Project φοιτητικό σπίτι: Ό,τι ψάχνεις είναι στο public.gr!

Περίληψη: Με αυτόν τον σύντομο οδηγό κάθε δωμάτιο του σπιτιού που θα περάσεις τα επόμενα 4 (τουλάχιστον) χρόνια της ζωής σου είναι έτοιμο! Λίγα «κλικ» και ο εξοπλισμός του φοιτητικού σπιτιού ολοκληρώθηκε!

Διάβασες, κόπιασες, ξενύχτισες αλλά τα κατάφερες: πέρασες στη σχολή που ήθελες ή, έστω, σε μια από εκείνες που στόχευες και ετοιμάζεσαι για τα ωραία και ευχάριστα της φοιτητικής ζωής. Μοναδικό άγχος σε αυτή τη φάση είναι το στήσιμο του φοιτητικού σπιτιού. Από πού ξεκινάμε;

Τον πρώτο λόγο έχει το γραφείο. Ξεκίνα από μια εργονομική και αναπαυτική καρέκλα, όπως την καρέκλα γραφείου Αγνώ. Σειρά παίρνει το έπιπλο του γραφείου, που θα πρέπει να χωρά άνετα το desktop ή το laptop σου αλλά και να «δένει» με τον υπόλοιπο χώρο. Εξειρετική επιλογή το γραφείο Laelia, που διαθέτει ξύλινη-μεταλλική σχεδίαση και δύο άνετα συρτάρια.

Και περνάμε στο σαλόνι, όπου σίγουρα χρειάζεσαι μια εντυπωσιακή τηλεόραση, που θα «γεμίσει» τον χώρο για ατελείωτες βραδιές Netflix. Με τη Samsung UE43TU7172 εξασφαλίζεις μεγάλη οθόνη 43", έχεις εφαρμογές streaming άμεσα διαθέσιμες και απολαμβάνεις κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στην υψηλή ανάλυση 4K. Φοιτητικό σαλόνι χωρίς άνετο καναπέ δεν γίνεται, οπότε με τον καναπέ Agostina θα μπορείς να καλέσεις άφοβα όλη την παρέα. Αλλά και να φιλοξενήσεις όσους και όποιους θες, αφού με μία μόνο κίνηση γίνεται κρεβάτι!

Και περνάμε στην κουζίνα. Εδώ προτεραιότητα έχουν τα σκεύη μαγειρικής και προετοιμασίας του φαγητού. Το σετ Lamart σειράς Shape με 4 κατσαρόλες χωράει άνετα όλα σου τα μαγειρέματα. Πριν πέσουν τα υλικά στη κατσαρόλα, θα χρειαστεί να... κοπούν πολλές φορές, οπότε βάλε και τον πολυκόφτη Kenwood CH580 στη λίστα με τα απαραίτητα. Αν ο χώρος της κουζίνας το επιτρέπει, φρόντισε για μια πρακτική και καλόγουστη τραπεζαρία, όπως το σετ τραπέζι Blue Dawn Sonoma με 4 καρέκλες.

Η λίστα συνεχίζεται με όσα χρειάζεται η κρεβατοκάμαρα. Εδώ ξεκινάς -φυσικά- από το κρεβάτι. Εξόπλισε το νέο σου δωμάτιο με το κρεβάτι HYACINTH σε ανοιχτό γκρι, συνδύασέ το με το κομοδίνο Sedum και είσαι σχεδόν έτοιμος! Το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον, όσον αφορά τα έπιπλα, είναι ο καθρέπτης τοίχου Jacintha. Εξίσου αναγκαία ηλεκτρική συσκευή ο αφυγραντήρας-ιονιστής Kullhaus Qualis Ion 20L, για να εξασφαλίσεις υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο.

Ποιο δωμάτιο μας έμεινε; Το μπάνιο. Εδώ δεν χρειάζονται πολλά έπιπλα. Αν το μπάνιο σου είναι εξοπλισμένο με ένα ντουλάπι/νιπτήρα, όπως το Drop Alba 80, τότε είσαι καλυμμένος. Τον χώρο που σου προσφέρουν τα έπιπλα μπάνιου μπορείς να τον αξιοποιήσεις για τα απαραίτητα της προσωπικής φροντίδας. Στο public.gr θα βρεις προϊόντα περιποίησης τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά, καθώς επίσης και ηλεκτρικές συσκευές περιποίησης. Τελευταίο κομμάτι του παζλ το χαλάκι μπάνιου, που θα συμπληρώσει τη διακόσμηση!

Αυτό ήταν! Κάθε δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο θα περάσεις τα επόμενα 4 (τουλάχιστον) χρόνια της ζωής σου είναι έτοιμο! Το public.gr έχει ό,τι χρειάζεσαι, οπότε με λίγα μόνο «κλικ» ο εξοπλισμός του φοιτητικού σπιτιού ολοκληρώθηκε.