Vacuum blender της Sencor: Smoothies πιο υγιεινά από ποτέ!

Περίληψη: Η τεχνολογία κενού αέρος, την οποία αξιοποιούν τα vacuum μπλέντερ της Sencor, σου εξασφαλίζει τα πιο γευστικά και θρεπτικά smoothies!

Αν, όπως κι εμείς, σου αρέσει να απολαμβάνεις καθημερινά φρέσκους χυμούς και smoothies, τότε σίγουρα έχεις ένα δυνατό μπλέντερ στην κουζίνα σου. Φρούτα και λαχανικά μπαίνουν στην κανάτα μαζί με γιαούρτι, γάλα, πάγο (ή όποια από τα παραπάνω προτιμάς) και σου δίνουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι!

Πάμε να το κάνουμε level up; Στο public.gr θα βρεις τα -φοβερά και τρομερά- μπλέντερ Sencor Vacuum, που θα σε κερδίσουν χάρη στην τεχνολογία κενού αέρος που χρησιμοποιούν.

Video Duration
0:45


Για να δούμε πώς: Με ένα Sencor Vacuum μπλέντερ τα smoothies και οι χυμοί διατηρούνται φρέσκα για περισσότερη ώρα, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση τους, αρκεί να βάλεις στην κανάτα τη συσκευή κενού αέρος, πριν ξεκινήσει η ανάμειξη. Η συσκευή αυτή αφαιρεί από το σκεύος το οξυγόνο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της οξείδωσης του μείγματος άρα και τη διατήρηση των βιταμινών για έως και 24 ώρες. Εξίσου σημαντικό ότι ο μηχανισμός αυτός συντελεί στην αποφυγή δημιουργίας τοξινών και μικροοργανισμών!

Έτσι μπορείς να πάρεις μαζί σου το ρόφημα που έφτιαξες και να το καταναλώσεις όποτε θες, χωρίς το «άγχος» της φρεσκάδας! Η συσκευασία των vacuum μπλέντερ της Sencor περιλαμβάνει δύο δοχεία των 700ml, τα οποία μπορούν να χωρέσουν το smoothie ή τον χυμό που μόλις έφτιαξες στην κανάτα 1,5 λίτρου χωρισμένα στα δύο. Η συσκευή κενού αέρος προσαρμόζεται και στα δοχεία μεταφοράς, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει παρά ελάχιστος αέρας! Έπειτα σφραγίζουν κι αυτά αεροστεγώς, ώστε να διατηρηθεί το περιεχόμενό τους θρεπτικό και γευστικό για ώρες.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι 8 λεπίδες τιτανίου, που περιστρέφονται με 28.000 στροφές ανά λεπτό, λιώνοντας έτσι ό,τι έρθει σε επαφή μαζί τους. Ακόμα και οι πιο μικροί σπόροι ή οι ξηροί καρποί γίνονται ένα με τον χυμό σου με λίγα χτυπήματα! Τα Sencor vacuum μπλέντερ διαθέτουν συνολικά 7 προγράμματα, τα οποία προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα ανάμειξης ό,τι κι αν τοποθετήσεις στη συσκευή!

Ένα τόσο δυνατό gadget θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο χωρίς την απαραίτητη προσοχή, γι’ αυτό και η Sencor έχει ενσωματώσει στα μπλέντερ της μηχανισμό ασφαλείας. Τα vacuum μπλέντερ Sencor ενεργοποιούνται μόνο αν όλα τα εξαρτήματα έχουν συναρμολογηθεί σωστά, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί!

Όλες οι οικιακές συσκευές βρήκαν το νέο τους σπίτι στο public.gr. Εδώ, μεταξύ άλλων, θα βρεις και τα μπλέντερ κενού αέρος της Sencor, για να φτιάχνεις θρεπτικά smoothies και χυμούς που παραμένουν αναλλοίωτοι για ώρες! Εμπρός καλό μου blender!