Γιορτή της Μητέρας: Βρες το τέλειο δώρο για κάθε μαμά!

Περίληψη: Εδώ και κάτι παραπάνω από έναν αιώνα, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, σε περισσότερες από...

Εδώ και κάτι παραπάνω από έναν αιώνα, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, σε περισσότερες από 40 χώρες, γιορτάζεται η Ημέρα της Μητέρας. Με άλλα λόγια, κανονίζεις να περάσεις την ημέρα με τη μαμά σου ή έστω να βγεις για φαγητό μαζί της, της γράφεις δυο λόγια τρυφερά σε μια κάρτα, της προσφέρεις και μια αγκαλιά λουλούδια...

Και μπορεί η μαμά να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με τα παραπάνω, αλλά ένα ξεχωριστό δώρο -ακόμα κι αν δεν το δείξει- σίγουρα θα την κάνει να χαρεί ένα «κλικ» παραπάνω. Πάμε να δούμε ιδέες και προτάσεις!

Ιδέες για όλες τις μαμάδες

Η σύγχρονη μητέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη αλλά πάντα θα βρει το χρόνο να σε πάρει τηλέφωνο ή να σου στείλει μήνυμα. Κάνε της, λοιπόν, το ιδανικό δώρο για να μπορείτε να είστε πάντα σε επικοινωνία. Με το Samsung Galaxy A50 θα μπορείτε να επικοινωνείτε πανεύκολα χάρη στη μεγάλη του οθόνη, τον γρήγορο επεξεργαστή και τις 4 συνολικά κάμερες.

Κι αν η εργαζόμενη μητέρα έχει ήδη smartphone, μην αγχώνεσαι, σου έχουμε το κατάλληλο δώρο και πάλι. Μια τσάντα The Lunch bags για το φαγητό της θα εκτιμηθεί αφάνταστα, καθώς διαθέτει χώρο 5 λίτρων και μπορεί να κρατήσει το φαγητό ζεστό για πάρα πολλές ώρες. Ο τέλειος συνδυασμός με την τσάντα είναι ένα μπουκάλι θερμός Chilly’s που θα κρατήσει οποιοδήποτε ρόφημα στην ιδανική θερμοκρασία για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα!

Η οργανωμένη μαμά, όμως, μπορεί να τα έχει ήδη όλα αυτά. Σε αυτή την περίπτωση βοήθησέ την να οργανωθεί ακόμα καλύτερα! Με το βιβλίο «Η μέθοδος Ικιγκάι», που αποδεικνύει πώς μπορεί ο καθένας να αναγνωρίσει ποιο είναι το πραγματικό του πάθος στη ζωή μας και με ποιο τρόπο θα καταφέρει να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.

Για τη λίγο μεγαλύτερη μαμά, μια αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Vichy Neovadiol Rose Platinum είναι μια πολύ καλή ιδέα, καθώς αναζωογονεί την επιδερμίδα, επαναφέροντας την πυκνότητά της και την υγιή ρόδινη όψη της. Θα την βρεις σε ένα πολύ ωραίο σετ με δώρο νεσεσέρ και το σαμπουάν λάμψης Dercos Nutrients 100ml.

Για τις νέες μητέρες

Για της γυναίκες της ζωής μας που πρόσφατα έζησαν το θαύμα της μητρότητας, υπάρχουν τα δώρα εκείνα που θα κάνουν το υπέροχο -αλλά αγχώδες- κεφάλαιο της ζωής τους λίγο πιο εύκολο. Όπως για παράδειγμα η τσάντα αλλαγής Lassig, που μπορεί να χωρέσει όλα όσα πρέπει να έχει μια νέα μητέρα πάντα μαζί της. Διαθέτει ισοθερμική θήκη για το μπιμπερό, αποσπώμενο τσαντάκι με φερμουάρ, χαλάκι αλλαγής, ακόμα και θήκη για κινητό.

Και επειδή κάθε ηλικία έχει τις δικές της προκλήσεις για τους γονείς, δώσε τα εφόδια στη νέα μητέρα να τις αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο. Στις σελίδες του βιβλίου «Καταπληκτική μαμά (1-3 ετών)», κάθε μητέρα θα βρει πρακτικές συμβουλές για το τι να περιμένει σε αυτή την ηλικία και το πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα πιο συνηθισμένα θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Η Γιορτή της Μητέρας γιορτάζεται φέτος στις 12 Μαΐου, οπότε έχεις μπροστά σου αρκετό χρόνο για να βρεις το κατάλληλο δώρο!

Και φυσικά μην ξεχνάς πως στο Public γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας με τον πιο δημιουργικό τρόπο: διοργανώνουμε παρέα με την Canon μια σειρά εκδηλώσεων το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 15.00!