Επιστροφή στα θρανία με στυλ!

Περίληψη: Ο Αύγουστος δεν τέλειωσε, βρίσκεται μόλις στα μισά του, όμως, όπως και να το κάνουμε,...

Ο Αύγουστος δεν τέλειωσε, βρίσκεται μόλις στα μισά του, όμως, όπως και να το κάνουμε, σε λίγες μέρες το κουδούνι του σχολείου θα χτυπήσει και η τσάντα θα γεμίσει με τετράδια, βιβλία και όλα τα συναφή... 

Θέλουμε, λοιπόν, να σε βρει ο Σεπτέμβρης οργανωμένο και έτοιμο για τη νέα χρονιά. Πρώτες των πρώτων στα αναγκαία οι σχολικές τσάντες, που πρέπει να συνδυάζουν άνεση, αντοχή και καλή ποιότητα. Να είναι όμως και όμορφες, δελεαστικές, για να τις χαρούν οι μικροί και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα με το… μαλακό!

Αν η μικρή σου ανήκει στο 99,9% των κοριτσιών που λατρεύουν τους μονόκερους, δεν έχεις παρά να ακούσεις την επιθυμία της. Και για τον μικρό, που φτιάχνει αυτοσχέδια γηπεδάκια στην αυλή και ζητωκραυγάζει «γκοοολ!», η επιλογή είναι μονόδρομος: τσάντα με θέμα το ποδόσφαιρο. Αν, πάλι, προτιμά εκείνη που θα ξεχωρίσει για το σχέδιο της, αυτή με τα χρωματιστά doodles νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει! Τσάντα .

Δεν θα χρειαστεί και ένα ανθεκτικό φαγητοδοχείο για το κολατσιό; Αν π.χ. βάλεις λίγα φρούτα σε ένα τόσο χαριτωμένο, όπως εκείνο με το τιγράκι ή το συννεφάκι, δεν θα το ανοίγει με χαρά δίπλα στους φίλους του; Και αν αναζητάς την απόλυτα πρακτική λύση, βρήκαμε αυτό το σετ με τέσσερα, διαφορετικού μεγέθους, φαγητοδοχεία! Plus: αν το προμηθευτείς πριν τις διακοπές, μπορείς να το έχεις μαζί σου και στη θάλασσα! Φαγητοδοχείο√.

Και αφού τακτοποιήσαμε τα βασικά, θα χρειαστούμε και ένα (τουλάχιστον) κεφάτο σημειωματάριο. Αν το αγαπημένο του μάθημα είναι π.χ. τα μαθηματικά, προτίμησε εκείνο με τα μαθηματικά μοτίβα. Ένα σημειωματάριο με χάρτες, από την άλλη, θα το κάνει να ονειρευτεί ταξίδια! Ενώ ένα με έντονο χρώμα, θα φωτίσει κάθε μουντή μέρα. Σημειωματάριο .

Και όχι μόνο: Βρες στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο public.gr σχολικές τσάντες με αποκλειστικά σχέδια για κάθε τάξη, γραφική ύληsmart choices και όλα όσα θα χρειαστούν γονείς και μαθητές!