ΝΕΑ Υπηρεσία Locker Pickup 24/7 σε 1.200 σημεία. Τα Public προσθέτουν δυνατότητα 24ωρης παραλαβής σε συνεργασία με την BOX NOW

Περίληψη: Με τη νέα υπηρεσία Locker Pickup δίνουμε έναν ακόμα τρόπο εύκολης παραλαβής παραγγελιών. Σε συνεργασία με το BOX NOW, παρέχουμε 1.200 επιπλέον σημεία παράδοσης.

Το μέλλον του retail είναι ένας παράγοντας που μας παρακινεί. Επιχειρούμε πάντα να βρισκόμαστε στη θέση του οδηγού, προσφέροντας τις λύσεις που αποζητούν οι καταναλωτές σήμερα, αλλά και προλαβαίνοντας τις μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς. Γι’ αυτό προχωράμε σε σημαντικές επενδύσεις, εφαρμόζουμε βιώσιμες πρακτικές και παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, μία ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία γίνεται πλέον διαθέσιμη στους καταναλωτές, το Locker Pickup.

Προσθέτοντας την επιλογή για Locker Pickup, οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα, σε περισσότερα από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η νέα υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την BOX NOW, την πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο των smart lockers. Έτσι εξαλείφουμε την ανάγκη ενός πελάτη να περιμένει για το δέμα του στο σπίτι ή να χρειαστεί να επισκεφθεί ένα από τα καταστήματά μας. Όταν ένα locker είναι πιο κοντά και είναι διαθέσιμο 24/7, είναι η ευκολότερη επιλογή για παραλαβή καθώς ο καταναλωτής είναι αυτός που επιλέγει τη στιγμή που τον εξυπηρετεί περισσότερο.

Η νέα υπηρεσία Locker Pickup προφέρεται ήδη σε περισσότερα από 100.000 προϊόντα. Αυτά είναι τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους επισημαίνεται με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες». Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από αυτά, στη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας ο ένας από τους δύο τρόπους παραλαβής ονομάζεται πλέον «Κατάστημα ή Locker». Αν το κατάστημα είναι πιο κοντά στον καταναλωτή και οι ώρες λειτουργία τoν εξυπηρετούν, μπορεί να επιλέξει μία από τις 57 τοποθεσίες Public ως σημείο παραλαβής, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Διαφορετικά, ένα από τα 1.200 lockers της BOX NOW είναι στη διάθεση των καταναλωτών. Μέσα σε 24-48 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο locker που έχει επιλεγεί. Έπειτα, με τον κωδικό που ο πελάτης λαμβάνει στο κινητό του μπορεί να προχωρήσει στην παραλαβή του πακέτου του.

Εκτός από την παροχή μίας ακόμα λύσης για τους καταναλωτές, ένας επιπλέον λόγος που μας ώθησε να προσφέρουν την υπηρεσία Locker Pickup είναι η βιωσιμότητα. Από τη στιγμή που η παράδοση μίας παραγγελίας ολοκληρώνεται χωρίς περιττές διαδρομές (λόγω απουσίας του παραλήπτη για παράδειγμα), μειώνονται τα χιλιόμετρα που θα διανύσει ένα δέμα πριν φτάσει στον τελικό του αποδέκτη και άρα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της αποστολής. Οπότε, με αυτό τον τρόπο βοηθάμε και τους καταναλωτές μας να ζήσουν πιο πράσινα. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που η BOX NOW είναι ο καλύτερος συνεργάτης σε αυτό το εγχείρημα, καθώς τα lockers της λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και η εταιρεία λειτουργεί με ένα μοντέλο που μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Η δέσμευσή μας απέναντι στους καταναλωτές και η Love Earth φιλοσοφία μας μάς ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε την υπηρεσία Locker Pickup.