Αυτές είναι οι δυνατότερες Black Friday προσφορές σε κονσόλες

Περίληψη: Οι Black Friday προσφορές κυριαρχούν στην επικαιρότητα του gaming αυτής της εβδομάδας. Είχαμε όμως πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Πάμε να τα δούμε όλα!

Μπορεί να διανύουμε την Black Friday και το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στις προσφορές gaming, αλλά σίγουρα η αγορά των videogames δεν ήταν φτωχή σε εξελίξεις και αυτές τις ημέρες. Ας δούμε τις πιο σημαντικές ειδήσεις της εβδομάδας που κλείνει, αφού πρώτα μιλήσουμε για τα καλύτερα Black Friday deals σε κονσόλες!

Black Friday προσφορές για PS5, Xbox Series και Nintendo Switch

Black Friday σημαίνει προσφορές gaming και τα Public δεν γινόταν να μην πρωταγωνιστούν και πάλι. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις δική σου μια κονσόλα και οι επιλογές σε μειωμένες τιμές είναι πάρα πολλές. Αρχικά, στο PS5 υπάρχει η προσφορά για σκέτη την κονσόλα στα €429, ενώ για όσους επιθυμούν, υπάρχει και το πακέτο με το Call of Duty: Modern Warfare III, το EA Sports FC 24 ή το God of War Ragnarök στα €499. Πηγαίνοντας στο Xbox, μπορείς να κάνεις δικό σου το λευκό Xbox Series S στα €259 στην απλή έκδοση ή το Starter Bundle ή το Xbox Series X στα €439. Τέλος, σε ό,τι αφορά το Nintendo Switch, μπορείς να κάνεις δική σου την κονσόλα με τα Joy-Cons Neon Blue και Neon Red στα €259.

Τον Ιανουάριο το The Last of Us: Part II Remastered στο PS5

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, η Naughty Dog ανακοίνωσε επίσημα την μεταφορά του The Last of Us: Part II του PS4 στο PS5 με την έκδοση The Last of Us: Part II Remastered. Το παιχνίδι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 19 Ιανουαρίου 2024 και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και μία physical deluxe έκδοση. Θα ονομάζεται WLF Edition και θα περιλαμβάνει ένα Steelbook, τέσσερα enamel pins, ένα Washington Liberation Patch, 47 Society of Champions κάρτες ανταλλαγής και οκτώ ολογραφικές κάρτες. Όσοι έχουν την έκδοση του PS4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε αυτήν του PS5 με ένα κόστος που θα φτάνει τα 10 ευρώ, ενώ και το save της αρχικής έκδοσης θα μπορεί να μεταφερθεί. Η Remastered έκδοση θα περιλαμβάνει υποστήριξη για το DualSense, σχολιασμό από τους δημιουργούς και ορισμένα επίπεδα που δεν μπήκαν ποτέ στην τελική έκδοση. Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό τομέα, το The Last of Us: Part II Remastered θα προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, ανάλυση 4Κ σε Fidelity Mode ή 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode, επιλογή για ξεκλείδωτο frame rate για τηλεοράσεις με VRR, βελτιωμένη ανάλυση στα textures και περισσότερη λεπτομέρεια σε σκιάσεις και φωτισμούς. Ακόμη, θα φέρει στο game ένα rogue-like mode, όπου θα πρέπει να επιβιώσεις όσο περισσότερο γίνεται όσο τρέχεις και έρχεσαι αντιμέτωπος με διάφορους εχθρούς.

Ανακοινώθηκε η Cyberpunk 2077 Ultimate Edition

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Cyberpunk 2077 Ultimate Edition. Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων και θα περιλαμβάνει το βασικό game, μαζί με το Phantom Liberty expansion που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες. Η κυκλοφορία του νέου πακέτου έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου σε εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S. H έκδοση για τα συστήματα της Microsoft θα έχει μέσα στο κουτάκι τρεις οπτικούς δίσκους, ενώ η έκδοση για το PS5 θα περιλαμβάνει μόνο το βασικό game στο δίσκο, ενώ το expansion θα κατεβαίνει ψηφιακά στο δίσκο των παικτών. Αντίστοιχα, η έκδοση για το PC θα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό κωδικό για κατέβασμα του game από την πλατφόρμα GOG.

