1 χρόνος “Public + home” και το γιορτάζουμε με μεγάλες προσφορές!

Περίληψη: Η εποχή “Public + home” κλείνει 1 χρόνο ζωής. Στα πρώτα γενέθλια των Mega καταστημάτων μας κάνουμε εμείς δώρα σε εσένα!

Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από την στιγμή που στο δίκτυό μας μπήκαν τα καταστήματα “Public + home”. Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο έχουμε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, έχουμε ανοίξει κι άλλα mega καταστήματα και έχουμε κάνει την εμπειρία των αγορών σου ακόμα καλύτερη! Περισσότερος χώρος, μεγάλα parking, άνετα ψώνια, διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, και ευέλικτες υπηρεσίες συμπληρώνουν το παζλ των “Public + home” καταστημάτων, που γιορτάζουν αυτές τις μέρες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους! Σε αυτά τα γενέθλια δεν θέλουμε να μας φέρεις εσύ δώρο όμως. Έλα να γιορτάσουμε μαζί τον 1 χρόνο “Public + home” και πάρε τα δώρα που ετοιμάσαμε εμείς για εσένα!

Μεγάλες προσφορές αποκλειστικά στα “Public + home”

Για τις επόμενες 4 εβδομάδες και ΜΟΝΟ στα mega καταστήματά μας, θα υπάρχουν προσφορές για να γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια των “Public + home”! Για όλο το διάστημα των εορτασμών θα «τρέχουν» 3 μεγάλες προσφορές:

  • 2× επιστροφή της αξίας αγορών σου: Το πρώτο μας μεγάλο δώρο είναι να σου επιστρέψουμε πίσω ΔΙΠΛΗ την αξία των αγορών σου στο Public+ Wallet σου για να την αξιοποιήσεις έπειτα σε επόμενη αγορά από τα Public όπως εσύ θέλεις!
  • -50% σε όλα τα προϊόντα προστασίας οθόνης: Μήπως από την επιστροφή των αγορών σου σκέφτεσαι να πάρεις νέο smartphone; Τότε μην ξεχάσεις το προστατευτικό για την οθόνη! Επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στο νέο σου smartphone από το κοντινό σου κατάστημα “Public + home” θα το πάρεις στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!
  • Αγορές με άτοκες δόσεις: Η ευελιξία πληρωμών στα “Public + home” είναι ασυναγώνιστη. Έλα να κάνεις τις αγορές σου κατά τη διάρκεια των γενεθλίων μας και μπορείς να τα εξοφλήσεις ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Διάλεξε Klarna ή Flex Pay, εξόφλησε σε έως 36 δόσεις και εμείς σου κάνουμε δώρο τους τόκους!

Μόνο που δεν σταματάμε εδώ και κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα έχουμε και μία νέα προσφορά αποκλειστικά για το εκάστοτε τριήμερο. Δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε από τώρα τις εκπλήξεις που θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις την μοναδική προσφορά μας για το διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα “Public + home”:

  • Επιστροφή ΦΠΑ σε μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές! Θες να εξοπλίσεις το σπίτι με κορυφαίες συσκευές και να βγεις κερδισμένος; Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στα mega καταστήματά μας μπορείς να επιλέξεις τις μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές αξίας 199€ και άνω και από εμάς θα πάρεις ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ στο Public+ Wallet σου, την οποία μπορείς έπειτα να εξαργυρώσεις σε επόμενη αγορά στα Public! Σε συνδυασμό με τις άτοκες αγορές με δόσεις, κάνουμε πιο συμφέρουσες τις αγορές οικιακών συσκευών για να επιλέξεις το καλύτερο μοντέλο για τις ανάγκες σου!

16 καταστήματα “Public + home” σε περιμένουν

Όταν κάναμε την αρχή πριν από έναν χρόνο, ξεκινήσαμε με 13 mega καταστήματα. Εννοείται πως από πέρσι μέχρι σήμερα δεν μείναμε στάσιμοι και φέραμε την εμπειρία “Public + home” σε ακόμα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα ο αριθμός των καταστημάτων “Public + home” φτάνει τα 16, με καταστήματα όπως αυτά των Ιωαννίνων και του Πειραιά να έχουν πρόσφατα μεταμορφωθεί για να φιλοξενήσουν την αναβαθμισμένη εμπειρία των mega καταστημάτων.

Πλέον μας βρίσκεις σε 8 τοποθεσίες στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη και 5 στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επισκέψου όποιο από τα 16 καταστήματα “Public + home” βρίσκεται πιο κοντά σε εσένα για να γιορτάσεις κι εσύ τον ένα χρόνο λειτουργίας τους και να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που ετοιμάσαμε ειδικά για την περίσταση και βρίσκονται μόνο στα mega καταστήματά μας!

Να σου υπενθυμίσουμε πως η μεγάλη προσφορά με επιστροφή ΦΠΑ σε μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 21/9! Μείνε συντονισμένος εδώ για να ανακαλύπτεις τις επόμενες μεγάλες προφορές που θα ακολουθήσουν για να μην χάσεις καμία!