Γνώρισε τη νέα σειρά ατμοσίδερων Philips Azur και πες αντίο στις ζάρες

Περίληψη: Τα ατμοσίδερα Azur είναι εδώ και κάνουν τη διαφορά στο σιδέρωμα. Δες γιατί τα νέα ατμοσίδερα Philips Azur ξεχωρίζουν σε κάθε… πτυχή του σιδερώματος!

Ατμοσίδερα υπάρχουν πολλά, Azur όμως ένα! OK, δεν είναι μόνο ένα, αλλά καταλαβαίνεις! Η σειρά Azur χτίζει πάνω στην πολυετή εμπειρία της Philips στα συστήματα σιδερώματος και φέρνει στο σπίτι σου το πιο προηγμένο ατμοσίδερο, το οποίο ξεχωρίζει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και σε αυτά που δεν είχες σκεφτεί πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν, αλλά το έπαιρνες ως δεδομένο. Πάμε να δούμε τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά των Philips Azur και γιατί μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στη δική σου στοίβα από ασιδέρωτα ρούχα!

Πλάκα SteamGlide Elite για… πατινάζ στα υφάσματα

Η πλάκα είναι το νούμερο ένα σημείο που κάνει τη διαφορά σε όλα τα σίδερα. Ξέχνα τα παλιά σίδερα με πλάκες – «καθρέφτη». Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και η σύγχρονη τάση θέλει ειδικές επιστρώσεις κεραμικού τύπου, εξαιρετικής σκληρότητας για να μη χαράζονται, αλλά και ιδιαίτερης ομαλότητας, για να γλιστρούν ακόμη και στα πιο δύσκολα υφάσματα. Η Philips σε αυτόν τον τομέα είναι κορυφή εδώ και πολλά χρόνια, και η πλάκα SteamGlide Elite αποτελεί το ζενίθ της εξέλιξης σε αυτόν τον τομέα, δίνοντάς μας μια πλάκα σκληρή μα και λεία σαν διαμάντι, για σιδέρωμα… βελούδο!

Ατμοσίδερο… ατμομηχανή!

Ο ατμός είναι απαραίτητος για να γίνει δουλειά στο σιδέρωμα. Η εποχή απαιτεί συνεχή παροχή ικανής ποσότητας ατμού με αρκετή πίεση, ώστε να διαπερνά τα υφάσματα και να αφαιρεί τις ζάρες και τα τσακίσματα που έχουν προκληθεί είτε από το πλύσιμο, το στέγνωμα, ή το στοίβαγμα, είτε από τη χρήση. Παράλληλα, χρειάζεται ακόμη ισχυρότερη βολή ατμού για να μπορείς να αφαιρείς ακόμη και τις πιο επίμονες ζάρες. Τα Philips Azur είναι σκέτες… ατμομηχανές! Στα μοντέλα της σειράς θα δεις ότι η παροχή ατμού ξεκινά από εκεί που τελειώνουν άλλα σίδερα. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς έρχεται με συνεχόμενη παροχή ατμού 45γρ./λεπτό, ενώ το μεγάλο φτάνει τα 55γρ./λεπτό. Παράλληλα, η βολή ατμού ξεκινά από τα 220 και φτάνει έως τα 250 γραμμάρια! Αλλά δεν σταματούν εδώ! Τα Azur λειτουργούν και κάθετα, επιτρέποντάς σου να φρεσκάρεις ρούχα στην κρεμάστρα αλλά και κουρτίνες, παράγοντας ατμό για κάθε χρήση.

Στάλα στάλα… στο τραγούδι, όχι στο σίδερο

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο σιδέρωμα είναι η… σταγόνα. Πραγματικά, το μαρτύριο της σταγόνας, εκεί που σιδερώνεις και ξαφνικά το σίδερο αρχίζει και στάζει νερό, αντί για ατμό, και σου κάνει τα ρούχα μούσκεμα, είναι σκέτο βασανιστήριο. Αν έχεις διαλέξεις Philips Azur, όμως, δεν έχεις τέτοια, γιατί η Philips έχει σχεδιάσει το σύστημα Drip Stop, το οποίο εμποδίζει μέχρι και την τελευταία σταγόνα, δίνοντάς σου ένα σιδέρωμα απόλαυση. Χωρίς σταγόνες.

Νερό με άλατα; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Τα άλατα στο νερό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ατμοσίδερων. Σιγά σιγά οι αντιστάσεις καλύπτονται από άλατα, οι τρύπες του ατμού μειώνονται σε μέγεθος και βουλώνουν, ενώ μπορεί να φτάσεις και στο σημείο, μαζί με τον ατμό να πετάγονται και κομματάκια άλατος. Τα Philips Azur, όμως, έχουν το σύστημα Quick Calc Release, στο οποίο η Philips έχει σχεδιάσει μια ειδική “παγίδα” αλάτων, η οποία είναι αφαιρούμενη και μπορείς να την καθαρίσεις! Αντί να πρέπει να αγοράζεις συνεχώς απιονισμένο νερό, τώρα μπορείς απλά να καθαρίζεις την αλατοπαγίδα του Azur σου και να έχεις ένα σίδερο πάντα σαν καινούριο!

Άφησα το σίδερο στην πρίζα;

Χαλάρωσε, έχεις Philips! Η εταιρεία είναι απλά κορυφή στις ηλεκτρικές συσκευές (και όχι μόνο), και ξέρει τι κάνει. Όπως για παράδειγμα στα ατμοσίδερα, όπου έβαλε ειδικό σύστημα απενεργοποίησης, το οποίο κλείνει το σίδερο μετά από 8 λεπτά απραξίας. Έτσι, ακόμη κι αν έχεις ξεχάσει το σίδερο στην πρίζα, η Philips δεν το έχει ξεχάσει!

Μήπως έκαψα το πουκάμισο;

Αν έχεις Philips Azur, αποκλείεται. Γιατί η Philips έχει την τεχνογνωσία για να βάλει στα Azur υψηλή τεχνολογία για αυτόματη ρύθμιση, εξαφανίζοντας εγγυημένα τα καψίματα. Η τεχνολογία OptimalTEMP μπορεί να σιδερώνει τα πάντα, από τζιν μέχρι μεταξωτά, από λινά μέχρι κασμίρι, με όποια σειρά κι αν είναι. Απλά βάζεις το ρούχο στη σιδερώστρα, όπως το πιάνεις από τη στοίβα ή τη λεκάνη με τα ασιδέρωτα, και σιδερώνεις χωρίς να περιμένεις. Το σίδερο θα προσαρμόσει τη θερμοκρασία στιγμιαία, κι εσύ απλά θα συνεχίσεις να σιδερώνεις χωρίς καν να το σκεφτείς!

Σειρά Azur για το τέλειο σιδέρωμα

Η Philips έχει μεγαλουργήσει με τη σειρά Azur και μας βάζει σε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο να διαλέξουμε. Απλά μπες στα Public για να βρεις όλα τα μοντέλα, από το μικρό (σε Watt) πράσινο Azur 7012, το μεγαλύτερο και κόκκινο 7022, το γαλάζιο και ακόμη μεγαλύτερο 7041, το κορυφαίο της σειράς 7000 και… μωβ 7061, αλλά και το ισχυρό και πολύ βολικό μπλε 8020, της σειράς 8000 με την ιδιαίτερη σχεδίαση! Στο Public.gr θα βρεις όλα τα Azur της Philips για να διαλέξεις αυτό που θα πάρεις σπίτι σου! Με γεια και… καλά σιδερώματα!