Επίσημο: Στις 10/11 έρχονται Xbox Series S & Xbox Series X

Περίληψη: Το Xbox Series S και το Xbox Series X θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο στις 10 Νοεμβρίου και οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στις 22 Σεπτεμβρίου!

Η Microsoft άνοιξε τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά κονσολών και πλέον έχουμε τα πρώτα δεδομένα. Το Xbox Series S και το Xbox Series X θα κυκλοφορήσουν, λοιπόν, σε όλο τον κόσμο στις 10 Νοεμβρίου και οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στις 22 Σεπτεμβρίου!

Οι τιμές για τις δύο κονσόλες είναι $299 και $499 ενώ σημαντική ανακοίνωση έγινε και στα του Xbox Game Pass Ultimate. Στο πακέτο της συνδρομητικής υπηρεσίας εντάσσεται πλέον και το EA Play, με όλα τα προνόμια που προσφέρει στους gamers.

Video Duration
8:42


Σε ό,τι αφορά τώρα το ίδιο το Xbox Series S, αν και είχε επιβεβαιωθεί η εμφάνισή του από την Τρίτη, έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Η κονσόλα θα έχει την ίδια 8 core Zen 2 CPU αρχιτεκτονική με 3.6GHz και 3.4GHz και ταυτόχρονο multithreading.

Η βασική διαφορά στα specs των δύο συστημάτων είναι η GPU και ως εκ τούτου το φθηνότερο μηχάνημα θα προσφέρει 1440p και έως 120fps, την ώρα που το Xbox Series X θα στοχεύει στο 4K στα 60fps, ενώ σε χαμηλότερες αναλύσεις θα μπορεί κι αυτό να αγγίζει τα 120fps. Η πιο φθηνή κονσόλα θα έχει 10GB GDDR6 μνήμη. Στο παραπάνω επεξηγηματικό video μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!