1 χρόνος “Public + home”: Πρόλαβε επιστροφή ΦΠΑ σε PC μέχρι τις 28/9

Περίληψη: Η δεύτερη εβδομάδα των γενεθλίων των “Public + home” καταστημάτων έρχεται με επιστροφή ΦΠΑ για αγορές υπολογιστών! Πρόλαβέ το μέχρι τις 28/9!

Πριν από 1 χρόνο εγκαινιάσαμε τα πρώτα καταστήματα νέας γενιάς “Public + home”! Από τότε μέχρι σήμερα η λίστα των mega καταστημάτων μεγάλωσε και σήμερα μπορείς να ζήσεις την εμπειρία των μεγάλων και άνετων “Public + home” σε 16 τοποθεσίες! Μετά από μία χρονιά ορόσημο, δεν θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια των νέας γενιάς καταστημάτων μας και έτσι έχουμε ετοιμάσει μία σειρά από αποκλειστικές προσφορές τις οποίες μπορείς να βρεις μόνο στην αλυσίδα “Public + home”!

Μοναδική προσφορά για το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου

Στα mega καταστήματά μας, για 4 εβδομάδες θα «τρέχουν» προσφορές. Κάποιες θα είναι διαθέσιμες για όλο το διάστημα του εορτασμού, και άλλες θα τις βρεις για περιορισμένο χρόνο. Αν δεν πρόλαβες την προσφορά της 1ης εβδομάδας, δεν πειράζει. Τώρα επανερχόμαστε με δεύτερη προσφορά, η οποία θα ισχύει για το διάστημα 26-28/9. Μέχρι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου λοιπόν, και μόνο στα καταστήματα “Public + home” θα πάρεις δώρο από εμάς:

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ για αγορά σταθερού ή φορητού υπολογιστή! Η επιλογή νέου PC μόλις έγινε πολύ πιο δελεαστική, αφού επιλέγοντας νέο desktop ή laptop αξίας 199€ και άνω στα “Public +home” θα σου επιστρέψουμε την αξία του ΦΠΑ στο Public+ Wallet σου. Το ποσό αυτό μπορείς να το αξιοποιήσεις σε επόμενη αγορά στα Public για ό,τι εσύ θέλεις! Σε αυτή την προσφορά δεν συμμετέχουν τα μοντέλα της Apple και τα refurbished προϊόντα.

Επιπλέον προσφορές που θα βρεις στα “Public + home”

Πέρα από την αποκλειστική προσφορά για το επόμενο τριήμερο, στα mega καταστήματά μας θα βρεις και κάποιες προσφορές που θα «τρέχουν» καθ’ όλη τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων μας. Για τις επόμενες εβδομάδες στα “Public +home” μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και να επωφεληθείς από:

  • 2× επιστροφή της αξίας αγορών σου: Το πρώτο μας μεγάλο δώρο είναι να σου επιστρέψουμε πίσω ΔΙΠΛΗ την αξία των αγορών σου στο Public+ Wallet σου για να την αξιοποιήσεις έπειτα σε επόμενη αγορά από τα Public όπως εσύ θέλεις!
  • -50% σε όλα τα προϊόντα προστασίας οθόνης: Μήπως από την επιστροφή των αγορών σου σκέφτεσαι να πάρεις νέο smartphone; Τότε μην ξεχάσεις το προστατευτικό για την οθόνη! Επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στο νέο σου smartphone από το κοντινό σου κατάστημα “Public + home” θα το πάρεις στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!
  • Αγορές με άτοκες δόσεις: Η ευελιξία πληρωμών στα “Public + home” είναι ασυναγώνιστη. Έλα να κάνεις τις αγορές σου κατά τη διάρκεια των γενεθλίων μας και μπορείς να τα εξοφλήσεις ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Διάλεξε Klarna ή Flex Pay, εξόφλησε σε έως 36 δόσεις και εμείς σου κάνουμε δώρο τους τόκους!

Μην το καθυστερείς άλλο λοιπόν! Έλα σε ένα από τα 16 καταστήματα “Public + home” και εκμεταλλεύσου τις προσφορές που σου εξασφαλίσαμε για τα γενέθλιά τους! Και μην ξεχνάς πως και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα αποκλειστική προσφορά 3ημέρου, οπότε μείνε συντονισμένος εδώ για να μάθεις ποια θα είναι αυτή!