Black Friday 2020 / Ώρα για ανανέωση στο σπίτι!

Περίληψη: Ετοιμάσου για Black Friday αγορές που θα κάνουν το σπίτι σου αγνώριστο! Δες πως να πετύχεις τα καλύτερα deals σε είδη σπιτιού στον οδηγό που ακολουθεί.

Η Black Friday θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος. Τα Public έφεραν πρώτα στην Ελλάδα αυτή τη σημαντική ημέρα προσφορών το 2016 και από τότε το ενδιαφέρον όλο και μεγαλώνει. Για το 2020, που θα εστιάσεις το ενδιαφέρουν σου για τις Black Friday αγορές σου; Η λογική λέει τεχνολογία, αλλά, μήπως σε αυτό τον τομέα έχεις ό,τι χρειάζεσαι; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε εκμεταλλεύσου τη Black Friday 2020 για να ανανεώσεις όχι τα gadget σου αλλά το χώρο σου. Το Public είναι ξανά ο μόνος προορισμός που χρειάζεται να επισκεφθείς για είδη σπιτιού και ακολουθώντας τις συμβουλές που ακολουθούν είμαστε βέβαιοι πως το σπίτι σου θα αποκτήσει άλλον αέρα μετά το Νοέμβριο.

Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο και εντόπισε τι χρειάζεσαι

Το πρώτο βήμα για επιτυχημένες Black Friday αγορές είναι να κάνεις μία βόλτα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Σίγουρα έχεις μία γενική ιδέα για τι μπορεί να χρειάζεσαι, αλλά, περνώντας μία φορά από όλα τα δωμάτια μπορεί να προσέξεις κάτι που είχες ξεχάσει. Όποια αλλαγή ή προσθήκη εντοπίσεις ότι είναι αναγκαία σημείωσέ τη.

Μην περιορίζεσαι μόνο σε μικρά αντικείμενα όπως διακοσμητικά είδη. Οι Black Friday αγορές ενδείκνυνται και για μεγάλες αγορές, με τόσο σημαντικές προσφορές που θα συναντήσεις. Στο public.gr θα βρεις επιλογές από έπιπλα σπιτιού όπως κρεβάτια, καναπέδες, σύνθετα και αρκετά ακόμα. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public μπορείς επίσης να αποκτήσεις μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, οπότε ένα ακόμα μεγάλο «κεφάλαιο» του εξοπλισμού του σπιτιού καλύπτεται. Φτιάξε λοιπόν μία αναλυτική λίστα με ό,τι χρειάζεται το σπίτι.

Black Friday αγορές για το σπίτι - Κριτήρια επιλογής

Εδώ δεν μπορούμε να δώσουμε πολλές συμβουλές καθώς κάθε σπίτι έχει διαφορετικές ανάγκες και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν επιλέγεις έπιπλα ή ηλεκτρικές συσκευές όμως είναι οι διαστάσεις. Όσο ωραία και να δείχνουν κάποια αντικείμενα, μην παρασυρθείς από το στυλ και την τιμή τους. Βεβαιώσου πως αυτό που θα αγοράσεις θα χωρέσει στο σπίτι σου, μετρώντας από πριν τις διαστάσεις που έχεις διαθέσιμες για το εκάστοτε αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

Ορισμός budget

Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο πριν από οποιαδήποτε αγορά, αλλά πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του Black Friday. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος Νοεμβρίου όλο και πιο πολλές προσφορές θα έρχονται. Εσύ πρέπει να μείνεις αυστηρά μέσα στα budget σου και να θυμηθείς ότι επέλεξες αυτό το ποσό γιατί μέχρι εκείνο το σημείο είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις.

Γενικά tips για Black Friday αγορές

Ένα ακόμα tip που πρέπει να εφαρμόσεις σε όλες σου τις Black Friday αγορές, άρα και σε αυτές για τα είδη σπιτιού, είναι η εγγραφή στο newsletter του Public. Έτσι, οι μεγαλύτερες προσφορές θα έρχονται στο e-mail σου χωρίς εσύ να ψάχνεις μεταξύ δεκάδων προϊόντων.

Επίσης, για να πραγματοποιήσεις Black Friday αγορές πρέπει να ξέρεις και πότε «πέφτει» η Black Friday. Το 2020 η «Μαύρη Παρασκευή» τυχαίνει στις 27 Νοεμβρίου. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς πως οι προσφορές θα είναι «live» όλη την τελευταία εβδομάδα πριν την 27η, αλλά και μερικές ημέρες μετά . Μην αφήσεις λοιπόν τον προγραμματισμό για την τελευταία στιγμή.

Ξεκίνα από σήμερα να προετοιμάζεις τις Black Friday αγορές σου, αρχίζοντας από τις συμβουλές αυτού του οδηγού. Η σωστή προετοιμασία θα σου φέρει και τα καλύτερα deals, όχι μόνο σε είδη σπιτιού, αλλά σε ό,τι κι αν θέλεις να αποκτήσεις στη Black Friday 2020.