International Tabletop Day: ετοιμάσου για τη γιορτή των επιτραπέζιων

Περίληψη: Γιορτή της μητέρας, υπάρχει. Γιορτή του πατέρα, επίσης. Γιορτή της Γης; Τσεκ! Γιορτή των ερωτευμένων;...

Γιορτή της μητέρας, υπάρχει. Γιορτή του πατέρα, επίσης. Γιορτή της Γης; Τσεκ! Γιορτή των ερωτευμένων; Double-check ;) ! Γιορτή για ό,τι θες υπάρχει, σιγά μήπως δεν υπήρχε και γιορτή για τα επιτραπέζια παιχνίδια! Ε ναι, λοιπόν, υπάρχει, και φέτος "πέφτει" στις 28 Απριλίου, δηλαδή σε δυο εβδομάδες και κάτι ψιλά. Επειδή κι εμείς στα Public είμαστε μεγάλοι fans των επιτραπέζιων, νιώθουμε την ανάγκη να συμμετάσχουμε κι εμείς στη γιορτή αυτή. Γιατί τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά, αλλά για κάθε περίσταση και κάθε κοινό. Ποιος δεν έχει αναμνήσεις, για παράδειγμα, από τον πατέρα του να τον μαθαίνει τάβλι, ἤ να παίζει "φιδάκι" ή scrabble με γονείς και αδέλφια; Και δεν αναφέρουμε καν τη Μονόπολη, μιας και αυτό είναι ολόκληρο κεφάλαιο μόνο του! Λοιπόν, επιτραπέζια δεν είναι μόνο η μονόπολη και το scrabble, κι εμείς στα Public θέλουμε να σου δείξουμε κι άλλα επιτραπέζια που μπορείς να παίξεις, είτε με τους φίλους είτε με την οικογένεια! Πάμε!

Cortex Kids

Το Cortex Kids είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και μια πραγματική πρόκληση για το μυαλό των μικρών μας φίλων οι οποίοι μπορούν να διαγωνιστούν σε δεξιότητες σκέψης, μνήμης και ταχύτητας και θα χρειαστούν όλη τη δύναμη του νου για να ανταπεξέλθουν σε 8 διαφορετικές δοκιμασίες: αφής, λογικής, λαβυρίνθου, συντονισμού, χρωμάτων και άλλες! Όλοι οι παίκτες διαγωνίζονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τις 8 διαφορετικές δοκιμασίες για διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει τα 4 κομμάτια του εγκεφάλου συμπληρώνοντας το πάζλ του, είναι ο νικητής!

Ligretto

1… 2… 3… Ligretto πάμε! Ξεφορτώσου όσο πιο γρήγορα μπορείς τις κάρτες σου. Βάλτες στο κέντρο του τραπεζιού δημιουργώντας στοίβες με κάρτες ίδιου χρώματος! Αλλά πρόσεχε! Ταυτόχρονα παίζουν και οι αντίπαλοί σου… Πρόσεχε μην σου κλέψουν τη σειρά!

Αγελαδοπάζαρο

Βελάσματα, μουγκρίσματα, χλιμιντρίσματα… άντε να βγάλεις άκρη! Άλλα ο σωστός ζωέμπορας στο… Αγελαδοπάζαρο φαίνεται! Το μεγαλύτερο παζάρι ζώων στον χώρο σας! Πόσα γουρούνια θέλεις για την αγελάδα σου; Ένα παιχνίδι με πολύ γέλιο και σκληρό παζάρι! [gallery link="file" size="full" ids="59178,59179,59180"]

Ιπτάμενοι Σουλτάνοι

Στο μαγικό βασίλειο του Αλ Μπισάτ, 4 ομάδες αναβατών μαγικών χαλιών προετοιμάζονται για τον ετήσιο αγώνα του Σουλτάνου. Κάθε παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα του μέσα από έναν λαβύρινθο σύννεφων που αλλάζει συνεχώς, ο οποίος ελέγχεται από το Τζίνι του Σουλτάνου! Η πρώτη ομάδα που θα καθοδηγήσει τα χαλιά της με ασφάλεια μέσα από τον λαβύρινθο και καταφέρει να τα προσγειώσει σε ένα αντίπαλο Παλάτι, κερδίζει τον αγώνα!

Ο Λεό πάει στον κουρέα

Ο Λεό το λιοντάρι πρέπει οπωσδήποτε να κουρευτεί, αφού η χαίτη του έχει αρχίσει πλέον να γίνεται τεράστια. Ξεκινάει λοιπόν για το κουρείο του Μπόμπο. Όμως ο Λεό καθυστερεί, επειδή του αρέσει να πιάνει την κουβέντα με όλα τα ζώα που θα συναντήσει στο δρόμο του. Προσέξτε λοιπόν ποια ζώα θα συναντήσει και συνεργαστείτε για να τον φτάσετε στον κουρέα πριν η χαίτη του παραμεγαλώσει! [gallery link="none" columns="2" size="full" ids="59176,59177"] Ετοιμάσου κι εσύ για την ημέρα επιτραπέζιων με τα πιο ενδιαφέροντα και έξυπνα επιτραπέζια από τα Public, και κάνε practice, ώστε σε δυο εβδομάδες να μην σε φτάνει κανένας!