Huawei Mate X: Το μέλλον είναι εδώ!

Περίληψη: Η Huawei πήρε τη σκυτάλη στο MWC 2019 και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με...

Η Huawei πήρε τη σκυτάλη στο MWC 2019 και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το Huawei Mate X! Το πρώτο αναδιπλούμενο 5G smartphone στον κόσμο αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον της κατηγορίας του...

Διαθέτει οθόνες 6,6 ιντσών μπροστά και 6.38 ιντσών πίσω, που ενώνονται και δημιουργούν μια ενιαία οθόνη 8 ιντσών, όταν είναι ανοικτή, με το πάχος της συσκευής να είναι μόλις 5.4mm.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τις δύο οθόνες - η δεύτερη δείχνει προεπισκόπηση της λήψης σε αυτόν που φωτογραφίζεις!

Επεξεργαστής Kirin 980, που σε συνδυασμό με το Balong 5000 5G modem προσφέρει την ταχύτερη εμπειρία χρήσης δικτύων 5G από οποιοδήποτε άλλο 5G smartphone. 

Στα υπόλοιπα τεχνικά: 8GB μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο, dualSIM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, που βρίσκεται στο πλάι και διπλή μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 4500mAh.

Από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία ο φορτιστής του, καθώς προσφέρει απόδοση 55W (0-85% σε 30 λεπτά) και με τον ίδιο μπορείς να φορτίσεις laptop με απόδοση έως 65W! Ένας φορτιστής για όλα, λοιπόν…