Η οικονομικότερη 3D SMART TV 48" μόνο στα Public!

Περίληψη: «Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Η LED TV Toshiba 48L5435DG FHD...

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Η LED TV Toshiba 48L5435DG FHD τώρα μόνο με 499€! 

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Αποκλειστικά στα Public θα βρεις τη LED TV Toshiba 48L5435DG FHD μόνο με 499€!

 Με τεχνολογία LED και μεγάλη οθόνη 48’’ , ανάλυση Full HD 1080p για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ρυθμό ανανέωσης 400 AMR για πιο ρεαλιστική εικόνα από ποτέ, η τηλεόραση Toshiba 48L5435DG αποτελεί την ιδανική πρόταση  για ψυχαγωγία στο σπίτι. Επιπλέον, με την τεχνολογία 3D που ενσωματώνει και τα δυο ζευγάρια γυαλιά 3D που περιλαμβάνονται στο πακέτο θα απολαμβάνεις τρισδιάστατη θέαση ταινιών κατ’ οίκον!

Με τη Smart TV  της Toshiba θα έχεις τη δυνατότητα να πλοηγηθείς σε ιστοσελίδες και να ανακαλύψεις μια ποικιλία μοναδικών εφαρμογών, βίντεο, τηλεοπτικών προγραμμάτων και δημοσιεύσεων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενώ χάρη στις θύρες εισόδου HDMIUSB θα μπορείς να παρακολουθήσεις ταινίεςαθλητικά ή να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική σχεδόν από οποιαδήποτε πηγή επιλέξεις! Την τηλεόραση Toshiba 48L5435DG θα τη βρεις στα Public από 599€ τώρα μόνο με 499€!

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης.

 Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα.  Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download