Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Κερδίστε δύο κορυφαίες καφετιέρες!

Περίληψη: Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του καφέ το Public χαρίζει σε 2 τυχερούς 2 κορυφαίες καφετιέρες εσπρέσο. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, για να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Ημέρες αφιερωμένες στον καφέ έχουν υπάρξει πολλές τις τελευταίες δεκαετίες, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Με την κατανάλωση του αγαπημένου μας ροφήματος να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ο Διεθνής Οργανισμός Καφέ (International Coffee Organization) αποφάσισε να επισημοποιήσει τον θεσμό και να θεσπίσει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ. Αυτό έγινε το 2015 και η ημερομηνία που επιλέχθηκε είναι η 1η Οκτωβρίου, δηλαδή η σημερινή!

Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του καφέ το Public χαρίζει σε δύο (2) τυχερούς δύο (2) κορυφαίες καφετιέρες εσπρέσο, την Ariete Br Retro 1388 και την Rohnson R-969.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Νίκος Ρούσης
Σωτηρία Μπαϊμπά

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! 

Video Duration
3:07


Γιατί να επιλέξεις τις συγκεκριμένες καφετιέρες; Κράτα σημειώσεις: H ημιαυτόματη μηχανή Ariete Cafè Retro Black διαθέτει πίεση 15bar, που εξασφαλίζει καφέ με κορυφαία γεύση, και ενσωματωμένο ακροφύσιο ατμού, για να ετοιμάζεις τέλειο αφρόγαλα για τον cappuccino σου. Επίσης έχει ισχύ 900 watt, φίλτρο κατάλληλο για μερίδες καφέ ESE & αλεσμένου καφέ και αφαιρούμενο δοχείο νερού για εύκολο καθάρισμα!

Η Rohnson R-969 αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του espresso, αφού μπορεί να ετοιμάσει κορυφαίο καφέ στη στιγμή. Διαθέτει σύστημα προστασίας κατά της υπερθέρμανσης και της υψηλής πίεσης και -το πιο σημαντικό- αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθαρισμό. Χάρη στη λειτουργία ERP εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας, αφού διατηρεί τη θερμοκρασία στους 72-85 βαθμούς Κελσίου και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 25 λεπτά.

Βρες όλες τις παραπάνω καφετιέρες, και ακόμα περισσότερες, στα καταστήματα Public και στο public.gr. Γιόρτασε και εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ όπως της αρμόζει!