Νέος φοιτητής; Εδώ είσαι: Διαλέγουμε gadgets για σένα!

Περίληψη: Ξεκινάμε από τον βασικό tech εξοπλισμό, περνάμε σε χρήσιμα gadgets από εκεί σε όσα δεν πρέπει να λείπουν από το backpack σου. Η φοιτητική ζωή ξεκινά από το Public και το public.gr!

Νέος φοιτητής, μόνος, ψάχνει. Τι ψάχνει; Κρεβάτι, καναπέ, βιβλιοθήκη, ντουλάπα κι άλλα πολλά… Γιατί φοιτητικό σπίτι σημαίνει ελευθερία και ίσως και λίγο άγχος στην αρχή. Για να διώξουμε λίγο από αυτό, λοιπόν, σου συγκεντρώσαμε τις προτάσεις που χρειάζεσαι για να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι με όλα τα απαραίτητα.

Υπάρχουν όμως και κάποια gadget που δεν πρέπει να λείπουν από τον εξοπλισμό σου: Laptop και smartphone δεν χρειάζονται ειδική αναφορά. Πάμε να δούμε μερικές tech προτάσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια!

Ξεκίνα με μια ποιοτική οθόνη. Με τα περισσότερα laptop να έχουν πάνελ ως 17,3", το διάβασμα δεν είναι πάντα εύκολο. Γι’ αυτό ένα monitor θα σου προσφέρει και παραπάνω χώρο για δουλειά και απολαυστικότερη εικόνα, όταν θες να χαλαρώσεις παίζοντας ή βλέποντας σειρές και ταινίες. Το monitor Samsung LC27JG50 είναι ίσως το πιο πλήρες πακέτο, καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη 27", υψηλή ανάλυση Quad HD και ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 144Hz.

Το σταθερό σου setup στο γραφείο χρειάζεται μερικά περιφερειακά για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο. Για ποιοτικά video calls, είτε με τους δικούς σου είτε για να παρακολουθείς online μαθήματα, βάλε πάνω στην οθόνη την web camera Creative Live! Cam Sync με ανάλυση Full HD. Μαζί με την ποιοτική εικόνα θες και ποιοτικό ήχο, τόσο κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων όσο και για τα gaming sessions σου, γι’ αυτό πρέπει να προσθέσεις το Corsair HS35 gaming headset στο πακέτο. Μη ξεχάσεις και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για backup! Ο WD Elements Portable 2 θα χωρέσει το υλικό από όλα τα έτη του πανεπιστημίου, για να μη χάσεις... ούτε σημείωση!

Σαν φοιτητής, βέβαια, θα είσαι συχνά σε κίνηση. Το πρόγραμμα θα έχει σίγουρα συνεχή πήγαινε-έλα στη σχολή, νέες δραστηριότητες, συναντήσεις για ομαδικές εργασίας, εξόδους... Οπότε το backpack Lenovo 15.6 Casual είναι απαραίτητο. Χωρά με ευκολία το laptop, το tablet, τις σημειώσεις και ό,τι άλλο θες να έχεις καθημερινά μαζί σου!

Με τόσα gadget στο backpack μη ξεχάσεις να έχεις συνεχώς μαζί σου το powerbank Xiaomi Redmi 20000mAh, που θα φορτίσει κάθε συσκευή σου. Ενέργεια δεν χρειάζονται μόνο οι συσκευές σου, όμως, χρειάζεσαι κι εσύ. Βάλε, λοιπόν, στην τσάντα σου το μπουκάλι θερμός Chilly's 500ml, για να κρατήσεις το νερό ή το αγαπημένο σου ρόφημα στην κατάλληλη θερμοκρασία!

Αν επιστρέφεις στο Πανεπιστήμιο ή αν τώρα ξεκινάς, αυτά είναι τα gadget που θα κάνουν το φετινό  έτος πολύ πιο εύκολο. Και όλα αυτά θα τα βρεις φυσικά στα καταστήματα Public και στο public.gr!