Ghost of Tsushima: Director’s Cut / Ανακοινώθηκε και έρχεται σε PS4 & PS5!

Περίληψη: Πότε κυκλοφορεί και τι θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση;

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων Sony και Sucker Punch ανακοίνωσαν το Ghost of Tsushima: Director’s Cut. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS5 στις 20 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο και νέα χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και στο νησί Iki, όπου ο Jin θα ταξιδέψει για να εξερευνήσει κάποιες φήμες για νέους εχθρούς. Μαζί με τη νέα ιστορία η έκδοση Director’s Cut θα περιλαμβάνει ακόμη νέα περιβάλλοντα, νέα ασπίδα για το άλογο, νέους εχθρούς, νέα ζώα, νέα mini-games, νέες τεχνικές και νέα τρόπαια.

Η νέα έκδοση φέρει ειδικά χαρακτηριστικά και για το PS5, όπως υποστήριξη για haptic feedback, 3D audio, μειωμένους χρόνους φόρτωσης, επιλογές για ανάλυση 4Κ, frame rate με στόχο τα 60fps και lip sync για το ιαπωνικό voice over.

Video Duration
1:32


To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αυτόνομο ενώ οι κάτοχοι του τίτλου σε PS4 θα μπορούν να το αποκτήσουν με ένα αντίτιμο, που θα ξεκινάει από τα 20 ευρώ για την αναβάθμιση στο ίδιο format και θα φτάνει τα 30 ευρώ για την έκδοση του PS5. Όσοι αγοράσουν τη νέα έκδοση για το PS4, θα μπορούν να αναβαθμίσουν στην έκδοση του PS5 με ένα κόστος 10 ευρώ.

Στις 20 Αυγούστου θα υπάρξει και ένα δωρεάν update για όλους τους παίκτες και το οποίο θα φέρει ενημερώσεις για το photo mode, νέες επιλογές accessibility, δυνατότητα target lock στις μάχες και άλλα!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!