Cyberpunk 2077: Καμία νέα καθυστέρηση, το next-gen patch έρχεται το 2021!

Περίληψη: Οι προγραμματιστές της CD Projekt RED εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, για να παραδώσουν το Cyberpunk 2077 στην ημερομηνία που έχει οριστεί, ενώ το next-gen patch για PS5 και Xbox Series X θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021!

Η CD Projekt RED πραγματοποίησε πρόσφατα μια ενημέρωση επενδυτών, όπου η εταιρεία αποκάλυψε πως το Cyberpunk 2077 δεν θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει άλλο!

Ο πρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξης και CEO του studio, Adam Kicinski, τόνισε πως οι προγραμματιστές εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, για να παραδώσουν το game στην ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει οριστεί και πως δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στοιχεία που μάθαμε είναι ότι το κόστος ανάπτυξης του παιχνιδιού έχει φτάσει ήδη τα 121 εκ. δολάρια, θα έχουμε σύντομα πληροφορίες για τα expansions και DLCs που θα ακολουθήσουν, στο multiplayer θα υπάρχουν microtransactions χωρίς να απαιτούν από τον παίκτη να τα αγοράσει για να προχωρήσει ταχύτερα, ενώ -τέλος- σημειώθηκε πως το next-gen patch, που θα βελτιώνει το game σε PS5 και Xbox Series X, θα κυκλοφορήσει το 2021.

Μέχρι τότε, το παιχνίδι που θα παίζει στα next-gen συστήματα θα είναι εκείνο της τρέχουσας γενιάς με κάποιες βελτιώσεις.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!