PS5 / Δες εδώ όλα τα περιφερειακά σε video!

Περίληψη: Η Sony δημοσίευσε νέο υλικό για το χειριστήριο DualSense, το Pulse 3D Headset, το Media Remote και την HD Camera. Ας πάμε να τα δούμε ένα προς ένα!

Η Sony ενημέρωσε το επίσημο site της με videos και αναλυτικές πληροφορίες των χαρακτηριστικών για τα περιφερειακά του PS5. Σε αυτά βλέπουμε νέο υλικό για το χειριστήριο DualSense, το Pulse 3D Headset, το Media Remote και την HD Camera. Ας πάμε να τα δούμε ένα προς ένα!

Video Duration
0:11


DualSense

Το χειριστήριο του PS5 θα έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως haptic feedback, dynamic adaptive triggers και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ακόμη θα ενσωματώνει το πλήκτρο Create, για να μεταδίδετε το gameplay σας, προσφέροντας, δηλαδή, παραπάνω λειτουργίες από τα όσα ξέραμε με το Share του DualShock 4. Σε ό,τι αφορά τη μπαταρία, το περιφερειακό θα φορτίζει μέσω USB Type-C.

Video Duration
0:11


Pulse 3D Wireless Headset

Το ασύρματο σετ ακουστικών του PS5 θα προσφέρει διπλά μικρόφωνα για απομόνωση θορύβου, φόρτιση μέσω USB Type-C και μια σειρά από ευκολίες στις διάφορες λειτουργίες του.

Video Duration
0:08


Media Remote Controller

Το χειριστήριο που θα προσφέρει όλες τις εντολές για τις λειτουργίες multimedia της κονσόλας. Μάλιστα θα μπορεί να συνδεθεί και με συγκεκριμένες τηλεοράσεις και να προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία, χωρίς να χρειάζεστε δεύτερο χειριστήριο για την άλλη συσκευή.

Video Duration
0:11


HD Camera

Τέλος η HD Camera έρχεται με δυνατότητα καταγραφής εικόνας σε 1080p, αφού φέρει δύο widescreen φακούς. Μάλιστα, με τα σχετικά εργαλεία, θα σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το background σας.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρώτοι το PS5, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ!