International Toy Fair: 1 εκ. παιχνίδια στη Νυρεμβέργη!

Περίληψη: Το Public συμμετείχε στην έκθεση της Νυρεμβέργης και μέσα από το Public Blog μας δίνει το...

Το Public συμμετείχε στην έκθεση της Νυρεμβέργης και μέσα από το Public Blog μας δίνει το ρυθμό! Όπως κάθε χειμώνα εδώ και… 65 χρόνια, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη το ετήσιο INTERNATIONAL TOY FAIR, η μεγαλύτερη έκθεση στο χώρο του παιχνιδιού πανευρωπαϊκώς και η πλέον παραδοσιακή, παγκοσμίως. Τι συναντάει κανείς στο I.T.F? Περισσότερους από 2.800 εκθέτες, με περισσότερα από 3.000 brands, από περισσότερες από 67 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο – συνολικά περισσότερα από ένα εκατομμύριο (!!!) διαφορετικά παιχνίδια, σε μία έκταση που για να καλύψεις πλήρως πρέπει να περπατάς ασταμάτητα επτά μέρες, επτά ώρες την ημέρα! Από ένα απλό ξύλινο μολύβι Peppa Pig αξίας 20 λεπτών μέχρι πανάκριβες εκδόσεις μοντελισμού που απευθύνονται σε ελάχιστους συλλέκτες, κάθε παιχνίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς, εκτίθεται εκεί για κάθε ενδιαφερόμενο.

Elves_03

Για μία ολόκληρη εβδομάδα η Νυρεμβέργη δεν μιλάει γερμανικά, αφού ο πληθυσμός της πόλης αυξάνεται, κατά 10% τουλάχιστον (μόνον φέτος 70.000 ξένοι κατέφθασαν από 120 διαφορετικές χώρες!), αλλά αγγλικά, γαλλικά, κορεάτικα, κινέζικα, ισπανικά και… φυσικά ελληνικά! Πέρα από τις πολυεθνικές εταιρείες που έχουν επίσημο παράρτημα και στη χώρα μας (Hasbro, Lego,Playmobil, Mattel, Giochi Preziosi) η ελληνική παρουσία ήταν έντονη, τόσο με περίπτερα (AS COMPANY, STAR TOYS) όσο και με δεκάδες διανομείς, αντιπροσώπους, αλλά και καταστήματα, όπως το Public.

xsnuvmbcnn4bzsn5ptrs

Το Public συμμετείχε επισήμως στην έκθεση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κατέγραψε από κοντά όλες τις τάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της αγοράς του παιχνιδιού μέχρι και το 2016! Αγαπημένοι ήρωες της Disney, παζλ, drones, παιχνίδια εξωτερικού χώρουτηλεκατευθυνόμενα, επιτραπέζια, λούτρινα κουκλάκια, ξύλινα παιχνίδια, μουσικά όργανα για παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες, σχολικές τσάντες, προσχολικά και όλες οι κατηγορίες που βρίσκονται ήδη στα ράφια των Public και θα εμπλουτίζονται κάθε μήνα με καινούριες και περισσότερες επιλογές, συγκέντρωσαν τα βλέμματα δεκάδων χιλιάδων εμπόρων από όλο τον κόσμο. Η έκθεση ολοκληρώθηκε χθες και για μία ακόμα φορά έκανε την καρδιά του Παιχνιδιού να χτυπάει σε μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Βαυαρίας. Το Public γύρισε έχοντας δει πολλά & ενδιαφέροντα, έχοντας κρατήσει πολλές σημειώσεις, έχοντας κάνει νέες συμφωνίες και έχοντας ήδη προγραμματίσει τις κινήσεις που θα ενθουσιάσουν τους δικούς τους επισκέπτες με παιχνίδια παλιά και νέα, για αγόρια και κορίτσια, πάντοτε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ώστε τα παιδιά να ψυχαγωγούνται, να μαθαίνουν, να γελάνε και να πειραματίζονται με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε στιγμή. Από σήμερα και για τις επόμενες 360 μέρες, η Νυρεμβέργη θα είναι μία σαφώς πιο ήσυχη πόλη – αλλά για την εβδομάδα που πέρασε, οι υπεύθυνοι της έκθεσης δούλευαν νυχθημερόν ώστε να γίνει άμεσα αντιληπτό ότι το παιχνίδι έχει ανεβάσει κατά πολύ τον ποιοτικό πήχη: το Public έχει τη χαρά να φιλτράρει και να επιλέγει τα καλύτερα, ώστε ο τελικός πελάτης να ξέρει ότι κάθε μέρα, θα βρει επιλεγμένα επώνυμα παιχνίδια που θα κάνει την καθημερινότητα όλων πολύχρωμη. Και δεν μπορεί να ζητήσει κανείς τίποτα περισσότερο από αυτό…    Βρείτε επώνυμα παιχνίδια εδώ.      Διαβάστε επίσης στο Public Blog Benjamin Clementine: Από το Μετρό του Παρισιού το next big thing της μουσικής!