Χριστούγεννα 2020 / Τι θα χαρίσουμε στους gamers;

Περίληψη: Παιχνίδια, κονσόλες ή νέα peripherals; Ό,τι gaming δώρο κι αν ψάχνεις, σου έχουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το gamingΚορυφαίες κυκλοφορίες παιχνιδιών και νέες κονσόλες ενθουσίασαν τους gamers, που το μόνο που περιμένουν είναι χρόνος για να τις απολαύσουν μέσα στις γιορτές! Η λίστα που ακολουθεί τους ανήκει...

Η πρώτη μας πρόταση δεν είναι άλλη από το πιο hot παιχνίδι του 2020, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε! Μιλάμε φυσικά για το Cyberpunk 2077, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One! Αν οι φίλοι σου δεν το έχουν αποκτήσει ήδη, αυτό είναι το καλύτερο game που μπορείς να τους κάνεις δώρο φέτος.

Αν πάλι πρόλαβαν να αποκτήσουν ήδη το Cyberpunk 2077, τότε ρίξε μια ματιά στις υπόλοιπες μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς. Για όσους «λιώνουν» στε e-sport games, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το FIFA 21. Για τους πιο casual gamers, το Crash Bandicoot 4: It's About Time είναι η καλύτερη ευκαιρία να περάσουν χαλαρές ώρες παιχνιδιού μπροστά στο PlayStation 4. Για την πολύ επιτυχημένη κονσόλα της Sony κυκλοφόρησε φέτος και το The Last of Us Part II, ένα sequel που περίμεναν εκατομμύρια παίκτες και μπορεί να γίνει το ιδανικό δώρο για εκείνους που απόλαυσαν το πρώτο παιχνίδι αλλά δεν έχουν παίξει ακόμα τη συνέχειά του!

Εκτός από τα παιχνίδια, πρέπει να φροντίσουμε και τον εξοπλισμό! Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το gaming αλλά δεν χρειάζονται κάτι απαιτητικό, η καλύτερη λύση είναι το Nintendo Switch! Μια κονσόλα που γίνεται φορητή και επιτρέπει σε κάθε gamer να παίρνει παντού μαζί του το παιχνίδι.

Η τρίτη κατηγορία δώρου, μετά από παιχνίδια και hardware, είναι τα περιφερειακά, τα οποία είναι απαραίτητο μέρος της εμπειρίας, ειδικά για τους PC gamers. Όσοι παίζουν στον υπολογιστή θα διαθέτουν σίγουρα πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται level-up σε κάτι πιο ανταγωνιστικό. Το Razer DeathAdder Essential gaming mouse και το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G512 θα δώσουν μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε κίνηση.

Μια ακόμα έξυπνη ιδέα για δώρο -για τον gamer που έχει ήδη ποιοτικά περιφερειακά- είναι το Speedlink ORIOS LED mousepad. Με μεγάλη επιφάνεια για ομαλή κίνηση και περιμετρικό φωτισμό συνδυάζεται τέλεια με κάθε ποντίκι. Ένα ακόμα αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε gamer είναι το headset. Το Corsair HS60 Pro μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα με οποιοδήποτε PC και κονσόλα μέσω του βύσματος 3,5 χιλιοστών και να βελτιώσει τον ήχο και την επικοινωνία κάθε παίχτη.

Και για τα δώρα των gamers, η επιλογή είναι και φέτος το public.gr!