Μένουμε σπίτι: Ευκαιρία για non-stop gaming!

Περίληψη: Μήπως ήρθε η ώρα για ένα φρεσκάρισμα σε headset, keyboard και τα υπόλοιπα του εξοπλισμού; Αφού θα «λιώσουμε», ας το κάνουμε σωστά! 

Το «Μένουμε σπίτι» έχει γίνει το σύνθημα των ημερών - και πολύ σωστά. Αφού, λοιπόν, περνάμε αρκετό χρόνο μέσα, ευκαιρία να τσεκάρουμε όλα τα νέα releases των games. Και μήπως ήρθε η ώρα για ένα φρεσκάρισμα σε headset, keyboard και τα υπόλοιπα του εξοπλισμού; Αφού θα «λιώσουμε», ας το κάνουμε σωστά! 

Σε όποιο «στρατόπεδο» κι αν ανήκεις, της κονσόλας ή του PC, σίγουρα χρειάζεσαι ένα headset για να συνομιλείς με τους συμπαίκτες σου. Με τόσα παιχνίδια online, η επικοινωνία μεταξύ της παρέας που παίζει είναι το παν! Αρχή με το Trust 23250 GXT 307B Ravu απομονώνει όλους τους ήχους του περιβάλλοντος και σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι σου. Για ακόμα πιο απαιτητικό ήχο, δες και το Razer Kraken X Lite το οποίο υποστηρίζει ήχο surround 7.1. Ο surround ήχος υπάρχει και στο SteelSeries Arctic 7, η διαφορά όμως είναι πως το headset αυτό είναι ασύρματο και χωρίς καθόλου lag.

Αν έχεις αδυναμία στην κονσόλα, με ένα headset είσαι καλυμμένος. Για το χειρισμό των παιχνιδιών χρειάζεσαι μόνο το controller σου. Στο PC, όμως, μπορείς να αναβαθμίσεις σημαντικά την εμπειρία σου με ένα νέο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Κάθε σου κίνηση θα έχει ακρίβεια με το Razer Ornata Chroma, το οποίο χρησιμοποιεί Mecha-Membrane μηχανισμό πλήκτρων. Αν προτιμάς την αίσθηση του μηχανικού πληκτρολογίου, τότε σου ταιριάζει περισσότερο το Corsair K55 RGB, ένα gaming πληκτρολόγιο με 100% anti-ghosting τεχνολογία και 6 προγραμματιζόμενα macro keys. Κι εδώ δεν θα μπορούσαμε να μη προτείνουμε και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, γιατί είμαστε σίγουροι πως δεν είμαστε οι μόνοι που δεν αντέχουμε το μπλέξιμο δεκάδων καλωδίων! Γι’ αυτό σου προτείνουμε το Logitech G915 Lightspeed Wireless,το οποίο ξεχωρίζει για την αστραπιαία απόκριση 1ms που προσφέρει.

Από τη Logitech προέρχεται και ένα από τα ποιοτικότερα gaming ποντίκια σήμερα, το G502 Hero. Μπορείς να φέρεις το G502 Hero ακριβώς στα μέτρα σου, προσαρμόζοντας τα πλήκτρα του ή ακόμα και το βάρος του. Αν προτιμάς τα ελαφριά ποντίκια, τότε τα 85 γραμμάρια που ζυγίζει το Corsair Harpoon Pro RGB είναι ό,τι πρέπει για σένα. Αν πάλι θέλεις να πάρεις όσο πιο πολλές νίκες γίνεται, σε ανταγωνιστικά FPS παιχνίδια, χρειάζεσαι το Razer Basilisk FPS Chroma στο οπλοστάσιό σου. Ολοκλήρωσε το gaming setup σου τοποθετώντας τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το ποντίκι επάνω στο mousepad Razer Goliathus Extended Chroma.

Απόλαυσε περισσότερο gaming όσο μένεις στο σπίτι και κάνε την εμπειρία ακόμα καλύτερη με τους καλύτερους «βοηθούς» και δωρεάν παράδοση σε όλες τις παραγγελίες από το public.gr!