Γίνε ο υπερήρωας του σχολείου με σχολικά είδη Marvel!

Περίληψη: Τώρα που ξεκινούν τα σχολεία, ο Spider-Man και οι υπόλοιποι Avengers έχουν αναλάβει να κάνουν cool την κάθε μέρα του παιδιού σου! Τι ακριβώς θα χρειαστείς από σχολικά λοιπόν για το σχολικό έτος 2019-20;

Κάθε παιδί έχει τους δικούς του αγαπημένους χαρακτήρες μεγαλώνοντας – αλλά οι υπερήρωες της Marvel έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά (και το δωμάτιο) σχεδόν όλων των παιδιών! Η super παρέα των Avengers μπορεί να κατάφερε να διασώσει το σύμπαν από τον Thanos, αλλά τώρα είναι ώρα για μια νέα αποστολή.

Τώρα που ξεκινούν τα σχολεία, ο Spider-Man και οι υπόλοιποι Avengers έχουν αναλάβει να κάνουν cool την κάθε μέρα του παιδιού σου! Τι ακριβώς θα χρειαστείς από σχολικά λοιπόν για το σχολικό έτος 2019-20;

Όλα ξεκινούν από την τσάντα που χρειάζεται κάθε μαθητής, για να πάρει μαζί του τα απαραίτητα της κάθε ημέρας. Μια τσάντα πλάτης είναι η κλασική λύση για κάθε παιδί, αλλά για μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς έχει και την επιλογή μίας τσάντας τρόλεϊ.

Ένα ακόμα τσαντάκι απαραίτητο για πολλούς μαθητές είναι αυτό του φαγητού. Για τα παιδιά που παίρνουν το μεσημεριανό τους στο σχολείο, ένα τσαντάκι φαγητού χρειάζεται οπωσδήποτε, για να μη φορτώνεται η τσάντα με επιπλέον βάρος. Όλα φυσικά έρχονται σε σχέδια Marvel για να έχει κάθε παιδί δίπλα του τον αγαπημένο του ήρωα!

Η εύρεση της τσάντας ολοκληρώνει το πρώτο βήμα. Τώρα πρέπει και να την γεμίσεις με τις υπόλοιπες προμήθειες της χρονιάς. Ο Captain America, o Thor, o Iron Man και ο Hulk θα κρατήσουν ασφαλή ό,τι κι αν βάλεις μέσα στην κασετίνα Avengers. Με τα μολύβια και τις ξυλομπογιές που θα βάλουν στην κασετίνα τους, τα παιδιά μπορούν ακόμα και να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους υπερήρωες στο μπλοκ ζωγραφικής Avengers.

Όταν χρειαστεί οι μαθητές να κρατούν σημειώσεις την ώρα του μαθήματος, και πάλι οι Avengers είναι εδώ! Με τα ριγέ τετράδια Avengers, κάθε μαθητής μπορεί να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή στο θρανίο, αφού δεν χρειάζεται πια να χρησιμοποιεί το κλασικό μπλε τετράδιο.