Η Apple Εμπειρία στο Plus! Το νέο Apple shop σε περιμένει στα Public Συντάγματος

Περίληψη: Το νέο Apple Shop ανοίγει τις πόρτες του στο κατάστημα Public Συντάγματος και το γιορτάζουμε με ένα μοναδικό Street Party, την Παρασκευή 20.09 στις 19:00.

Αν είσαι φίλος της Apple θα έχεις παρατηρήσει πως η εταιρεία από το Cupertino τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία για το φθινόπωρο. Κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος είθισται να συνοδεύεται από πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Μετά τα όσα συναρπαστικά ακούσαμε στο πρόσφατο It’s Glowtime, για iPhone 16, Apple Watch Series 10 και Apple Intelligence, τώρα έχουμε ακόμα μια ενδιαφέρουσα είδηση, αυτή τη φορά με απόχρωση… πορτοκαλί. Το μεγαλύτερο Apple Shop εντός Public βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλους τους φίλους της τεχνολογίας στον 1ο όροφο του Public Συντάγματος.

Apple Shop: Ο #1 προορισμός για τα αγαπημένα σου προϊόντα

Πάμε να δούμε… τι θα δούμε στο καινούριο shop-in-shop. Ένας ανανεωμένος χώρος 60 τ.μ. ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πληρέστερη γκάμα συσκευών που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η Apple. Από τα άρτι ανακοινωθέντα iPhone 16 μέχρι τα πανίσχυρα MacBooks που φέρουν επεξεργαστή Μ3 και τα ανανεωμένα AirPods 4, το νέο Apple Shop γίνεται μια μικρή «Μέκκα» για τους απανταχού Apple aficionados. Τώρα, σε περίπτωση που είσαι καλυμμένος από άποψη smartphone και «γλυκοκοιτάζεις» ένα σταθερό υπολογιστή ή κάποιο tablet, στο Apple Shop θα βρεις επίσης iMac και Mac mini τελευταίας γενιάς, φυσικά με όλα τα Apple Watch και πολλά αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση, οι experts της Apple θα είναι στο πλευρό σου για να βρεις τη συσκευή που θα αλλάξει προς το καλύτερο κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου.

Let’s get this συGLOWνιστικό party started!

Αν όλα αυτά σου κέντρισαν το ενδιαφέρον, κάνε ένα τσεκ ξανά στο πρόγραμμα εξόδων σου. Τα εγκαίνια του μεγαλύτερου Apple Shop εντός Public είναι προγραμματισμένα για αυτή την εβδομάδα. Το απόγευμα της Παρασκευής, και πιο συγκεκριμένα στις 19:00 ο Hawk και οι Street Outdoors θα δώσουν το παρών σε ένα απολαυστικό street party με πολλή μουσική! Σημείωσε ακόμη πως την Παρασκευή θα υπάρχουν και limited προσφορές σε προϊόντα Apple και μικρές glow εκπλήξεις. Πέρασε μία βόλτα από το Public Συντάγματος και δε θα χάσεις!

Save the date λοιπόν για τις 20 Σεπτεμβρίου, στις 19:00

Για Apple συσκευές λέμε Public!

Οπότε αν έχει έρθει στιγμή να γνωρίσεις ιδίοις όμμασι το οικοσύστημα και τις καινοτομίες που φέρουν την υπογραφή της Apple, ο προορισμός σου βρίσκεται στα Public Συντάγματος. Ανέβα στον πρώτο όροφο και ανακάλυψε την πληρέστερη γκάμα των πιο προηγμένων συσκευών τεχνολογίας!