Εγκαινιάσαμε δύο «Νέας Γενιάς» καταστήματα Public & MediaMarkt στην Αττική

Περίληψη: Με δύο ανανεωμένα καταστήματα «Νέας Γενιάς» επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη MediaMarkt και σου προσφέρουμε μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η κοινή στρατηγική που χαράσσουμε σε συνεργασία με τη MediaMarkt εφαρμόζεται με γρήγορα βήματα. Μαζί προχωρήσαμε στην αναβάθμιση δύο καταστημάτων Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς» σε Βόρεια και Νότια Αττική, για να σου παρέχουμε μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Και επειδή θέλουμε να απολαμβάνεις την ίδια εμπειρία παντού, συνεχίζουμε τις επενδύσεις, για τη μετατροπή των καταστημάτων MediaMarkt σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς» σε όλη την Ελλάδα.

Τα δύο ανανεωμένα καταστήματα «Νέας Γενιάς» είναι αυτά στη Λεωφόρο Συγγρού και στο Μαρούσι, και εντείνουν την συνεργασία που ξεκινήσαμε μαζί με τη MediaMarkt, για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων. Η επένδυση ξεπέρασε συνολικά το 1 εκ. ευρώ, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης και κοινής πρότασης, που περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, αλλά και είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ανανεωμένα καταστήματα είναι ενδεικτικά της ολοκληρωμένης εμπειρίας αγορών που στο μέλλον θα φέρουμε μαζί με τη MediaMarkt, μέσα από την αναβάθμιση συνολικά 13 καταστημάτων MediaMarkt σε υπερσύγχρονα Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς».

Και όπως φαίνεται, το αγοραστικό κοινό ήδη απολαμβάνει τη νέα, κοινή πρόταση. Τα δύο αναβαθμισμένα καταστήματα Public-MediaMarkt σε Λεωφόρο Συγγρού και Μαρούσι υποδέχθηκαν πάνω από 12.000 επισκέπτες κατά τις ημέρες των εγκαινίων.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αναδεικνύουν τη δυναμική της συνεργασίας μας με τη MediaMarkt. Μαζί απαντάμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις εξελισσόμενες ανάγκες σου. Ακόμη περισσότερο, μέσα από αυτή την κίνηση υπογραμμίζουμε με έναν ακόμα τρόπο τη δέσμευσή μας να σου προσφέρουμε τα ίδια κορυφαία προϊόντα, με περισσότερες από 10.000 επιλογές, και τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές από όλα τα σημεία επαφής, την υποστήριξη από μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα, αλλά και νέους ευέλικτους τρόπους πληρωμής.