Έρχονται ανακοινώσεις για το Dragon’s Dogma II στις 28 Νοεμβρίου

Video Duration
0:22

Οι φίλοι της Capcom και του Dragon’s Dogma II έχουν ένα ακόμη λόγο να περιμένουν την επόμενη εβδομάδα, μιας και η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε ένα ψηφιακό show για τον τίτλο. Το Dragon’s Dogma II Showcase 2023 θα μεταδοθεί στις 28 Νοεμβρίου και 23:00 ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμο να το παρακολουθήσεις δωρεάν μέσω YouTube ή Twitch. H διάρκειά του θα φτάσει τα 15 λεπτά και σε αυτά θα μάθουμε νέες πληροφορίες για το game και τον κόσμο του, αλλά και το gameplay. Στην παρουσίαση θα βρίσκονται οι director Hideaki Itsuno και producer Yoshiaki Hirabayashi. Το Dragon’s Dogma II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2024 σε εκδόσεις για το PC, το PS5 και τα Xbox Series X/S.

Ανακοινώθηκε η Baldur’s Gate III Deluxe Edition

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει ήδη το Baldur’s Gate III, ήρθε η ώρα και για την physical κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης. Το Baldur’s Gate III Deluxe Edition θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2024 για PC, PS5 και Xbox Series X/S και στο πακέτο της έκδοσης αυτής θα περιλαμβάνεται αρκετό έξτρα περιεχόμενο. Σε αυτό θα είναι τα Divinity Item Pack, Bard Song Pack, Exclusive Dice Skin, Paintings from Rivellon και Adventurer’s Pouch. Ακόμη, οι παίκτες θα βρουν το ψηφιακό soundtrack του παιχνιδιού, ένα ψηφιακό artbook, ψηφιακά sheets για τους χαρακτήρες, το soundtrack σε μορφή 3 CDs, έναν χάρτη του παιχνιδιού, 32 αυτοκόλλητα με τους ήρωες, ειδικά patches, ένα poster και το παιχνίδι σε μορφή DVD/Blu-ray. Τέλος, θα υπάρχει ένα Game Box.

To UEFA Euro 24 έρχεται στο EA Sports FC 24 ως δωρεάν update

Η συνεργασία EA Sports και UEFA συνεχίζεται σε πολλαπλά επίπεδα και έτσι η επερχόμενη διοργάνωση του UEFA Euro 2024 έρχεται στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό game EA Sports FC 24. Σύμφωνα με την ΕΑ, το τουρνουά θα προστεθεί ως μέρος ενός δωρεάν update το καλοκαίρι του 2024 σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC). Όσοι έχουν παίξει το EA Sports FC 24 μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου 2024 θα αποκτήσουν δωρεάν έξι UEFA Euro 2024 Ultimate Team player items, τα οποία θα ξεκινήσουν να μοιράζονται από τις 18 Δεκεμβρίου. Αυτά θα αφορούν τους παίκτες: Jack Grealish (England), Ousmane Dembélé (France), Federico Chiesa (Italy), Florian Wirtz (Germany), Virgil Van Djik (Netherlands) και Alvaro Morata (Spain).

Πρώτο gameplay trailer για το South Park: Snow Day

Το South Park: Snow Day είναι το νέο videogame που βασίζεται στην γνωστή τηλεοπτική σειρά και έχουμε επιτέλους ένα πρώτο δείγμα από το gameplay του. Το νέο trailer δείχνει το πως θα συμμετέχουν οι παίκτες στη δράση του τρισδιάστατου co-op adventure που θα λαμβάνει χώρα στους χιονισμένους δρόμους του South Park. Η κυκλοφορία του game έχει οριστεί για τον Μάρτιο του 2024 για PC, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και οι παίκτες θα αναλαμβάνουν έναν νέο ήρωα που θα πρέπει να συνεργαστεί με την κλασική τρελοπαρέα για να τα βάλει με όλους τους αντιπάλους που θα εμφανιστούν. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Question Games, η αμερικανική ομάδα που έχει δουλέψει στα The Magic Circle και The Blackout Club.