Cyberpunk 2077 / Πόσες ώρες gameplay χρειάζονται για τους τίτλους τέλους;

Περίληψη: Πόσο θα διαρκέσει η ιστορία του Cyberpunk 2077; Αν είσαι από τους παίκτες που θέλουν να φτάσουν στο 100%, τότε προετοιμάσου καλά...

Η CD Projekt Red μας είχε προϊδεάσει σχετικά με τη διάρκεια του Cyberpunk 2077, σχολιάζοντας πως το παιχνίδι θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το Witcher 3. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως το Witcher 3 -με κύρια ιστορία να διαρκεί περίπου 50 ώρες- είναι ήδη ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, καταλαβαίνουμε πως και το Cyberpunk 2077 προβλέπεται να πάρει πολλές, πολλές ώρες μέχρι να το τερματίσεις!

Οι περίπου 50 ώρες αναφέρονται στο βασικό playthrough που απαιτείται για να τελειώσει κανείς την κύρια ιστορία του Witcher 3 και του Cyberpunk 2077. Αν θελήσεις να ολοκληρώσεις όλες τις αποστολές και να παίξεις το παιχνίδι στη μεγαλύτερη δυσκολία του, όμως, τότε μπορεί να σε περιμένουν ίσως και πάνω από 200 ώρες περιεχομένου μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους του νέου game!

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται από τον Łukasz Babiel μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. O Babiel εργάζεται στην CD Projekt Red και δοκιμάζει εδώ και μήνες το παιχνίδι. Μέσα από ανάρτησή του βλέπουμε πως σε ένα από τα save του έχει συμπληρώσει περισσότερες από 175 ώρες παιχνιδιού χωρίς να έχει ακόμα καταφέρει να ολοκληρώσει την ιστορία. Όπως βλέπουμε παίζει ως «Nomad» και, σύμφωνα με όσα αναφέρει, στο save αυτό παίζει στη μεγαλύτερη δυσκολία και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλα τα features του παιχνιδιού, να μαζέψει όλα τα διαθέσιμα αντικείμενα και γενικότερα να «πάρει τον χρόνο του».

Όπως όλα δείχνουν, η Night City θα προσφέρει έναν τεράστιο κόσμο για να εξερευνήσεις. Αν είσαι κι εσύ από τους παίκτες που θέλουν να ολοκληρώνουν ένα παιχνίδι στο 100%, το Cyberpunk 2077 θα σε κρατήσει απασχολημένο για καιρό.

Απομένουν λιγότερες από 10 μέρες μέχρι την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Η next-gen κυκλοφορία για PlayStation 5 και Xbox Series X|S θα γίνει το 2021. Αν θες να βεβαιωθείς πως το PC σου είναι έτοιμο για αυτό, δες τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις συστήματος που έχει δημοσιεύσει η CDPR. Έτοιμος για τη μεγαλύτερη gaming κυκλοφορία της χρονιάς;