Φοιτητικό σπίτι: Printers και πολυμηχανήματα

Περίληψη: Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στην ακαδημαϊκή σου πορεία θα γίνει ο εκτυπωτής, που θα σε βγάλει από πολύ κόπο. Αντί να ψάχνεις βιβλιοπωλείο για να τυπώσεις ό,τι χρειαστείς, θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι στο σπίτι σου. Για τη μέγιστη ευελιξία, επίλεξε ένα πολυμηχάνημα ώστε να έχεις τη δυνατότητα για φωτοτυπίες και σκανάρισμα αν ποτέ χρειαστεί.

Το σπίτι επιπλώθηκε, καινούργιο laptop πήρες και τώρα είσαι έτοιμος για τα επόμενα 4 χρόνια της ζωής στο πανεπιστήμιο. Μήπως όμως ξέχασες κάτι; Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στην ακαδημαϊκή σου πορεία θα γίνει ο εκτυπωτής, που θα σε βγάλει από πολύ κόπο. Αντί να ψάχνεις βιβλιοπωλείο για να τυπώσεις ό,τι χρειαστείς, θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι στο σπίτι σου. Για τη μέγιστη ευελιξία, επίλεξε ένα πολυμηχάνημα ώστε να έχεις τη δυνατότητα για φωτοτυπίες και σκανάρισμα αν ποτέ χρειαστεί.

Το CanonPixma MG5750 είναι μία λύση που σου δίνει ποιότητα και οικονομία ταυτόχρονα λόγω των 5 ανεξάρτητων μελανιών αφού όποιο τελειώνει, αυτό αναπληρώνεις! Επίσης, εμπεριέχει ενσωματωμένη τη λειτουργία αυτόματης εκτύπωση διπλής όψης, με την οποία κάνεις εξοικονόμηση σε χαρτί εκτύπωσης, άρα κάνεις και καλό στο περιβάλλον!

Για μέγιστη οικονομία εκτύπωσης η λύση είναι EcoTank. Ένα μηχάνημα το οποίο γεμίζει απευθείας με υγρό μελάνι κάνει τεράστια εξοικονόμηση σε αναλώσιμα, προσφέροντας χιλιάδες εκτυπώσεις πριν χρειαστεί γέμισμα. Πρωτοπόρος σε αυτό το κομμάτι της αγοράς είναι η Epson που με τα πολυμηχανήματα L3060 και L3151 σου προσφέρει δύο ασυναγώνιστες επιλογές για ασπρόμαυρη & έγχρωμη εκτύπωση. Και τα δύο δίνουν πάνω από 10.000 ασπρόμαυρες εκτυπώσεις & πάνω από 5.200 έγχρωμες πριν το μελάνι χρειαστεί αναπλήρωση, με τον L3151 να διαθέτει απλώς λίγο πιο γρήγορη εκτύπωση. Αλλά η Epson δεν σταματάει εδώ! Σου δίνει και την λύση αν θέλεις μόνο ασπρόμαυρη εκτύπωση για μέγιστη οικονομία με τη νέα σειρά μονόχρομων Eco TankΕδώ θα βρεις αναλυτικά όλα τα μοντέλα.

Laser εκτύπωση

Σε περίπτωση όμως που δεν σε ενδιαφέρει η έγχρωμη εκτύπωση, ίσως σε συμφέρει καλύτερα να επενδύσεις σε ένα ασπρόμαυρο laser εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα.

Ένας laser εκτυπωτής σαν τον HP LaserJet Pro M15A σου προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης. Αν χρειάζεσαι και σαρωτή τότε πας στον HP LaserJet Pro M28A για να μην χάσεις τη δυνατότητα για φωτοτυπίες και σκανάρισμα.

Χαρτί εκτύπωσης

Ό,τι τύπο μηχανήματος και αν επιλέξεις πάντως, μην ξεχάσεις πως θα χρειαστείς και χαρτί Α4 για τις εκτυπώσεις σου.

Το χαρτί HP Office Α4 είναι κατάλληλο για το σπίτι και για το γραφείο, είτε έχεις μεγάλο όγκο εκτυπώσεων ή όχι. Αυτό όμως που σου εξασφαλίζει το συγκεκριμένο χαρτί είναι η καλύτερη απόδοση χρωμάτων λόγω της τεχνολογίας ColorLok.

Για μεγαλύτερη ποικιλία σε εκτυπωτές και πολυμηχανημάτα, αλλά και χαρτί εκτύπωσης, πέρνα από τα καταστήματα Public ή μπες στο public.gr.