Be my Valentine: Διαλέγουμε δώρα για όλους!

Περίληψη: Είτε λατρεύεις είτε λατρεύεις να… μισείς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείς να πεις όχι στα δώρα;

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου όμως ταυτόχρονα είναι και ο πιο ερωτικός. Είτε λατρεύεις είτε λατρεύεις να… μισείς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείς να πεις όχι στα δώρα;

Τσέκαρε όλες τις επιλογές δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο public.gr και διάλεξε αυτό που σου αρέσει. Αν δυσκολεύεσαι, δες παρακάτω μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα δώρα, που επιλέξαμε για εσένα και το άλλο σου μισό!

Γιορτάζουμε με βιβλία!


Το βιβλίο είναι all time classic δώρο για όσους αγαπάμε. Συνδύασέ το με την ημέρα και επίλεξε το «Εγκώμιο για τον έρωτα», μια φιλοσοφική αναζήτηση στο συναίσθημα που κυριεύει όλους τους ανθρώπους. Το βιβλίο που θα διαλέξεις μπορεί να είναι επίσης μια ιστορική αναδρομή, όπως τα «Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας». Σελίδες γεμάτες γεγονότα που σημάδεψαν τις τελευταίες δεκαετίες της χώρας και στα οποία πρωταγωνιστούν διάσημα ζευγάρια.

Ο Charles Bukowski, ένας από τους επιδραστικότερους ποιητές του 20ου αιώνα, δεν θα μπορούσε να μην έχει καταπιαστεί με τον έρωτα στα έργα του. Στο «Για τον έρωτα» θα βρεις μια συλλογή από ποιήματα που προσεγγίζουν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους τα πολύπλοκα συναισθήματα για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Και στα μυθιστορήματα ο έρωτας είναι συχνά ένα από τα κεντρικά θέματα, όπως στο «Μια φορά κι ένα μπορώ…» της Ρενέ Στυλιαρά, μια ιστορία αγάπης που ξεχειλίζει ρομαντισμό και ξυπνά αναμνήσεις στον αναγνώστη. Η εφηβική λογοτεχνία βρίθει και αυτή προτάσεων με έντονο το στοιχείο του νεανικού έρωτα. Το «The Perks of Being a Wallflower», όμως, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νεανικό μυθιστόρημα αγάπης: τα ζητήματα που συνατά κάποιος στις σελίδες του είναι βαθυστόχαστα και έχουν απασχολήσει πολλούς εφήβους μεγαλώνοντας.

Αξεσουάρ που ομορφαίνουν τη μέρα!


Τα βιβλία είναι μόνο μία από τις επιλογές δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν σκέφτεσαι να προσφέρεις κάτι πιο πρακτικό, φέτος σου έχουμε μερικές... αγαπησιάρικες ιδέες. Πρώτη και καλύτερη το μπουκάλι θερμός Chilly's Hearts, που το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να έχει μαζί του από το πρωί ως το βράδυ. Ή ένα πολύ χρήσιμο σημειωματάριο Moleskine σε κόκκινο χρώμα. Και γιατί να μη ξεκινήσετε μαζί το πρωινό σας, με το σετ κούπες Espresso Love από τη Legami;

Μουσική και ταινίες για τον έρωτα!


Επανερχόμαστε στις τέχνες - αλλά όχι στη λογοτεχνία. Η αγάπη είναι πηγή έμπνευσης για κάθε καλλιτέχνη, οπότε ας στραφούμε σε άλμπουμ και ταινίες. Χαλαρώστε ακούγοντας τον δίσκο «The Love Collection» του Tom Jones ή ανεβάστε ρυθμούς με τον pop και r&b δίσκο της Demi Lovato «Tell Me You Love Me».

Οι κινηματογραφικές επιλογές ξεκινούν κι αυτές με μουσική. Το αγαπημένο και πολυβραβευμένο «La La Land» του 2016 μας θύμισε πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα musical, ειδικά όταν συνδυάζεται με τις μαγευτικές ερμηνείες των Emma Stone και Ryan Gosling και μια ιστορία αγάπης χωρίς το τετριμμένο happy ending. Έναν χρόνο αργότερα, το 2017, μια από τις ταινίες που ξεχώρισαν στο box office του Φεβρουαρίου ήταν το «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι». Η δεύτερη ταινία της τριλογίας βρίσκει την Άνα μακριά από τη ζωή του Κρίστιαν αλλά όχι για πολύ. Εκτός από τις δραματικές ταινίες, μπορείς να επιλέξεις και κάτι πιο ανάλαφρο για τις 14 Φλεβάρη. Η ρομαντική κωμωδία «Μισώ Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου» με τη Νία Βαρντάλος ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Χάρισε έξυπνα gadgets!


Από τις προτάσεις μας για την ημέρα των ερωτευμένων δεν θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία! Ένα από τα πιο cute δώρα που μπορείς να κάνεις φέτος είναι το splitter ακουστικών Legami, για να απολαμβάνετε με το έτερον ήμισυ μουσική, σειρές και ταινίες χωρίς να μοιράζεστε το ίδιο ζευγάρι ακουστικά. Πού θα τα απολαμβάνετε όλα αυτά; Στο νέο 14" laptop ASUSτο οποίο τραβά τα βλέμματα με το πανέμορφο ροζ χρώμα του. Για ένα ακόμα πιο προσωπικό δώρο, που συνδυάζει την ομορφιά ενός κοσμήματος και τη χρησιμότητα ενός tech αξεσουάρ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το smartwatch Garmin Venu. Ο πανέμορφος σχεδιασμός δένει υπέροχα με το καθημερινό look, οι fitness δυνατότητες βοηθούν όποιον το φορά να μείνει σε φόρμα ενώ, χάρη στη σύνδεση με το smartphone, το άλλο σου μισό δεν θα χάσει ποτέ κάποιο μήνυμά σου.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες επιλογές δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο public.gr και δείξε την αγάπη σου με αυτό που σε εκφράζει περισσότερο!