Game of Thrones: Αυτό είναι το teaser trailer του 8ου κύκλου!

Περίληψη: Ένα μικρό δείγμα, μια «γεύση» από τον όγδοο (και τελευταίο) κύκλο του Game of Thrones...

Ένα μικρό δείγμα, μια «γεύση» από τον όγδοο (και τελευταίο) κύκλο του Game of Thrones έδωσε στους fans της σειράς το HBO ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία έναρξής του.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του 2019 θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου και στο teaser trailer Σάνσα Σταρκ, Άρια Σταρκ και ο Τζον Σνόου βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αγαλματά τους στις κρύπτες του Γουίντερφελ, καθώς μια ψυχρή ομίχλη τους πλησιάζει απειλητικά.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα αποτελείται από έξι επεισόδια (ωριαία ή και παραπάνω), μεγάλων προσδοκιών φυσικά. Μόνο για το επεισόδιο του φινάλε χρειάστηκαν 55 ημέρες γυρισμάτων (όσο μια γρήγορη ταινία) σε τρία διαφορετικά locations...

Το λανσάρισμα της σεζόν υπογράφει σκηνοθετικά ο Ντέιβιντ Νάτερ, υπεύθυνος για κλασικές στιγμές του «GoT», όπως το «The Rains of Castamere», δηλαδή τον Κόκκινο Γάμο του 2ου κύκλου και το «Mother's Mercy», το φινάλε του 5ου, που μάς έκανε ν' αναρωτιόμαστε αν ο Τζον Σνόου, ως άλλος Τζέι Αρ, έχει όντως πεθάνει.

Το teaser είδαν ήδη περί τα 6 εκατομμύρια χρήστες του YouTube μέσα σε μόλις 6 ώρες απο τη στιγμή που δημοσιεύτηκε. Ιδού: 

Και αν είσαι από τους φανατικούς που ήδη στεναχωριούνται για το τέλος της αγαπημένης τους σειράς, μη φοβού! Το HBO ασχολείται ήδη με κάποια spinoffs της ιστορίας των Westros ενώ το pilot επεισόδιο της σειράς «The Long Night» (ένα prequel που διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνιαπιο νωρίς από τα γεγονότα του Game of Thrones) βρίσκεται ήδη στα σκαριά...