Gaming catch-up / Οι μεγάλες κυκλοφορίες του Μαρτίου

Περίληψη: Ο Μάρτιος ξεκινήσε δυναμικά με Division 2: Warlords of New York, Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team και Ori and the Will of the Wisps. Τι περιμένουμε ως το τέλος του;

Ο Μάρτιος μας έφτασε και ήρθε η ώρα να δούμε τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του μήνα. Κρατήστε σημειώσεις και κάντε τον προγραμματισμό σας!

Division 2: Warlords of New York (PC, PS4, Xbox One)

Το Division 2: Warlords of New York κυκλοφορεί από τις 3 Μαρτίου και είναι το νέο expansion για το online shooter της Ubisoft. Φέρνει τη δράση στη Νέα Υόρκη, όπου στόχος των παικτών είναι να φτάσουν έως τον Aaron Keener.

Video Duration
2:09


Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX (Nintendo Switch)

Τα Blue Rescue Team και Red Rescue Team Pokemon games επιστρέφουν στο σήμερα και σε μορφή remake ως Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Τeam DX για το Nintendo Switch. Το νέο game της Spike Chunsoft χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερο art style και φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Video Duration
1:46


Ori and the Will of the Wisps (PC, Xbox One)

Η νέα περιπέτεια της σειράς Ori κυκλοφορεί στις 11 Μαρτίου για Xbox One και PC. Πρόκειται για το νέο platform adventure Metroidvania τίτλο της Moon Studios, που είναι και sequel του Ori and the Blind Forest. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει βελτιωμένος για το Xbox One X, ενώ θα υποστηρίζει και τη λειτουργία Xbox Play Anywhere.

Video Duration
1:55


My Hero One's Justice 2 (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch)

Το My Hero One’s Justice 2 ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί από την Bandai Namco για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch και το sequel του γνωστού franchise θα βασιστεί στο σύστημα μάχης του προηγούμενου game, προσθέτοντας αρκετούς νέους ήρωες από την τέταρτη σεζόν του τηλεοπτικού anime.

Video Duration
2:33


Nioh 2 (PS4)

To sequel του Nioh έρχεται επιτέλους για το PS4. Το νέο action RPG της Team Ninja επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα και να κερδίσει νέα skills όσο προχωράει στην ιστορία. Το Nioh 2 λειτουργεί ως prequel στην ιστορία της σειράς και αναμένεται να κερδίσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των κατόχων PS4.

Video Duration
2:02


Path of Exile Delirium (PC)

Το νέο expansion για το δημοφιλές Path of Exile έρχεται στις 13 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει το Delirium Challenge League, ένα νέο Cluster Jewel System, νέα skills και σχετικά support gems. Θα προσθέσει ακόμη νέα αντικείμενα και βελτιώσεις στο Atlas endgame, καθώς και νέα bosses, νέα τέρατα και εχθρούς.

Video Duration
3:02


Animal Crossing New Horizons (Nintendo Switch)

Το νέο μέρος της σειράς Animal Crossing έρχεται στο Nintendo Switch στις 20 Μαρτίου. Το game ακολουθεί τη φιλοσοφία της σειράς ως life simulation και είναι το πέμπτο μέρος της σειράς. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός χαρακτήρα, που μετακομίζει σε ένα ακατοίκητο νησί, και καλείται να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του εκεί.

Video Duration
0:31


DOOM Eternal (PC, PS4, Xbox One, Stadia, Nintendo Switch)

Η θρυλική σειρά DOOM επιστρέφει με το νέο της game στις 20 Μαρτίου. Το DOOM Eternal είναι sequel του DOOM, που κυκλοφόρησε το 2016, και θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia, με μια έκδοση για το Nintendo Switch να ακολουθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Video Duration
2:24


Bleeding Edge (PC, Xbox One)

Το νέο multiplayer shooter της Ninja Theory κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου για το Xbox One και το PC. 12 χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και επιθέσεις, είναι διαθέσιμοι στους παίκτες και στόχος είναι η επικράτηση του ισχυρότερου.

Video Duration
1:43


One Piece: Pirate Warriors 4 (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch)

Η δημοφιλία του One Piece φέρνει άλλο ένα game στην αγορά από την Bandai Namco. Το One Piece: Pirate Warriors 4 κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch και θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων τίτλων της σειράς σε επίπεδο gameplay. Πέραν αυτού, θα προσφέρει ένα νέο game mode με την ονομασία Titan, όπου η τακτική είναι πρώτη προτεραιότητα.

Video Duration
1:22


Persona 5 Royal (PS4)

To Persona 5 Royal επιστρέφει στο PS4 με μια βελτιωμένη εκδοχή και ένα έξτρα μέλος, ένα νέο Παλάτι, νέα μουσική και έξτρα αντιπάλους και στοιχεία ιστορίας. Το Persona 5 Royal κυκλοφορεί στις 31 Μαρτίου, αποκλειστικά για το PS4.

Video Duration
5:34


Για όλα τα τελευταία gaming news μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog!