It's official: Τα τρία Mafia games επιστρέφουν σε σύγχρονες εκδοχές!

Περίληψη: Είναι επίσημο: Η θρυλική τριλογία των Mafia games επιστρέφει remastered με οπτικές βελτιώσεις και έξτρα περιεχόμενο. Δείτε 4 απολαυστικά trailers!

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφέρει σε άρθρο του blog μας πως τα Mafia games επιστρέφουν με το Mafia Trilogy και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα το τι ακριβώς μας ετοίμασε η 2K Games. Η εταιρεία προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις, προσφέροντας τα Mafia, Mafia 2 και Mafia 3 σε πιο σύγχρονες εκδοχές.

Video Duration
1:30


Ήδη είναι διαθέσιμα τα Mafia 2: Definitive Edition και Mafia 3: Definitive Edition ενώ το πρώτο παιχνίδι θα επιστρέψει ως Mafia: Definitive Edition και με τις περισσότερες αλλαγές. Τα δύο παιχνίδια που είναι ήδη διαθέσιμα έχουν γίνει remaster με οπτικές βελτιώσεις και έξτρα περιεχόμενο.

Video Duration
2:06


To πρώτο από τα παιχνίδια φτιάχνεται από την αρχή με τη μηχανή γραφικών του Mafia 3 και ως εκ τούτου χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί. Έτσι, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά μόνο του στις 28 Αυγούστου.

Video Duration
0:22


Την ίδια μέρα, τέλος, θα κυκλοφορήσει και η συλλογή Mafia: Trilogy, που θα περιλαμβάνει και τα 3 παραπάνω για Xbox OnePlayStation 4, και PC.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!

Video Duration
0:31