Μένουμε σπίτι: «Λιώνουμε» με τα καλύτερα games!

Περίληψη: Αντίπαλοι ή στην ίδια ομάδα; Μικρή σημασία έχει - αυτό που μετράει είναι η παρέα, που θα κάνει την καραντίνα λίγο πιο εύκολη. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα παιχνίδια που προσφέρουν online multiplayer!

Η καραντίνα θέλει... καλοπέραση: μετά από τις πρώτες μέρες στο σπίτι, με διάβασμα, ταινίες, σειρές και gaming, σίγουρα θα θες και επικοινωνία με την παρέα. Η λύση είναι μία: Βάλε μπρος την κονσόλα, στείλε μήνυμα στους φίλους σου και «συναντηθείτε» παίζοντας ένα online game. Αντίπαλοι ή στην ίδια ομάδα; Μικρή σημασία έχει - αυτό που μετράει είναι η παρέα, που θα κάνει την καραντίνα λίγο πιο εύκολη. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα παιχνίδια που προσφέρουν online multiplayer!

Την αρχή κάνει το PlayStation 4 και το NBA 2K20. Τα sport games είναι η καλύτερη πρόταση για... online παρέα, οπότε αν (όπως και εμείς) λατρεύετε το μπάσκετ, go for it! Αν πάλι έχετε αδυναμία στο ποδόσφαιρο, τότε το eFootball Pro Evolution Soccer 2020 είναι αυτό που χρειάζεστε! Δεν σας αρέσουν τόσο τα αθλητικά παιχνίδια; Κανένα πρόβλημα - μπορείτε να πέσετε όλοι μαζί στο πεδίο της μάχης με το Call of Duty: Modern Warfare ή το Battlefield V.

Αν πάλι η παρέα είναι ορκισμένοι Xbox gamers, τότε θα προτείνουμε και εδώ το NBA 2K20. Για «ποδοσφαιράκι» η επιλογή είναι μία, το FIFA 20, που σου δίνει την ευκαιρία να χειριστείς την αγαπημένη σου ομάδα και να αποδείξεις στους φίλους σου ποιος είναι ο καλύτερος! Διαφορετικά τσέκαρε το Borderlands 3, το αυθεντικό shooter-looter παιχνίδι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα!

Εμπρός καλό μου co-op gaming! Τώρα, που περνάς ακόμα περισσότερο χρόνο μέσα, είναι ευκαιρία να «λιώσεις» στο gaming παρέα με τους φίλους σου. Βρες τα αγαπημένα σου video games στο public.gr, το οποίο σε περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας για τις αγορές σου.