπεδο! Θα έχεις παρατηρήσει, ίσως, πως με την έλευση της τεχνολογίας inverter, εξαφανίστηκαν τα κλιματιστικά με ισχύ κάτω από 9.000 BTU, μιας και πλέον δεν είχαν λόγο ύπαρξης. Ένα 9άρι κλιματιστικό θα καλύψει και με το παραπάνω το υπνοδωμάτιό σου, αλλά και θα σε δροσίσει πολύ οικονομικά. Εμείς προτείνουμε το Toyotomi Erai για το μεγάλο εύρος ισχύος του, αλλά και γιατί είναι πραγματικά πανέμορφο!

Κλιματιστικό για γραφείο και μεσαίους χώρους

klimatistiko-kalokairines-ekptoseis-2024-03

Είτε για γραφεία, όπου παραδοσιακά οι απαιτήσεις είναι αυξημένες παρά τον μικρό χώρο, είτε για δωμάτια μεσαίου μεγέθους, υπάρχουν τα κλιματιστικά των 18.000 BTU. Τα γραφεία συνήθως έχουν πολλά άτομα, μπορεί να μην είναι καλά μονωμένα, η πόρτα ανοιγοκλείνει πολλές φορές, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά μηχανήματα σε λειτουργία. Όλα αυτά θα κάνουν ένα 9άρι κλιματιστικό να δουλεύει ασταμάτητα χωρίς να φτάνει ποτέ την επιθυμητή θερμοκρασία. Για τέτοιες περιπτώσεις επιλέξαμε δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοσή τους όσο και για το στιλ, το Gree Airy Shade Black σε χρώμα μολυβί, και τη μεγαλύτερη έκδοση του Toyotomi Erai που είδαμε παραπάνω.

Γενικές συμβουλές στα κλιματιστικά

Σε γενικές γραμμές προτείνουμε πάντα να διαλέξεις ένα λίγο μεγαλύτερο μοντέλο απ' όσο είναι το ελάχιστο για τον χώρο σου, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει. Η τεχνολογία inverter θα διασφαλίσει πως δεν θα καταναλώνει περισσότερο απ' όσο είναι το απαραίτητο, ενώ θα σε κρατάει δροσερό το καλοκαίρι (και ζεστό τον χειμώνα) ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες!

Δεν χρειάζεται το κλιματιστικό να είναι ρυθμισμένο στους 18°C για να δροσιστείς. Ακόμη και στους 25°C θα είσαι άνετα.

klimatistiko-kalokairines-ekptoseis-2024-04

Τέλος, ποτέ δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα ή πόρτες! Ο χώρος σου πρέπει να είναι κλειστός. Ο ζεστός αέρας που μπαίνει από το παράθυρο, ανεβαίνει ψηλά και είναι αυτός που απορροφά το κλιματιστικό για να ψύξει, γιατί η είσοδος του αέρα είναι στο πάνω μέρος, κοντά στο ταβάνι. Εκτός του ότι το κλιματιστικό δουλεύει περισσότερο για να κρυώσει τον ζεστό αέρα, οι αισθητήρες του θα μετρούν την θερμοκρασία του ζεστού αέρα που μπαίνει από έξω και θα κάνουν το κλιματιστικό να δουλεύει πολύ περισσότερο, «νομίζοντας» πως ολόκληρο το δωμάτιο βράζει.

Κλιματισμός στα Public, όπου μόνο οι τιμές είναι hot

Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις και συνδύασέ τες με την πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» για να έχεις ένα πραγματικά δροσερό καλοκαίρι! Απλά μπες στο Public.gr ή πέρνα μια βόλτα από το κοντινότερό σου κατάστημα Public, και θα τα βρεις όλα, σε καλοκαιρινές εκπτώσεις και άμεση διαθεσιμότητα!

Καλό καλοκαίρι!