Διαβάζουμε από το σπίτι: Το σχολείο συνεχίζεται online!

Περίληψη: Τα περισσότερα παιδιά διαβάζουν από το σπίτι, συνεχίζουν την προσπάθειά τους με μεγαλύτερο… σύμμαχο την τεχνολογία – πάμε να τους χαρίσουμε τους καλύτερους «βοηθούς»!

Τα σχολεία έκλεισαν αλλά το διάβασμα στο σπίτι συνεχίζεται online με ρυθμούς κανονικούς. Για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μη χάσουν τις συνήθειές τους στο κομμάτι της μελέτης, τηρούμε ένα καθημερινό σχολικό πρόγραμμα: Προσπαθούμε να το εντάξουμε στις πρωινές ώρες, που είναι πιο παραγωγικές και αποτελεσματικές. Εκτός από την «υποχρεωτική» μελέτη της δασκάλας τους, υπάρχουν ένα σωρό εκπαιδευτικά sites που διαθέτουν απίθανο υλικό!

Για να βοηθήσουμε, λοιπόν, την προσπάθειά τους διαλέξαμε τους καλύτερους «βοηθούς» που θα εξοπλίσουν το γραφείο τους άψογα - Ξεκινάμε;

Τα πιο χρήσιμα εργαλεία για κάθε μαθητικό γραφείο αυτή την περίοδο είναι τα περιφερειακά του υπολογιστή. Επιλέγοντας ένα εργονομικό ποντίκι τα παιδιά θα μπορούν να μελετούν απρόσκοπτα χωρίς την ελάχιστη κούραση στα χέρια! Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Logitech MX Vertical. Το «διαστημικό» ποντίκι της Logitech είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνει την πίεση στο χέρι, βάζοντας την παλάμη στην πιο άνετη θέση. Για ακόμα καλύτερη στήριξη στο γραφείο, εξασφαλίστε ένα mouse pad με μαξιλαράκι για τον καρπό. Το mouse pad Fellowes PlushTouch, σε μαύρο και μπλε χρώμα, εκτός από άνεση στον καρπό προσφέρει και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στη Microban επικάλυψή του.

Την ίδια εργονομία που προσφέρει το ποντίκι θέλουμε και από το πληκτρολόγιο, ειδικά αν το διάβασμα των παιδιών απαιτεί συνεχόμενη πληκτρολόγηση. Γι’ αυτό η λύση βρίσκεται σε ένα από τα εργονομικά πληκτρολόγια της Microsoft. Η κορυφή σε αυτή την κατηγορία ανήκει στο Microsoft Wireless Sculpt Ergonomic Desktop, η σχεδίαση του οποίου ακολουθεί την ενδεδειγμένη θέση των χεριών. Παρόμοιο καμπυλωτό σχεδιασμό, με ενσωματωμένο wrist rest, διαθέτει και το Microsoft Wireless Desktop 5050, εξασφαλίζοντας άνετη πολύωρη πληκτρολόγηση!

Όταν τα παιδιά τελειώσουν το διάβασμα, επιβάλλεται να μπουν αμέσως σε mood χαλάρωσης! Υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη μουσική; Ανεβάστε την ένταση με το Marshall Acton II με ισχύ 60W ή το JBL Xtreme 2 των 40W το οποίο έχει αυτονομία 15 ωρών. Εξαιρετική επιλογή τα πολύ άνετα και ασύρματα Marshall Major III, εκτός κι αν η φασαρία δεν σταματάει ποτέ στο σπίτι σας. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε τα JBL Tune 750BTNC, τα οποία διαθέτουν active noise-cancelling για κορυφαία απομόνωση ήχου.

Δεν τελειώσαμε εδώ - υπάρχουν αρκετά ακόμα gadgets για να «απογειώσετε» το μαθητικό γραφείο, που μπορείτε να τα βρείτε εδώΜένουμε σπίτι, διαβάζουμε από το σπίτι πάντα με τους καλύτερους «βοηθούς» από το public.gr!